Namjestio sam TV prema vašim uputama, sada idem igrati Horizon pa ću vidjeti kako izgleda.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Namjestio sam TV prema vašim uputama, sada idem igrati Horizon pa ću vidjeti kako izgleda.
inace na xone nije bilo problema..nisam trebal otvoriti portove
inace slim 1tb, sve succesful osim nat type failed, store, download, net, sve ostalo radi
To ti je zbog Slim konzole.
BF1 ima neki update. Meni se spojio na neke čudne servere (možda test server). Napravi restart i trebalo bi raditi.

bf je danas frisko skinut sa storea sa svim updejtima..probal sam gasiti, resetirati ps, log out, wifi on/off..

Ovaj Assassins Creed standalone je baš smeće na plejki. Vuče se ko krepana mačka (klasični ubisoft), framerate osjetno skače gore dolje. Ko da nije dovoljno što je 30 FPS-a smrt za takav tip igre, samo mi još fali da pada i niže. Ak niš drugo pokazala mi je da ne nabavljam ni jedan Ass Creed na konzoli.
A već je to stara igra, nije baš ni optimizirana, rest mode ne radi itd.
Unity mi se činio OK (nisam puno igrao), a pogotovo ovaj zadnji AC Syndicate.
UNCHARTED: The Lost Legacy - The Making of Video | PS4
+
Ghost Recon Wildlands Free Trial na US PSNu
Edit: Ima free demo i na HR PSNu.

Svemir ti daje znakove da moraš uzeti Pro.
Preordearo bi Fifu 18 pa me zanima ako uzmem preko psn live carda moram li platiti još nešto dodatno, kao kad plaćam sa Paysafom pa uzmu postotak ?

Ovaj Assassins Creed standalone je baš smeće na plejki. Vuče se ko krepana mačka (klasični ubisoft), framerate osjetno skače gore dolje. Ko da nije dovoljno što je 30 FPS-a smrt za takav tip igre, samo mi još fali da pada i niže. Ak niš drugo pokazala mi je da ne nabavljam ni jedan Ass Creed na konzoli.
Ne treba nabavljati nijedan Assassin's Creed na bilo kojoj platformi, nigdje nije optimiziran. Meni je neshvatljivo da jedan tako repetitivan serijal igara bude tako popularan, a neke druge igre sličnog tipa budu popljuvane od prvog dana.

Ja sam ih odigrao na PC-ju i bili su mi odlični. Među boljim FPS-ovima u zadnjih dosta godina.

jos jedan demo dosao na Store
Ghost Recon Wildlands Gets a Five-Hour Demo for PlayStation 4 and Xbox One
In the demo, which is available to play right now, players can enjoy up to five hours of singleplayer and multiplayer co-op action, allowing you to experience the full open-world Ghost Recon experience.
Već duže vrijeme me intrigira Ghost Recon: Wildlands i često budem zagrijan za igru, no onda pročitam neki review ili pogledam video pa se naglo ohladim. Svakako ću probati ovaj demo.
U međuvremenu ako ima ovdje neka dobra duša koja duže vremena igra Wildlands neka napiše par riječi o igri. Hvala. ;)
Kolika vam je brzina na ps4? Imam internet od 100mb/ps download, a na ps4 mi jedva postize 20 mbita

pozz, htio bi kupiti trackmaniu turbo ali na našem storeu je 305kn dok je na američkome storeu sad na akciji za samo 16$..kako mogu kupiti sa američkog storea, preko vpna ili proxy-a?
ako netko ima neku uputu bio bi zahvalan, riskiram li tako neki ban ili nešto slično?
1. Napravis Amazon Account s fakenamegeneratorom i odaberes drzavu bez digitalnog poreza (npr. Aljasku)
- to ti treba da mozes kupovati PSN bonove (10$, 20$, 50$). Mozes direktno staviti karticu ili PayPal.
- preskoci korak 1, ako nabavljas bonove na neki drugi nacin.
Nema opcije za PayPal.
pozz, htio bi kupiti trackmaniu turbo ali na našem storeu je 305kn dok je na američkome storeu sad na akciji za samo 16$..kako mogu kupiti sa američkog storea, preko vpna ili proxy-a?
ako netko ima neku uputu bio bi zahvalan, riskiram li tako neki ban ili nešto slično?
1. Napravis Amazon Account s fakenamegeneratorom i odaberes drzavu bez digitalnog poreza (npr. Aljasku)
- to ti treba da mozes kupovati PSN bonove (10$, 20$, 50$). Mozes direktno staviti karticu ili PayPal.
- preskoci korak 1, ako nabavljas bonove na neki drugi nacin.
Nema opcije za PayPal.
Onda stavi karticu.
Kolika vam je brzina na ps4? Imam internet od 100mb/ps download, a na ps4 mi jedva postize 20 mbita
To sam i ja primjetio, na PS4 mi je net dosta sporiji nego na drugim uređajima, download bi trebao biti 50 a na PS4 neće preko 25.
Bažulj mi govori da ti je spojen na WiFi, prebaci na žicu pa ću ti onda malo propuhati i čakre usput.
Bažulj mi govori da ti je spojen na WiFi, prebaci na žicu pa ću ti onda malo propuhati i čakre usput.
Je, na wifiju je, al i na lan kabelu mi je takva negdje bila kad sam spojio... Jel ima nekih lan kabela koju propustaju vecu brzinu?

Ma bilo koji LAN kabel je dosta za 100mbps. Ne znam kad si bio spojen LAN kabelom, ali nakon jednog firmware updatea meni su se digle brzine na kabelu do maksimuma. Tad sam imao 30mbps i toliko je išlo, mislim da je bio 4.00 u pitanju ili 3.50.

Moraju slati u servis.
To je redovna procedura.
Po meni nije bitno sta se gasi samo na toj igrici. Kupija si konzolu i igriu za tu istu konzolu. Ima da radi i gotovo. Moras dobit novu ako se i dalje nastavi gasit.