Ja sam uzeo ne HR storu i piše još 14 h... Znači točno u ponoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam cudan problem sa preorderom za PES 2015. ovak ide prica prije nekih 2 dana sam preordao pes za ps4 i stavio da mi automatski krene skidat igru kad ce bit dostupno ali to se nije dogodilo.
i sad sam ja isao u store pa na PES 2015 i stisnuo da se igra pocne skidat jer je dostupna ali meni javlja error i navodi me da idem u notifications-downloads a tamo nema nicega. probao ugasiti ruter i ps4 par puta svaku puta ista stvar lagano sam vec lud.
ako netko zeli mogu slikati tu error poruku da ju vidi. molim pomoc
Da napomenem igra je uredno placena.
za koji dan idem po ps4.
vracam se konzolama nakon ohohoho pa me zanima jel može netko opisati kako napraviti account na američkom ps storeu?!
za koji dan idem po ps4.
vracam se konzolama nakon ohohoho pa me zanima jel može netko opisati kako napraviti account na američkom ps storeu?!
Ja mislim da ti je to opisano jedno milijun puta u ovoj temi. Prolistaj malo pa ćeš pronaći odgovor
tema ima 135 stranica.ako nekom nije teško bio bi zahvalan
imam cudan problem sa preorderom za PES 2015. ovak ide prica prije nekih 2 dana sam preordao pes za ps4 i stavio da mi automatski krene skidat igru kad ce bit dostupno ali to se nije dogodilo.
i sad sam ja isao u store pa na PES 2015 i stisnuo da se igra pocne skidat jer je dostupna ali meni javlja error i navodi me da idem u notifications-downloads a tamo nema nicega. probao ugasiti ruter i ps4 par puta svaku puta ista stvar lagano sam vec lud.
ako netko zeli mogu slikati tu error poruku da ju vidi. molim pomoc
Da napomenem igra je uredno placena.
Na kojem si storu kupio? Ja sam na hrvatskom, pa kad dođem doma budem provjerio pa ti javim..
Kako šta ima veze? Pa ne funkcionira to po zakonima prirode nego ovisi o politici firme. Šta ja znam jesu li oni mogućnost preloada dali samo ps+ pretplatnicima ili svima.
tema ima 135 stranica.ako nekom nije teško bio bi zahvalan
Zato i postoji ova tražilica u gornjem desnom kutu.
http://blog.eu.playstation.com/2014/11/12/big-savings-ps4-games-start-today-double-discounts-ps-plus-members/?adbid=532518679116660736&adbpl=tw&adbpr=36969785&emcid=social_20141112_35451917
sniženja od danas. gledam cijene u eurima i vidim da su cijene bez ps+ niže od cijena sa ps+ u našem storeu. za koji je to store uopće iskazana cijena? kaj svi u europi koji koriste euro imaju niže cijene od nas bogatuna iz hrvatske? a amerikanci će imati još niže naravno. omjer 1 dolar = 1 euro = 10 kn
edit: gledao sam jučer cijenu preko web stranice (link za infamous je na stranici sa ovog gornjeg linka) pa je pisalo recimo 250 i nešto kn za infamous. No kad sam doma pogledao na ps4 cijenu u hrvatskom storeu vidio sam da je oko 170 kn.
Poceo se PES skidat sam od sebe i to imam dvije ikone za igru ne kuzim zasto :)
a sto se tice konzola vs PC pogledajte pod moj PC imam brutalan komp pa igram na ps4. na PCu su igre uzasno optimizirane i zato sam presao na konzolu jest da ima samo 60fps ali to uopce nema veze jer sve radi odlicno i fluidno a i grafika je bogme jako lijepa.
4k mozes igrat na PC-u od nekih 2K€ i to samo za kutiju govorim a kolko jos posteni tv kosta ili monitor.
Zanima me jel se vise isplati uzet ps4 preko amazona ili u hrvatskoj negdje
Zanima me jel se vise isplati uzet ps4 preko amazona ili u hrvatskoj negdje
Poceo se PES skidat sam od sebe i to imam dvije ikone za igru ne kuzim zasto :)
a sto se tice konzola vs PC pogledajte pod moj PC imam brutalan komp pa igram na ps4. na PCu su igre uzasno optimizirane i zato sam presao na konzolu jest da ima samo 60fps ali to uopce nema veze jer sve radi odlicno i fluidno a i grafika je bogme jako lijepa.
4k mozes igrat na PC-u od nekih 2K€ i to samo za kutiju govorim a kolko jos posteni tv kosta ili monitor.
Ej jel bi te mogo zamolit da mi napravis ss u notifications => downloads na ps4 da vidim kak je kod tebe jer mi je nes cudno.. Hvala
Ne hranite trolove, prijavite ih.
Danny aj stavi i mene na prvu stranicu, pa tko želi nek dodaje.
ST1950
Samo mali info za ps4 španere.. Ako ko planira kupit pes 2015 slobodno me doda da odigramo koju tekmu.. PSN ID: Soja2706
Hvala
Jel radi ps3 camera i onaj motion controller na ps4..??
Samo mali info za ps4 španere.. Ako ko planira kupit pes 2015 slobodno me doda da odigramo koju tekmu.. PSN ID: Soja2706
Hvala
Dodajem te ja, trebao bi mi stić sljedeći tjedan.
Na ps4 ti ima bolju publiku i nesto bolje teksture kolko sam cuo
Ostalo je isto
Jel radi ps3 camera i onaj motion controller na ps4..??
move radi (navigator nisam probao), ps3 kamera ne radi.
dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???
dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???
Nabolje da kontaktiras support

Još jedno pitanje frend i ja smo uzeli AC i DNS je izašla igra pa MW zanima Jel možemo obojica istovremeno skidati i igrati co op..??
Na onom na kojem planiraš igrati online igre.
Napravi US racun za PS+ pretplatu. A napravis si HR racun s kojeg igras igre (ukljucujuci one koje ti dodu "besplatno" na US racun), ako te veseli HR putovnica.
Ako te to ne dira, igraj kao da si amer
Mozes imat PS+ na HR i igrat online i na US accu
HR acc aktiviran kao primary i shera ti bas sve na US acc