PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

A ps4 bez multiplayer igranja nema uopce smisla bar meni.

Ova rečenica nema smisla, baren meni.

Vjerojatno ne postoje SP igre i ljudi kojima MP nije napet......

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 7:19 (Virty).
15 godina
PlayStation 4

Pa rekao čovjek da NJEMU nema smisla. Ja recimo također ne bih kupio konzolu koja nema online multiplayer.

Potpis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Bah, taman sam htio kupiti 3 igre na akciji i neće provesti transakciju. Glupi PS store, više ne radi nego radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

Pa rekao čovjek da NJEMU nema smisla. Ja recimo također ne bih kupio konzolu koja nema online multiplayer.

Također sam napisao da MENI nema smisla takva tvrdnja.

Zašto igrat neku dobru igru ako je SP tj ako nema MP komponentu, super :)

17 godina
Bitanga kaže...

Bah, taman sam htio kupiti 3 igre na akciji i neće provesti transakciju. Glupi PS store, više ne radi nego radi.

Aprilili je, možda radi toga :)

17 godina
Virty kaže...
Bitanga kaže...

Aprilili je, možda radi toga :)

Ma jadni su. Svake srijede dok se stavlja nova ponuda skoro cijeli dan ne radi store kako treba.

12 godina
Bitanga kaže...

Koje si igre htio uzeti, čisto informativno?

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

PES 2015, KNACK i MGS5 Ground Zeroes.

Piknuo bih i Unity al nemam sad vremena to igrati, a past će sigurno i još niže poznavajući Ubisoft :-)

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

PES 2015, KNACK i MGS5 Ground Zeroes.

Piknuo bih i Unity al nemam sad vremena to igrati, a past će sigurno i još niže poznavajući Ubisoft :-)

Sigurno će AC Unity ići još jeftinije. Neki dan sam Special Edition box verziju našao na GC-u za 20 funti, al' dok sam se odlučio, već je nestalo.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li se isplati kupit ovaj Battlefield 4 premium edition za 179 kn ?  Do sada sam nabavio preko psn-a  Tomb raider , Driveclub  i  The last of us  koji ima odlican multiplayer ali u kojem redovito suckam . Inace nisam nikada igrao Battlefield multiplayer pa neznam oce li mi se svidjet . Po filmicima na youtubeu vidim da bih i tu mogao redovito suckat

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne da se isplati, nego je praktički badava.

Ja nikad nisam igrao multiplayer shootere i onda sam probao BF4 i utukao u njega par stotina sati na PCu ( igrajući na kontroleru).

I da, vjerojatno ćeš biti loš, ali nemoj se obeshrabriti. Bez prethodnog iskustva i poznate ekipe je najbolje početi sa TDM i Domination-om dok se ne ufuraš. 

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

ja cekam da na US store-u krenu neki normalni sale-ovi, a ne ove pizdarije u spring fever-u...

inace kaj imate u kolekciji, digitalne, fizičke? :)

ja zasad pokupio ove digitalne...

Outlast
EA UFC
Middle Earth: Shadow Of Mordor
Metro 2033 Redux
Battlefield 4
Assassin’s Creed IV Black Flag
NFS Rivals
Knack
Rayman Legends

fizičke..

Watch Dogs
GTA 5
Tomb Raider DE
Alien Isolation

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

U 90% slučajeva kupujem samo fizičke kopije na raznim akcijama van lipe naše.

Ostatak ide na digitalne koje ne postoje u fizičkom izdanju ili ako je baš neka ludara akcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ja nikad nisam igrao multiplayer shootere i onda sam probao BF4 i utukao u njega par stotina sati na PCu ( igrajući na kontroleru).

I da, vjerojatno ćeš biti loš, ali nemoj se obeshrabriti. Bez prethodnog iskustva i poznate ekipe je najbolje početi sa TDM i Domination-om dok se ne ufuraš. 

Uspio si me nagovorit . Wallet je ispražnjen i download je započeo

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
12 godina
Wox kaže...
DeniZg kaže...

Nećeš požaliti. Najbolji shooter dok ne izađe Battlefront krajem godine.

Možda ju i ja uzmem ponovno na PS4. Bilo bi fora da nas se može skupiti više sa foruma.

Edit: Ma uzeo sam si i ja BF4. Gledam ga već neko vrijeme na tim popustima. Bacit ćemo koju partiju kad se skine. Ako još netko igra, javite.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 18:43 (DeniZg).
16 godina
neaktivan

Momci eto i mene na PS4 poslje dugogodisnjeg PC gejmanja, zasada je i vise nego pozitivno iskustvo 

Ako je netko raspolozen za online slobodno neka me doda: independentmp   

17 godina
PlayStation 4

Jel netko danas uspio nešto kupit na storeu? Još uvijek mi ne prolaze transakcije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 20:07 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Sta je sa Dannyem? Zadnji put je ažurirao popis u 11.om mjesecu, a od tad se pojavilo novih ps4ovaca vise nego sto na forumu ima PC gamera koji ce gta5 moći pokrenuti u rezi većoj od 640x480.

Potpis!
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

e sad mene zanim kako da skinem to music app  da mogu slusat???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

Sta je sa Dannyem? Zadnji put je ažurirao popis u 11.om mjesecu, a od tad se pojavilo novih ps4ovaca vise nego sto na forumu ima PC gamera koji ce gta5 moći pokrenuti u rezi većoj od 640x480.

Trebao bi svatko staviti svoj PSN ID u potpis.

Al' treba onda paziti da nas na drugim podforumima ne krenu naganjati sa vilama i bakljama.

Pogotovo na GTA V PC.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 20:49 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Netko je pitao ako se isplati bf4 premium odgovor je da. Ja sam ga igrao dobrih godinu dana dok nije sad dosao hardline (koji mu nine do koljena) imam 1100 sati igranja al naravno sa ekipom skupimo se u chat party i deri 😂.

jest da je na pocetku bilo problema sa netcodeom i jos dosta stvari ali sad je ispeglana skoro do kraja.

igrate hardline? Kak ste zadovoljni? Evo ja skupio nekih 45 sati igranja nije lose jer je promjena ali nije ni neki spektakl igra. 

Edit kad dolazi taj battlefront ove godine umjesto bf5?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 22:51 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

igrate hardline? Kak ste zadovoljni? Evo ja skupio nekih 45 sati igranja nije lose jer je promjena ali nije ni neki spektakl igra. 

Edit kad dolazi taj battlefront ove godine umjesto bf5?

Ja sam probao betu ali me se nije dojmila.

Osim što mi se činilo da je grafički i sadržajno slabija od BF4, nikako mi nije sjela tematika. Lopovi i murjaci koji se napucavaju s RPG-ovima i jurišnim puškama mi nema smisla.

Battlefront dolazi krajem ove godine, paralelno s novim filmom, a prvi pravi trailer izlazi za 2 tjedna.

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...
Wox kaže...
DeniZg kaže...

Nećeš požaliti. Najbolji shooter dok ne izađe Battlefront krajem godine.

Možda ju i ja uzmem ponovno na PS4. Bilo bi fora da nas se može skupiti više sa foruma.

Edit: Ma uzeo sam si i ja BF4. Gledam ga već neko vrijeme na tim popustima. Bacit ćemo koju partiju kad se skine. Ako još netko igra, javite.

Igram i ja BF4 dodam te. 

17 godina
neaktivan
mijanB kaže...

Ekipa moze pomoc, imam ps4 i hr account star nesto vise od godinu dana, na njemu je ps+ aktivan jos 11 mjeseci, zanima me mogu li napraviti us account, kupiti us igre i normalno igrati na svom hr accountu (online, trophies i sve ostalo)?

Koliko sam shvatio prema ovom clanku mogu, pa moze li mi netko s vise iskustva reci da li je to istina, i koji su nedostaci ako napravim novi us account i ucinim ga primarnim kao sto clanak sugerira? Hvala na pomoci, beyond :)

http://www.nowgamer.com/ps4-how-to-buy-us-digital-psn-games/

Nema nedostataka. Sve sto pise u clanku je istinito. Igre uzete na US racunu mozes normalno na HR racunu (recimo zbog trofeja ili friend liste).

Ice45 kaže...

te ps+ igre uopce ne ostaju kad se istkene mjesec imas samo 1 god da mores igrat i to je to 

Ako si uzeo igru dok je bila dostupna na PS+, moci ces je igrati sve dok ti je aktivna PS+ pretplata. Bas sam nedavno skinuo PS Vita igru koja je bila na PS+ pred skoro dvije godine.

Kad istekne PS+ pretplata igre su nedostupne dok ne obnovis pretplatu.

DeniZg kaže...

Ja sam probao betu ali me se nije dojmila.

Osim što mi se činilo da je grafički i sadržajno slabija od BF4, nikako mi nije sjela tematika. Lopovi i murjaci koji se napucavaju s RPG-ovima i jurišnim puškama mi nema smisla.

Battlefront dolazi krajem ove godine, paralelno s novim filmom, a prvi pravi trailer izlazi za 2 tjedna.

Da li si gledao film Heat?

BF3 sam igrao. BF4 uzeo kljuc za PC. ali ga jos nisam niti aktivirao . Jednostavno nemam vremena. BF Hardline nije bilo smisla uzimati, jer nisam niti BF4 zaigrao.

Battlefront me najvise zanima zbog toga sto je SW. Premda isto nece biti vremena, pa cu vjerojatno preskociti.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
Jel vam prolaze transakcije? Opet neka greška kod njih?
17 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Bitanga je imao jucer problema, ne znam da li je uspio.

Ako izuzmemo Dishonored, opet Vita dobila bolje igre od PS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 9:59 (Chaky).
12 godina
nidjoPro kaže...

Meni je jučer radilo isključivo preko PS4-e.

Na mobu i kompu mi nije prihvaćalo log in.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Meni ni danas ne radi. Već sam lud.

Nadam se da je do njih generalno, jer koliko sam čitao ekipa već godinama ima probleme s time, i nadam se da i mene nije zakačio neki taj problem sa validacijom kartice po adresi.

Jer do sada mi je bez problema radila kod njih.

Probao sam i preko PS4 i ista stvar. Na Webu dobijem ovu grešku :

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

Nadam se da je do njih generalno, jer koliko sam čitao ekipa već godinama ima probleme s time, i nadam se da i mene nije zakačio neki taj problem sa validacijom kartice po adresi.

Imao sam isti problem; ista greška preko weba, a preko konzole E-82000171. Javio sam se čak i podršci, ali odgovor nisam dobio. Na kraju sam za shopping kupio bon u Sancta Domenici, a kad sam ponovno htio kupovati (dva mjeseca poslije), onda je sve radilo.

17 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...

Imao sam isti problem; ista greška preko weba, a preko konzole E-82000171. Javio sam se čak i podršci, ali odgovor nisam dobio. Na kraju sam za shopping kupio bon u Sancta Domenici, a kad sam ponovno htio kupovati (dva mjeseca poslije), onda je sve radilo.

Da rekli su mi sad sa supporta da se u principu mogu fućkat, da sam ja u principu kriv što sam htio kupit sa svog accounta sa svojom karticom.

Oni su odlučili da mojih par pokušaja znači da sam pokušao zloupotrijebit svoju karticu sa svog accounta. Suludo.

Kao, da pokušam za 24h, ali da to može iz njihovog iskustva biti i 14 dana. Presmiješno. To mi se još nikad nidje nije desilo, a kupovao sam svuda.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice