Da rekli su mi sad sa supporta da se u principu mogu fućkat, da sam ja u principu kriv što sam htio kupit sa svog accounta sa svojom karticom.
Oni su odlučili da mojih par pokušaja znači da sam pokušao zloupotrijebit svoju karticu sa svog accounta. Suludo.
Kao, da pokušam za 24h, ali da to može iz njihovog iskustva biti i 14 dana. Presmiješno. To mi se još nikad nidje nije desilo, a kupovao sam svuda.
Borio sam se s tim problemom dosta dugo, ali ni meni nije pomoglo ništa osim čekanja da stvar sama proradi. Uglavnom, ako šalješ mail njihovoj središnjici u Velikoj Britaniji, oni će te otkantat jer nisu nadležni za račune registrirane na Hrvatsku niti za bankovne kartice izdane u Hrvatskoj. Ako se javiš na mail podrške za Hrvatsku, dobit ćeš odgovor iz firme "Ars Venatus" koja nema čak ni svoje web stranice, a zadužena je za logistiku PlayStationa u Hrvatskoj (ili je bar bila kad sam ja pričao s njima). Odgovor, kao što sam napisao prije, nisam dobio, pa ne znam riješava li to išta. Po pisanjima na forumima, izgleda da i igrači u drugim državama imaju slične probleme i iskustva sa podrškom u svojoj zemlji.
U svakom slučaju, ako si pokušavao više puta, gotovo je sigurno da si sada zablokirao plaćanje na Storeu i nema ti druge nego pustiti da se stvar "ohladi". Ne vjerujem da podrška iz Ars Venatusa može to otključati. Preporučujem minimalno 15 dana, a ako je moguće i 30. PSN vouchere možeš kupiti u dućanima koji prodaju asortiman PlayStationa, pa se s time možeš pomoći dok blokada traje.