PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
tomybest kaže...
A dali ako ja uzmem vaucher oni šalju ps4 doma ili se mora doći po to jer baš nisam blizu zg. Pitao sam u sonijevome centru i kod njih se mora doći po ps4 ima li di da ga šalju poštom.

Ja sam uzeo voucher u Sony centru u Sancta Domenica, iz Varaždina i ne moras doci po ps4, salju ga i poštom.

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
12 godina
neaktivan
Evo i ja sam ga upravo uzeo u Sony centru u West gateu ali moram doći po njega kada dođe.
14 godina
neaktivan
tomybest kaže...
Evo i ja sam ga upravo uzeo u Sony centru u West gateu ali moram doći po njega kada dođe.

Kad sam ja kupovao, meni su rekli da mogu poslati na kucnu adresu.

A i na fejsu na jednoj objavi su ovako komentirali: Poštovani, moći ćete jer ste kupnjom putem weba ostavili svoje podatke za dostavu tako da će Vas kolege prije nego prodaja krene kontaktirati i dogovoriti detalje. Pozdrav.

13 godina
neaktivan
tomybest kaže...
A dali ako ja uzmem vaucher oni šalju ps4 doma ili se mora doći po to jer baš nisam blizu zg. Pitao sam u sonijevome centru i kod njih se mora doći po ps4 ima li di da ga šalju poštom.

GMC šalje poštom, i ima kupiti voucher kod njih, bar je bilo prije desetak dana.

14 godina
PlayStation 4

Pitanje, osim po igrama, sto jos ps4 nudi, mogu li streamati filmove i serije s titlovima? slusat muziku? youtube? Kakav je po pitanju toga?  Ne mogu naci nigdje informacije o tome.

Hvala

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa s obzirom na to da si sve to mogao na PS3 za pretpostaviti je da ćeš moći i na PS4.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

koliko će otprilike koštati modifikacija

1 7 hvala 0
15 godina
mrba kaže...

wow...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
PlayStation 4

Nadam se da su svi ovi koji pitaju za modifikaciju ili jako mladi ili puni sarkazma jer u suprotnom imaju problema. 

O kakvoj modifikaciji uopće netko može pomisliti kad konzola još par mjeseci neće biti u rukama nekoga tko bi možda 

i bio sposoban pronaći put za ostvarenje ikakve modifikacije?

PS3 je na modifikaciju čekao godinama, a ja ne vjerujem da će sada zaštita biti manjeg prioriteta nego tada.

Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrba kaže...

{#}

dax-lax kaže...

Nadam se da su svi ovi koji pitaju za modifikaciju ili jako mladi ili puni sarkazma jer u suprotnom imaju problema. 

"šta reći, koju posluku porati...." {#}

ljudi jednostavno pišu da nešto pišu, onak reda radi, nema veze što to nema veze sa zdravim razumom ili da kažem logikom. fora je u tome što je čovjek otišao korak dalje i pitao za cijenu modifikacije. cijenu modifikacije za nešto što još uopće nije u prodaji iliti "nepostoji"

ono što mene najviše čudi, onako općenito, nevezano na ovu temu, kako danas ljudi u 21. stoljeću mogu biti toliko neinformirani? fakat WOOW!!

12 godina
mrba kaže...

32,99 KN s PDV-om.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

gdje korisnici ps3 uglavnom kupuju igre (online? trgovina?sverc iz inozemstva?)

inace, preskocio sam citavu eru ps-a nakon jedinice jer je u vrijeme izlaska 2-ce i 3-ce solidan pc pruzao bolje graficke mogucnosti a i cijena ps3 u vrijeme kada je izlazio bila je previsoka za mene tako da mi je nepoznat taj dio price.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sushii kaže...

gdje korisnici ps3 uglavnom kupuju igre (online? trgovina?sverc iz inozemstva?)

inace, preskocio sam citavu eru ps-a nakon jedinice jer je u vrijeme izlaska 2-ce i 3-ce solidan pc pruzao bolje graficke mogucnosti a i cijena ps3 u vrijeme kada je izlazio bila je previsoka za mene tako da mi je nepoznat taj dio price.

i online i trgovine :D

15 godina
neaktivan
Baš sam pročitao maloprije da je čip za ps4,za pokretanje kopija izašao,sad se čeka samo izlazak konzole...
15 godina
thejura kaže...
Baš sam pročitao maloprije da je čip za ps4,za pokretanje kopija izašao,sad se čeka samo izlazak konzole...

Nevjerojatno koliko su hackeri napredovali. Proizveli su čip za uređaj koji još nije ni izašao. 

Može link od te vijesti?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
12 godina
neaktivan
thejura kaže...

Nije to ništa novo, ja sam čuo da je izašao čip za PS5, cijena ugradnje 36,05kn + pdv. Uz svaku modifikaciju dobijete gratis burek.

{#}

16 godina
PlayStation 4

padobranac pitanje

hoće li se moći igre za ps3 igrati na ps4?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nece al ce se moc streamat al o tome otom potom radi nasih bajnih veza...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 20:37 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nije se nesto govorilo da ce se neke PS3 igre moci igrati na PS4 samo u obliku PSN download verzije?

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

i šta onda igrati kad dodje konzola.ja ne mislim kupovat konzolu ako se nebude mogao igrat gta V

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
thejura kaže...

Evo, baš sam maloprije pročitao glupost (aludiram na tvoj post).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:24 (Alkaline).
16 godina
PlayStation 4

jel netko preordao konzolu na gmc preko ono vaučera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da, ima nas dosta koji imamo vaučere, što u gmc-u, što sd-i. tek sad vidim da to nije bio pametan potez. ali eto... trebao sam bolje znati kad već živimo u rvackoj. {#}

17 godina
PlayStation 4

cuo sam da oni koji su predordali u Santy ce dobit 29.11 a ostali tek u 12 ili sredinom 1. mj bilo voucher gmc-a ili normlana prodaja {#}

ugalvnom super za nas ali jako podlo i bezobrazno za gmc ekipu {#}

bdw ! U Parizu za nekoliko minuta počinje velika premijera
BEYOND: Two Souls.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 20:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

cuo sam da oni koji su predordali u Santy ce dobit 29.11 a ostali tek u 12 ili sredinom 1. mj bilo voucher gmc-a ili normlana prodaja {#}

Santy?

17 godina
PlayStation 4

demunativ za snata domenica...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

prednarucio sam u santi isto... Nadam se da ima istine u ovome :))) Iako sam danas poslao upit dobio sam odgovor da se jos nista ne zna :)

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma ja jos nisma pametan dali da kupujem PS4, trojku sam preskocio u sirokom luku, isprobao kod prijatelja, cak je imao kod sebe skoro mjesec dana na probi, ali to nije to. Nekako mi nije sjela, a jedinicu i dvojku i dan danas imam, ja se igrao na njima, klinci se igraju na njima, nikad se kvarile nisu. Najbolje konzole ikada. Sad gledam za ove PS4 vauchere, pa si mislim, GMC kaze da je konzola dobavljiva tijekom sijecnja 2014. Santa Domenica nekaze kada je konzola dobavljiva kod nas, ali po onim informacijama dobavljiva je cim dodje u HR. Cijena mi se cini vise nego OK.

Savijet molim ( da sada odlucujete gdje vaucher kupiti):

1 GMC
9 Sancta Domenica
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 22:13 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

jeli gleda tko ovaj live koji sam linkao ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

jeli gleda tko ovaj live koji sam linkao ?

necu nist gledat da si ne spoilam :D

odigro sam demo i to mi je prevec 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice