Ja sam uzeo voucher u Sony centru u Sancta Domenica, iz Varaždina i ne moras doci po ps4, salju ga i poštom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad sam ja kupovao, meni su rekli da mogu poslati na kucnu adresu.
A i na fejsu na jednoj objavi su ovako komentirali: Poštovani, moći ćete jer ste kupnjom putem weba ostavili svoje podatke za dostavu tako da će Vas kolege prije nego prodaja krene kontaktirati i dogovoriti detalje. Pozdrav.
GMC šalje poštom, i ima kupiti voucher kod njih, bar je bilo prije desetak dana.
Pitanje, osim po igrama, sto jos ps4 nudi, mogu li streamati filmove i serije s titlovima? slusat muziku? youtube? Kakav je po pitanju toga? Ne mogu naci nigdje informacije o tome.
Hvala

koliko će otprilike koštati modifikacija
wow...
Nadam se da su svi ovi koji pitaju za modifikaciju ili jako mladi ili puni sarkazma jer u suprotnom imaju problema.
O kakvoj modifikaciji uopće netko može pomisliti kad konzola još par mjeseci neće biti u rukama nekoga tko bi možda
i bio sposoban pronaći put za ostvarenje ikakve modifikacije?
PS3 je na modifikaciju čekao godinama, a ja ne vjerujem da će sada zaštita biti manjeg prioriteta nego tada.
Nadam se da su svi ovi koji pitaju za modifikaciju ili jako mladi ili puni sarkazma jer u suprotnom imaju problema.
"šta reći, koju posluku porati...."
ljudi jednostavno pišu da nešto pišu, onak reda radi, nema veze što to nema veze sa zdravim razumom ili da kažem logikom. fora je u tome što je čovjek otišao korak dalje i pitao za cijenu modifikacije. cijenu modifikacije za nešto što još uopće nije u prodaji iliti "nepostoji"
ono što mene najviše čudi, onako općenito, nevezano na ovu temu, kako danas ljudi u 21. stoljeću mogu biti toliko neinformirani? fakat WOOW!!
32,99 KN s PDV-om.
gdje korisnici ps3 uglavnom kupuju igre (online? trgovina?sverc iz inozemstva?)
inace, preskocio sam citavu eru ps-a nakon jedinice jer je u vrijeme izlaska 2-ce i 3-ce solidan pc pruzao bolje graficke mogucnosti a i cijena ps3 u vrijeme kada je izlazio bila je previsoka za mene tako da mi je nepoznat taj dio price.
gdje korisnici ps3 uglavnom kupuju igre (online? trgovina?sverc iz inozemstva?)
inace, preskocio sam citavu eru ps-a nakon jedinice jer je u vrijeme izlaska 2-ce i 3-ce solidan pc pruzao bolje graficke mogucnosti a i cijena ps3 u vrijeme kada je izlazio bila je previsoka za mene tako da mi je nepoznat taj dio price.
i online i trgovine :D
Nevjerojatno koliko su hackeri napredovali. Proizveli su čip za uređaj koji još nije ni izašao.
Može link od te vijesti?
Nije to ništa novo, ja sam čuo da je izašao čip za PS5, cijena ugradnje 36,05kn + pdv. Uz svaku modifikaciju dobijete gratis burek.
padobranac pitanje
hoće li se moći igre za ps3 igrati na ps4?
nece al ce se moc streamat al o tome otom potom radi nasih bajnih veza...
Nije se nesto govorilo da ce se neke PS3 igre moci igrati na PS4 samo u obliku PSN download verzije?
i šta onda igrati kad dodje konzola.ja ne mislim kupovat konzolu ako se nebude mogao igrat gta V
Evo, baš sam maloprije pročitao glupost (aludiram na tvoj post).
jel netko preordao konzolu na gmc preko ono vaučera?
da, ima nas dosta koji imamo vaučere, što u gmc-u, što sd-i. tek sad vidim da to nije bio pametan potez. ali eto... trebao sam bolje znati kad već živimo u rvackoj.
cuo sam da oni koji su predordali u Santy ce dobit 29.11 a ostali tek u 12 ili sredinom 1. mj bilo voucher gmc-a ili normlana prodaja
ugalvnom super za nas ali jako podlo i bezobrazno za gmc ekipu
bdw ! U Parizu za nekoliko minuta počinje velika premijera
BEYOND: Two Souls.
Santy?
demunativ za snata domenica...
prednarucio sam u santi isto... Nadam se da ima istine u ovome :))) Iako sam danas poslao upit dobio sam odgovor da se jos nista ne zna :)
Ma ja jos nisma pametan dali da kupujem PS4, trojku sam preskocio u sirokom luku, isprobao kod prijatelja, cak je imao kod sebe skoro mjesec dana na probi, ali to nije to. Nekako mi nije sjela, a jedinicu i dvojku i dan danas imam, ja se igrao na njima, klinci se igraju na njima, nikad se kvarile nisu. Najbolje konzole ikada. Sad gledam za ove PS4 vauchere, pa si mislim, GMC kaze da je konzola dobavljiva tijekom sijecnja 2014. Santa Domenica nekaze kada je konzola dobavljiva kod nas, ali po onim informacijama dobavljiva je cim dodje u HR. Cijena mi se cini vise nego OK.
Savijet molim ( da sada odlucujete gdje vaucher kupiti):
1 | GMC |
---|---|
9 | Sancta Domenica |
jeli gleda tko ovaj live koji sam linkao ?
jeli gleda tko ovaj live koji sam linkao ?
necu nist gledat da si ne spoilam :D
odigro sam demo i to mi je prevec