PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Pa bolje mu je da kupi neki jeftini monitor sa hdmi ulazom nego da kemija sa remote playom ili ovom karticom za snimanje videa

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

Pa bolje mu je da kupi neki jeftini monitor sa hdmi ulazom nego da kemija sa remote playom ili ovom karticom za snimanje videa

Slažem se s tobom, ali mislim da je remote play elegantnije rješenje.

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
Remote play je cisto smece, previse laga ima i kvaliteta slike uopce nije na nivou. Uzimam u obzir i svoju brzinu neta od 20/4 Mbps sto bi trebalo biti i vise nego dovoljno.
12 godina

Remote play unutar vlastite kućne mreže nema veze s brzinom interneta. Štoviše, ni ne treba ti Internet niti Wifi mreža jer se Vita može direktno spojiti na PS4. 

To što ti ne znaš koristiti remote play ne znači da je smeće.

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
Nebitno jel znam koristit ili ne, koristio sam ga na xperia z1 i na xperia z2 tabletu preko mreze of course i mora biti upaljen wifi drugacije neide. I dalje stojim iza toga da je smece, fps prelos, reza slike smanjena i lag malo malo..i nemoze nikako zamjeniti monitor ili tv sto se kvalitete slike tice. Tko god ima normalan vid vidjet ce razliku.
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li je iko igrao Assassin's Creed Unity

hahajojo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

znači ništa od spajanja na laptop,nepreostaje mi ništa nego igrat kod male i čekat vrijeme za neki tv

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Zna netko di je povoljno kupiti novi plavi DS4, tu kod nas je 500 kN, stvarno previše. Trgovina ne mora biti u RH.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
16 godina
KiX777 kaže...

Zna netko di je povoljno kupiti novi plavi DS4, tu kod nas je 500 kN, stvarno previše. Trgovina ne mora biti u RH.

mariio128 shipping ti je 6 dolara sa trackingom

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 11:37 (ppetesic).
16 godina
ppetesic kaže...
KiX777 kaže...

mariio128 shipping ti je 6 dolara za trackingom

Ja sam uzeo ovdje: http://www.alzashop.com/sony-ps4-dualshock-4-blue-d486587.htm

S njihovim popustom od 5 € i dostavom ispalo me cca 400 kn.

PSN ID: Soja2706
13 godina
PlayStation 4

Znate li hoće li biti nekih uskrsnih popusta za PS4? Jeli je bilo prije? SD, Mondo, Ekupi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam ps4 nekoh 2 mjeseca a u tih 2 mjeseca konstatno problemi sa internetom, znaci povezem se lan cablom jer mi wifi ne lovi u sobu i napravio sam onu staticnu ip adresu i otvorio portove i tako je radilo jedo vrijeme ali evo danas najednom samo se pojavi poruka u gornjem lijevom kutu lan cable is not connected i ta poruka dode valjda 10000 puta sve dok ne maknem kabel iz psa ili dok neidem test internet connection gdje on dobi ip adressu ali ovo drugo polje internet connection se pojavi failed i dode mi neki error i sad me zanima kako da to popravim dal je to problem u ruteru mojem ili u psu ? resetrao sam ga ali nista ne pomaze i isti taj kabel sam stavio u laptop i normalno radi, to mi se vec dogadjalo ali onda kad sam napravio kao tu staticnu adresu odnosno nisam isao da mi nadje podatke automatski nego sam ih sam napisao i onda je sve radilo normalno a sad kad iste te podatke upisem se nezeli spojiti ili mi se jednom dogodilo da se spoji radi 2 min i opet isto....

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Imam pitanje za vlasnike PS4 konzole, a mogu i ostali odgovoriti ako znaju.

Primjeti li se razlika između 720p i 1080p televizora 80 cm dijagonale u igrama koje se pokreću u 1080p (GTA V, FIFA...)

Što je bolje uzeti po vama, manju dijagonalu (55-69 cm) 1080p rezolucije ili veću dijagonalu (80cm) 720p rezolucije.

Igra li tko na monitoru?

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 19:09 (KiX777).

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
KiX777 kaže...

Imam pitanje za vlasnike PS4 konzole, a mogu i ostali odgovoriti ako znaju.

Primjeti li se razlika između 720p i 1080p televizora 80 cm dijagonale u igrama koje se pokreću u 1080p (GTA V, FIFA...)

Što je bolje uzeti po vama, manju dijagonalu (55-69 cm) 1080p rezolucije ili veću dijagonalu (80cm) 720p rezolucije.

Igra li tko na monitoru?

Hvala.

Ja sam igro na monitoru i bilo mi je draze od bilo koje televizije.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li se mora skidati DLC da bi se igre mogle igrati na Ps4.

hahajojo

0 0 hvala 0
15 godina
hahajojo kaže...

Ne. Naravno, ako ne misliš igrati ono što je sadržaj dlc-a.

Potpis!
17 godina
IvanDado kaže...

Ja sam igro na monitoru i bilo mi je draze od bilo koje televizije.

Pogotovo od dobrog velikog TV-a, nema šanse :)

11 godina
odjavljen
Virty kaže...

Pogotovo od dobrog velikog TV-a, nema šanse :)

A gle pito je jeli iko igra na monitoru a jasam reko da ja jesam i da mi se vise svidalo.Ovisi od covjek do covjeka :) 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

hahajojo

0 3 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Koristite li one zaštitne na analogima? Orb ili nešto slično?

Ili su analozi izdržljivi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Obavezno grip stavi, dosta se gule gljivice, aj sam ih odmah stavio čim sam uzeo ps4.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 20:24 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Koje preporučaš, želim da je ugođaj što sličniji originalnom DS4.

Remeti li  ugodnost, ono, jeli je deblje, teže za igrati?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 20:53 (KiX777).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Koje preporučaš, želim da je ugođaj što sličniji originalnom DS4.

Remeti li  ugodnost, ono, jeli je deblje, teže za igrati?

To ti je stvar privike, prvih par dana mi je bilo neugodno igrati ali sada mi je odlično. Niti ne klizi, ništa.

Ja sam uzeo na ebayu, neznam točno pošto je frend naručivao.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
PlayStation 4

Koristim na oba gamepada goldune na gljivama. Na jednom imaju točkice, dok su drugi bez.

Navika sam se odma, sve za 5!

Gljive se gule ka lude, pa ja zaštitu svakako bolje koristiti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mozete mi reci dali je netko narucivao ps4 preko web shopa od SD? Danas ih zovem da pitam dali ce imati kakav bundle uskoro kao sto je bio onaj zadnji sa TLOU Remastered, Driveclub i LBP3 i kaze mi lik da ih jos imaju u nekim poslovnicama i da mogu narucit preko njihove stranice. Posto kod nas u Bjelovaru ima samo onaj sa GTA5 ili Fifom mislio sam cak naruciti i odmah uzeti dodatnu garanciju mozda.. Pa zanimaju me vasa iskustva, dali ste narucivali direktno od njih s njihovom dostavom? Jeste li imali kakvih neugodnosti? Nekako mislim da je sigurnije uzeti u ducanu jer cisto sumnjam da ovi sto dostavljaju konzolu imalo paze po njoj...

Hvala :) 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Virty kaže...

Koristim na oba gamepada goldune na gljivama. Na jednom imaju točkice, dok su drugi bez.

Navika sam se odma, sve za 5!

Gljive se gule ka lude, pa ja zaštitu svakako bolje koristiti :)

koliko kostaju ti gripovi i klizaju li

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas sam presao sa 720p plazme na 1080p plazmu. ( 720p Panasonic TX42-C2E je na prodaju BTW )

42" Panasonic modeli, ipak je plasma plasma i 720p plasma mi bolje izgleda nego 1080p LCD.

I evo ja gledam na 1.9m i razlika se itekako vidi, 1080p je do jaja, super cista slika bas fenomenalno.

Ali ako se gleda oko 2.5m ili nadalje, razlike nema, tako da, ako vas to muci oko kupnje PS4, imate 720p TV, ne ocajavajte, razlika nije ne znam kolika, pogotovo nikakva na vecim udaljenostima.

Do 2 m se osjeti 720p i 1080p.

Ali od 2.5+ niti najmanje :).

Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li neko ima problema sa konzolom tipa ( hdmi; nece igru da instalira; gasenje; pregrijavanje; i kakva je grafika u igricama najvise me zanima Gta 5 i Last of Us ).

hahajojo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nista od navedenog, grafika je odlicna ali puno manji skok je sa PS3 na PS4 nego sa PS1 na PS2 ili s PS2 na PS3.

Ali dolazit ce igre koje ce izgledat next gen, tako da, ali grafika je odlicna i nema price oko tog.

Ako je netko u ZG Dubravi i hoce vidit kak zgleda to nek se javi na pm ;).
13 godina
PlayStation 4

Slučajno naiđoh baš kad je stavio... 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice