PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...

Manjak igraca u igramo kao Battlefront na PCu je zato sto PCijasi imaju puno vise i kvalitetnijih igara za igrat od nekog dosadnog Battlefronta. Isto kao i COD i ostale gluposti. Za sportske se slazem, a cheateri mi nisu problem jer ih ne nalazim u novim igrama, a u starim ih ima i na konzoli. Problem PCija je optimizacija igara, ali uglavnom je to okay, a biseri kao Batman se dogode jednom u 100 god. I Witcher 3, Skyrim, Fallout 4 su samo jedna od igara koja mi padaju na pamet koja pate od lose optimizacije na konzoli, tako da to nije jedina mana na PCu.

PS4 ima hrpe kvalitetnih igara (i ekskluziva kojih nema na PC-u).

Battlefront je izvrsna Star Wars igra, a Battelfield 4, najbolja pucačina današnjice ima također duplo više igrača na PS4.

Poanta priče je bila da neke igre daju bolje igračko iskustvo na PS4 (bez obzira na grafiku koja je jasno uvijek bolja na high end PC-u).

PSN - DeniZg80
16 godina
Sve mogu prezvakat sto si napisao al da pc ima vise kvalitetnijih igara...really, just really!!?!?! Koliko ima ps igara kojih nema na pcu i puno kvalitetnije su od onih na pcu osim strategija koje volim i to nebu islo na konzoli....Tak da nemoj gluposti pricati, sve platforme su super. Najcesce pljuju oni koji imaju samo jednu platformu pa im je samo ona sveta. Ja imam/imao skoro sve konzole i pc i ni na jednoj platformi nemam zamjerke svaka mi pruza zabavu. Da ne branim sam ps, pc dan danas ima super dos igre koje i sada igram i kvaliteta im nikad ne pada... Primjer: colonization,pirates, pizza tycoon, fantasy i panzer general itd
battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
odjavljen
dado16 kaže...
Sve mogu prezvakat sto si napisao al da pc ima vise kvalitetnijih igara...really, just really!!?!?! Koliko ima ps igara kojih nema na pcu i puno kvalitetnije su od onih na pcu osim strategija koje volim i to nebu islo na konzoli....Tak da nemoj gluposti pricati, sve platforme su super. Najcesce pljuju oni koji imaju samo jednu platformu pa im je samo ona sveta. Ja imam/imao skoro sve konzole i pc i ni na jednoj platformi nemam zamjerke svaka mi pruza zabavu. Da ne branim sam ps, pc dan danas ima super dos igre koje i sada igram i kvaliteta im nikad ne pada... Primjer: colonization,pirates, pizza tycoon, fantasy i panzer general itd

Os dati uslikam i PC i PS4, pa da vidis da ne pljujem po PS4 zato sto imam samo PC?  Kad sam rekao kvalitetnijih igara mislio sam na multiplayer igre, a tu PC dominira. Konzolu imam radi ekskluziva i radi Fife iskreno.

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Battlefront je izvrsna Star Wars igra, a Battelfield 4, najbolja pucačina današnjice ima također duplo više igrača na PS4.

Poanta priče je bila da neke igre daju bolje igračko iskustvo na PS4 (bez obzira na grafiku koja je jasno uvijek bolja na high end PC-u).

Battlefront izvrsna igra? BF4 najbolja pucacina danasnjice? Necu ni komentirat.

12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Daj ti meni napiši koju bolju pucačinu od Battlefielda trenutno igraš, pa da i ja probam.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan

Blacklight retribution

12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

BF4 je jos uvjek nabolja pucacina do dan danas. Moguce da ti je cod bolji ak imas 14 godina.

11 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

BF4 je jos uvjek nabolja pucacina do dan danas. Moguce da ti je cod bolji ak imas 14 godina.

Kakav COD, da si procito komentar ne bi ovakvu glupost izjavio.

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Daj ti meni napiši koju bolju pucačinu od Battlefielda trenutno igraš, pa da i ja probam.

Najpopularniju trenutacno, ali mislim da je nema na PS4. CS GO  Niko nije pljuvo po Battlefieldu, ali Battlefront mi nemoj ni spominjat molim te.

12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Najpopularniju trenutacno, ali mislim da je nema na PS4. CS GO  Niko nije pljuvo po Battlefieldu, ali Battlefront mi nemoj ni spominjat molim te.

Hehe, znao sam da ćeš napisati CS GO. 

Ne bih tu igru taknuo sa dvometarskim štapom. 

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

kaje to ? cs

cirus logic.....u magli mi hl2 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

SW:BF u načelu ništa bitno drukčiji od BF3 ili BF4

Nakon BC2 nisam na playstationu naišao na fps koji bi mi bio toliko zarazan da bi mi se dalo igrati ga svakodnevno. Nadam se da će BF1 vratiti taj osjećaj.

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

ezio ja mp ne igram samo sp

ali radi overwatcha razmisljam opet  nakon gro

digresija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

ezio ja mp ne igram samo sp

ali radi overwatcha razmisljam opet  nakon gro

digresija 

ja uglavnom samo multiplayer igram. Treba mi neko vrijeme da "uđem" u igru da bih dobio volju za singleplayer, a to ne uspijem u pol sata-sat igranja dnevno. Zato mi više paše multi.

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

posteno nismo svi isti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Cul sam da to klinci igraju jer im jedino CSGO omogucuje legano kockanje :D

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Pitam se zasto? :D Mozda zato sto nije samo slijepo napucavanje i respawnanje, ili zato sto je teamska igra di treba komunicirat, a ne igrat s jednom rukum, a drugom jest? Sto vise igras tu igru vise je cijenis, nije lako na pocetku, ali def. nijedna druga multiplayer pucacina joj nije na razini.

11 godina
odjavljen
Santana kaže... 

Cul sam da to klinci igraju jer im jedino CSGO omogucuje legano kockanje :D

Ja sam cuo da konzole igraju samo klinci koji su ih dobili kao poklon za Bozic od roditelja 

10 godina
PlayStation 4

Roasted

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Pitam se zasto? :D Mozda zato sto nije samo slijepo napucavanje i respawnanje, ili zato sto je teamska igra di treba komunicirat, a ne igrat s jednom rukum, a drugom jest? Sto vise igras tu igru vise je cijenis, nije lako na pocetku, ali def. nijedna druga multiplayer pucacina joj nije na razini.

Zastarjela igra za wannabe pro gamere i klince koji se bave preprodavanjem skinova i online klađenjem.

Dok nije Valve uveo monetarni aspekt, igra nije imala ni približno igrača kao sad.

Mislim da odraslim igračima ne treba online kockarnica zamaskirana u pucačinu,  kad se nakon posla žele sjesti za komp/konzolu i malo opustiti.

Nemam ništa protiv, samo kažem, ne bih to taknuo sa dvometarskim štapom.

Link.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 21:37 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Neverwinter ako se uzme bundle moze se vec sad igrat,7 dana ranije ako nekog zanima.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
17 godina
IvanDado kaže...

Os dati uslikam i PC i PS4, pa da vidis da ne pljujem po PS4 zato sto imam samo PC?  Kad sam rekao kvalitetnijih igara mislio sam na multiplayer igre, a tu PC dominira. Konzolu imam radi ekskluziva i radi Fife iskreno.

Ja samo zbog fife jer je zadnje dvije godine fifa neigriva na PC. Uncharted 4 je druga igra koju ću ozbiljnije igrati na PS4. Danas sam igra jedno dva sata i uživao . Audio/vizualno iskustvo prva liga..

12 godina
madafaka85 kaže...

Neverwinter ako se uzme bundle moze se vec sad igrat,7 dana ranije ako nekog zanima.

Radije nemoj.

Ja sam kupio starter pack kad je izlazila na PC-u.

OK igra, ali ništa više od toga. Ne znam šta mi je bilo da sam to kupio. 

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Koji anti aliasing koristi ps4? Npr. u Destiny, Infamous... nema baš izraženog treperenja rubova kao kad sam igrao na PC-u (koristio sam fxaa). Na PS4 mi to izgleda dosta lijepo i zaglađeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
pqweasdyxc kaže...

Koji anti aliasing koristi ps4? Npr. u Destiny, Infamous... nema baš izraženog treperenja rubova kao kad sam igrao na PC-u (koristio sam fxaa). Na PS4 mi to izgleda dosta lijepo i zaglađeno.

Ovisi. Svaka igra ima svoje.

Gledaj NX gamer youtube kanal.

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Zastarjela igra za wannabe pro gamere i klince koji se bave preprodavanjem skinova i online klađenjem.

Dok nije Valve uveo monetarni aspekt, igra nije imala ni približno igrača kao sad.

Mislim da odraslim igračima ne treba online kockarnica zamaskirana u pucačinu,  kad se nakon posla žele sjesti za komp/konzolu i malo opustiti.

Nemam ništa protiv, samo kažem, ne bih to taknuo sa dvometarskim štapom.

Link.

Nije ju samo to ozivilo. Tu je jako pomogao competitive, igra ga nije imala u pocetku. Iako osobno mislim da je CS Source bio bolji, bas zbog toga sto nije bilo skinova i sranja. Nijedna pucacina na konzoli nema taj comp feel i to je ono sto me drzi uz nju. Nisam wannabe pro gamer, ali volim kada mi pobijeda znaci u igri, a ne da me nije briga kao u CODu npr. Overwatch je prva igra na konzoli sada koja ce donjeti istu stvar, iako opet dolazi do toga da tu igru nema sanse da bi igrao na PS4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 22:41 (IvanDado).
11 godina
odjavljen
movie kaže...

Ja samo zbog fife jer je zadnje dvije godine fifa neigriva na PC. Uncharted 4 je druga igra koju ću ozbiljnije igrati na PS4. Danas sam igra jedno dva sata i uživao . Audio/vizualno iskustvo prva liga..

Sportske i ekskluzive jedini razlog zbog kojeg posjedujem ps4.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kill Strain besplatno od 12.07. do 19.07. za PS+ korisnike.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Polako stižu novi popusti na EU PS Store.

Zanimljivo je da je SOMA spuštena na 39,19 kuna (sa PS+ popustom). To je 3x jeftnije nego kod PC key sellera.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 9:44 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Eh, da je samu u tom PC bolji ;) Ali naravno, volim ja i ps4 za odredjene igre, ali ne vidim razloga zasto bi odabrao igrat recimo Withcer 3 na PS4 pored PC-a. Sto se tice vecine multiplatform igara PC je bolji i tu se nema sto drugo reci.

Nemaju svi mogucnosti imat i PC dobar i Ps4, ugl se igra na PC ili PS4. 

Ajd ja imam PC koji sve igre moze vrtit odlicno, ali svejedno mi je draze igrat na PS4, Witcher 3 izgleda i tamo predivno i patchevi su sredili frame. I u buducnosti cu radije uzet PS novi nego ic nadogradivat komp. Jer na kompu necu vidit ni TLOU, GoW, Uncharted ako bude jos koji, Quantic Dreamove igre itd. Tak da ako kupim neku graficku za 6k mogu se jebat jer svejedno cu propustit neke od najboljih igara koje su samo eksluzive za PS. A na konzoli sve bitno s PC osim strategija mogu igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 14:26 (Praetorian1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice