Pa bolje mu je da kupi neki jeftini monitor sa hdmi ulazom nego da kemija sa remote playom ili ovom karticom za snimanje videa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa bolje mu je da kupi neki jeftini monitor sa hdmi ulazom nego da kemija sa remote playom ili ovom karticom za snimanje videa
Slažem se s tobom, ali mislim da je remote play elegantnije rješenje.

Remote play unutar vlastite kućne mreže nema veze s brzinom interneta. Štoviše, ni ne treba ti Internet niti Wifi mreža jer se Vita može direktno spojiti na PS4.
To što ti ne znaš koristiti remote play ne znači da je smeće.

Da li je iko igrao Assassin's Creed Unity

znači ništa od spajanja na laptop,nepreostaje mi ništa nego igrat kod male i čekat vrijeme za neki tv
Zna netko di je povoljno kupiti novi plavi DS4, tu kod nas je 500 kN, stvarno previše. Trgovina ne mora biti u RH.

Zna netko di je povoljno kupiti novi plavi DS4, tu kod nas je 500 kN, stvarno previše. Trgovina ne mora biti u RH.
mariio128 shipping ti je 6 dolara za trackingom
Ja sam uzeo ovdje: http://www.alzashop.com/sony-ps4-dualshock-4-blue-d486587.htm
S njihovim popustom od 5 € i dostavom ispalo me cca 400 kn.
Znate li hoće li biti nekih uskrsnih popusta za PS4? Jeli je bilo prije? SD, Mondo, Ekupi?

Imam ps4 nekoh 2 mjeseca a u tih 2 mjeseca konstatno problemi sa internetom, znaci povezem se lan cablom jer mi wifi ne lovi u sobu i napravio sam onu staticnu ip adresu i otvorio portove i tako je radilo jedo vrijeme ali evo danas najednom samo se pojavi poruka u gornjem lijevom kutu lan cable is not connected i ta poruka dode valjda 10000 puta sve dok ne maknem kabel iz psa ili dok neidem test internet connection gdje on dobi ip adressu ali ovo drugo polje internet connection se pojavi failed i dode mi neki error i sad me zanima kako da to popravim dal je to problem u ruteru mojem ili u psu ? resetrao sam ga ali nista ne pomaze i isti taj kabel sam stavio u laptop i normalno radi, to mi se vec dogadjalo ali onda kad sam napravio kao tu staticnu adresu odnosno nisam isao da mi nadje podatke automatski nego sam ih sam napisao i onda je sve radilo normalno a sad kad iste te podatke upisem se nezeli spojiti ili mi se jednom dogodilo da se spoji radi 2 min i opet isto....
Imam pitanje za vlasnike PS4 konzole, a mogu i ostali odgovoriti ako znaju.
Primjeti li se razlika između 720p i 1080p televizora 80 cm dijagonale u igrama koje se pokreću u 1080p (GTA V, FIFA...)
Što je bolje uzeti po vama, manju dijagonalu (55-69 cm) 1080p rezolucije ili veću dijagonalu (80cm) 720p rezolucije.
Igra li tko na monitoru?
Hvala.
Imam pitanje za vlasnike PS4 konzole, a mogu i ostali odgovoriti ako znaju.
Primjeti li se razlika između 720p i 1080p televizora 80 cm dijagonale u igrama koje se pokreću u 1080p (GTA V, FIFA...)
Što je bolje uzeti po vama, manju dijagonalu (55-69 cm) 1080p rezolucije ili veću dijagonalu (80cm) 720p rezolucije.
Igra li tko na monitoru?
Hvala.
Ja sam igro na monitoru i bilo mi je draze od bilo koje televizije.
Da li se mora skidati DLC da bi se igre mogle igrati na Ps4.
Ne. Naravno, ako ne misliš igrati ono što je sadržaj dlc-a.
Ja sam igro na monitoru i bilo mi je draze od bilo koje televizije.
Pogotovo od dobrog velikog TV-a, nema šanse :)
Pogotovo od dobrog velikog TV-a, nema šanse :)
A gle pito je jeli iko igra na monitoru a jasam reko da ja jesam i da mi se vise svidalo.Ovisi od covjek do covjeka :)
Koristite li one zaštitne na analogima? Orb ili nešto slično?
Ili su analozi izdržljivi?
Obavezno grip stavi, dosta se gule gljivice, aj sam ih odmah stavio čim sam uzeo ps4.
Koje preporučaš, želim da je ugođaj što sličniji originalnom DS4.
Remeti li ugodnost, ono, jeli je deblje, teže za igrati?
Koje preporučaš, želim da je ugođaj što sličniji originalnom DS4.
Remeti li ugodnost, ono, jeli je deblje, teže za igrati?
To ti je stvar privike, prvih par dana mi je bilo neugodno igrati ali sada mi je odlično. Niti ne klizi, ništa.
Ja sam uzeo na ebayu, neznam točno pošto je frend naručivao.
Koristim na oba gamepada goldune na gljivama. Na jednom imaju točkice, dok su drugi bez.
Navika sam se odma, sve za 5!
Gljive se gule ka lude, pa ja zaštitu svakako bolje koristiti :)
Mozete mi reci dali je netko narucivao ps4 preko web shopa od SD? Danas ih zovem da pitam dali ce imati kakav bundle uskoro kao sto je bio onaj zadnji sa TLOU Remastered, Driveclub i LBP3 i kaze mi lik da ih jos imaju u nekim poslovnicama i da mogu narucit preko njihove stranice. Posto kod nas u Bjelovaru ima samo onaj sa GTA5 ili Fifom mislio sam cak naruciti i odmah uzeti dodatnu garanciju mozda.. Pa zanimaju me vasa iskustva, dali ste narucivali direktno od njih s njihovom dostavom? Jeste li imali kakvih neugodnosti? Nekako mislim da je sigurnije uzeti u ducanu jer cisto sumnjam da ovi sto dostavljaju konzolu imalo paze po njoj...
Hvala :)
Koristim na oba gamepada goldune na gljivama. Na jednom imaju točkice, dok su drugi bez.
Navika sam se odma, sve za 5!
Gljive se gule ka lude, pa ja zaštitu svakako bolje koristiti :)
koliko kostaju ti gripovi i klizaju li
Danas sam presao sa 720p plazme na 1080p plazmu. ( 720p Panasonic TX42-C2E je na prodaju BTW )
42" Panasonic modeli, ipak je plasma plasma i 720p plasma mi bolje izgleda nego 1080p LCD.
I evo ja gledam na 1.9m i razlika se itekako vidi, 1080p je do jaja, super cista slika bas fenomenalno.
Ali ako se gleda oko 2.5m ili nadalje, razlike nema, tako da, ako vas to muci oko kupnje PS4, imate 720p TV, ne ocajavajte, razlika nije ne znam kolika, pogotovo nikakva na vecim udaljenostima.
Do 2 m se osjeti 720p i 1080p.
Ali od 2.5+ niti najmanje :).
Da li neko ima problema sa konzolom tipa ( hdmi; nece igru da instalira; gasenje; pregrijavanje; i kakva je grafika u igricama najvise me zanima Gta 5 i Last of Us ).

Ali dolazit ce igre koje ce izgledat next gen, tako da, ali grafika je odlicna i nema price oko tog.
Ako je netko u ZG Dubravi i hoce vidit kak zgleda to nek se javi na pm ;).