PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.607
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Da rekli su mi sad sa supporta da se u principu mogu fućkat, da sam ja u principu kriv što sam htio kupit sa svog accounta sa svojom karticom.

Oni su odlučili da mojih par pokušaja znači da sam pokušao zloupotrijebit svoju karticu sa svog accounta. Suludo.

Kao, da pokušam za 24h, ali da to može iz njihovog iskustva biti i 14 dana. Presmiješno. To mi se još nikad nidje nije desilo, a kupovao sam svuda.

Borio sam se s tim problemom dosta dugo, ali ni meni nije pomoglo ništa osim čekanja da stvar sama proradi. Uglavnom, ako šalješ mail njihovoj središnjici u Velikoj Britaniji, oni će te otkantat jer nisu nadležni za račune registrirane na Hrvatsku niti za bankovne kartice izdane u Hrvatskoj. Ako se javiš na mail podrške za Hrvatsku, dobit ćeš odgovor iz firme "Ars Venatus" koja nema čak ni svoje web stranice, a zadužena je za logistiku PlayStationa u Hrvatskoj (ili je bar bila kad sam ja pričao s njima). Odgovor, kao što sam napisao prije, nisam dobio, pa ne znam riješava li to išta. Po pisanjima na forumima, izgleda da i igrači u drugim državama imaju slične probleme i iskustva sa podrškom u svojoj zemlji.

U svakom slučaju, ako si pokušavao više puta, gotovo je sigurno da si sada zablokirao plaćanje na Storeu i nema ti druge nego pustiti da se stvar "ohladi". Ne vjerujem da podrška iz Ars Venatusa može to otključati. Preporučujem minimalno 15 dana, a ako je moguće i 30. PSN vouchere možeš kupiti u dućanima koji prodaju asortiman PlayStationa, pa se s time možeš pomoći dok blokada traje.

17 godina
MSX kaže...

Borio sam se s tim problemom dosta dugo, ali ni meni nije pomoglo ništa osim čekanja da stvar sama proradi. Uglavnom, ako šalješ mail njihovoj središnjici u Velikoj Britaniji, oni će te otkantat jer nisu nadležni za račune registrirane na Hrvatsku niti za bankovne kartice izdane u Hrvatskoj. Ako se javiš na mail podrške za Hrvatsku, dobit ćeš odgovor iz firme "Ars Venatus" koja nema čak ni svoje web stranice, a zadužena je za logistiku PlayStationa u Hrvatskoj (ili je bar bila kad sam ja pričao s njima). Odgovor, kao što sam napisao prije, nisam dobio, pa ne znam riješava li to išta. Po pisanjima na forumima, izgleda da i igrači u drugim državama imaju slične probleme i iskustva sa podrškom u svojoj zemlji.

U svakom slučaju, ako si pokušavao više puta, gotovo je sigurno da si sada zablokirao plaćanje na Storeu i nema ti druge nego pustiti da se stvar "ohladi". Ne vjerujem da podrška iz Ars Venatusa može to otključati. Preporučujem minimalno 15 dana, a ako je moguće i 30. PSN vouchere možeš kupiti u dućanima koji prodaju asortiman PlayStationa, pa se s time možeš pomoći dok blokada traje.

Da, hr support sam kontaktirao. Znam da ništa ne mogu, ali eto.

I znam da imam rješenja i koja su mi, ali i dalje ne mogu pojmiti tako glup sustav štićenja korisnika od samih sebe. Alo, kupujem sebi igru svojom karticom na svom accountu. Nije nova kartica, nego je već bila bindana i radila mjesecima.

I onda njihov sustav ne radi, i zbog toga mi blokiraju moju sasvim normalnu karticu. Čitao sam po netu, svi pizde, sustav je smeće, PS Store je smeće, a ove baš briga.

Jadno. I ja im oću dati pare, al oni me štite od samog sebe da njima ne dam pare. Totalno suludo.

11 godina
neaktivan
Ako kupim bon za Ps Plus,trebam li prijavit karticu?
12 godina
nidjoPro kaže...
Ako kupim bon za Ps Plus,trebam li prijavit karticu?

Ne. Bon je u stvari "kod" koji ukucaš u svoj account i čiča miča.

PSN - DeniZg80
12 godina

10 PS4 fićra za koje možda niste znali.

Ja nisam znao za automatski log in. Sad mi se još brže starta PS4. 

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Jel ima ko od vas Playstation TV? Jel to valja kaj za spojit si drugu telku? Jel radi pouzdano ili ima problema?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 9:55 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Jel ima ko od vas Playstation TV? Jel to valja kaj za spojit si drugu telku? Jel radi pouzdano ili ima problema?

Nemam, al' sam razmišljao o tome, pogotovo sad kad je još pojeftinio.

Ako misliš uzeti radi Remote Play-a, pri izlasku je bilo dosta problema s lagom. Jesu li to ispravili, ne znam, jer malo ljudi ga ima, pa baš nema puno informacija na tu temu. 

Edit: čitam malo recenzije na UK Amazonu i navodno ako se spoji direktno sa PS4 ima dosta lag-a, a ako se spoji kablom na ruter, onda nema. To mi baš i nema smisla, jer za Vita i Xperia uređaje vrijedi obrnuto.

Mislim da ću preskočit PS TV. Bolje je uzeti Z2 tablet pa sam siguran da radi dobro i mogu ga nositi po stanu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 10:19 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Nemam, al' sam razmišljao o tome, pogotovo sad kad je još pojeftinio.

Ako misliš uzeti radi Remote Play-a, pri izlasku je bilo dosta problema s lagom. Jesu li to ispravili, ne znam, jer malo ljudi ga ima, pa baš nema puno informacija na tu temu. 

Da mislio sam spojit na PS4 pa na drugu telku. Al čitam da nije baš smooth, pa me zanima ako netko zna iz prve ruke.

15 godina
PlayStation 4

Jeli netko od vas naručivao igre na Thegamecollection? Zanima me dali naplaćuju poštarinu uz onu osnovnu cijenu i koliko dugo treba da igra stigne?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 20:48 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
antimadridista kaže...

Jeli netko od vas naručivao igre na Thegamecollection? Zanima me dali naplaćuju poštarinu uz onu osnovnu cijenu i koliko dugo treba da igra stigne?

Ja samo od tamo i naručujem.

Poštarina je cca 2 funte, ali je super što ne zaračunavaju PDV. Kupnjom dobivaš i neke njihove bodove kojima skidaš cijenu, a često imaju i neke akcije.

Vrijeme dostave mi dosta varira. Od tjedan dana pa ćak i do 3 tjedna, ali mislim da to i nije do njih.

Npr. Borderlandse su mi poslali prošli četvrtak i još ništa nije stiglo.

PSN - DeniZg80
17 godina
antimadridista kaže...

Dugo trgujem s njima. Najbolji/najpovoljniji web shop nadaleko za igre iako možda među siromašnijima po ponudi.

Poštarina je 2 funte, a osim amazona, nikad mi igre brže ne stignu. Zasad ocjena 5/5.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

topla preporuka za tu web stranicu :D

12 godina
neaktivan

Gdje mogu naruciti taj bon za PS4? Problem je u tome zato sto mi ne prima karticu da aktiviram PS+.

17 godina
Bergo kaže...

Gdje mogu naruciti taj bon za PS4? Problem je u tome zato sto mi ne prima karticu da aktiviram PS+.

Ja sam kupio preko sancta domenica web shopa:

http://www.sancta-domenica.hr/playstation-live-cards-hrk150-1.aspx

U napomenu kod checkouta napišeš da želiš da ti pošalju kod/kodove na mail, i stiže ti kroz neko vrijeme.

Ja sam tako danas riješio jer me isto PS store na šljivi još uvijek.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

PS+ igre za 4. mjesec

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jesu se i kod koga od vas restartovali primary i secondary accountovi kada su updateali PS4? Prijatelj je updateao i nestali su svi primary i secondary accountovi, a to je problem jer smo imali shareane neke igre, pa su mu sad sve te nestale. (Password nema) Pa je sad i mene strah da updateam PS4, a ne mogu nista bez updatea :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Yes..s vremenom ce ti sve bit lockano :)

0 0 hvala 1
15 godina
Hambrle kaže...

Jesu se i kod koga od vas restartovali primary i secondary accountovi kada su updateali PS4? Prijatelj je updateao i nestali su svi primary i secondary accountovi, a to je problem jer smo imali shareane neke igre, pa su mu sad sve te nestale. (Password nema) Pa je sad i mene strah da updateam PS4, a ne mogu nista bez updatea :D

To ovaj zadnji 2.50 update? ja sam updateo i sve je na mjestu

PSN: Chov1ch
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gotovo je sa gameshareom, mislim može se raditi ali s vremena na vrijeme odmah će lockati fantome.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Gotovo je sa gameshareom, mislim može se raditi ali s vremena na vrijeme odmah će lockati fantome.

meni i dalje normalno funkcionira gameshare. Od frenda je kod mene primary a kod frenda je moj account primary

Meni ide na zivce kad palim ps svaki put mi izbaci onu notifikaciju onaj "discover" iako sam je otvorio sto puta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 18:02 (Robilad).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

I meni je bilo pa su lupili lokot, samo ti je pitanje vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pa zasto to rade? Koliko ja znam na xboxu gameshare radi kako treba...

13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Hmm ne kuzim, jesu tvoje igre bile pod lokotom ili od tog nekog s kim si djelio account?

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uglavnom, protivi se njihovom TOS- Terms of servise i smatraju to ilegalno. A mislim, ako su mislili već to napraviti, trebali su ljudima ostaviti igre koje su kupili, ja sam imao 2 fantoma i banana sada.

S frendom sam radio gameshare.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 18:10 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Uglavnom, protivi se njihovom TOS- Terms of servise i smatraju to ilegalno. A mislim, ako su mislili već to napraviti, trebali su ljudima ostaviti igre koje su kupili, ja sam imao 2 fantoma i banana sada.

Pa meni ode i GTA i FIFA covjece (nisam jos uradio update, ali kad uradim bit ce tak valjda). Preglupo...

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa meni ode i GTA i FIFA covjece (nisam jos uradio update, ali kad uradim bit ce tak valjda). Preglupo...

Ja sam također imao i gta i fifu i lokot, sva sreća pa sam s frendom radio pa mogu igrati kako tako još :D

13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja sam također imao i gta i fifu i lokot, sva sreća pa sam s frendom radio pa mogu igrati kako tako još :D

pa jel mozes rec tocno kako si radio gameshare? Posto ima vise nacina..

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedan je nositelj a drugi fantom koji deaktivira račun preko weba.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Aha, ja nisam tako, to su ghost racuni u pitanju.

Ja sa frendom djelim account, ja imam njegove podatke on moje i kod njega je moj profil pod primary a kod mene njegov account pod primary..nadam se da to nece dirati.

15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Tommy_123 kaže...

Aha, ja nisam tako, to su ghost racuni u pitanju.

Ja sa frendom djelim account, ja imam njegove podatke on moje i kod njega je moj profil pod primary a kod mene njegov account pod primary..nadam se da to nece dirati.

To je legalno, nemaš beda.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice