PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...
Jel itko napravio preorder za PES 2015? Kad se taj drek misli pocet skidat?

Ja sam uzeo ne HR storu i piše još 14 h... Znači točno u ponoć

12 godina
PlayStation 4

imam cudan problem sa preorderom za PES 2015. ovak ide prica prije nekih 2 dana sam preordao pes za ps4 i stavio da mi automatski krene skidat igru kad ce bit dostupno ali to se nije dogodilo.

i sad sam ja isao u store pa na PES 2015 i stisnuo da se igra pocne skidat jer je dostupna ali meni javlja error i navodi  me da idem u notifications-downloads a tamo nema nicega. probao ugasiti ruter i ps4 par puta svaku puta ista stvar lagano sam vec lud.

ako netko zeli mogu slikati tu error poruku da ju vidi. molim pomoc

Da napomenem igra je uredno placena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 12:58 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

za koji dan idem po ps4.

vracam se konzolama nakon ohohoho pa me zanima jel može netko opisati kako napraviti account na američkom ps storeu?!

{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

za koji dan idem po ps4.

vracam se konzolama nakon ohohoho pa me zanima jel može netko opisati kako napraviti account na američkom ps storeu?!

{#}

Ja mislim da ti je to opisano jedno milijun puta u ovoj temi.  Prolistaj malo pa ćeš pronaći odgovor

16 godina
PlayStation 4

tema ima 135 stranica.ako nekom nije teško bio bi zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

imam cudan problem sa preorderom za PES 2015. ovak ide prica prije nekih 2 dana sam preordao pes za ps4 i stavio da mi automatski krene skidat igru kad ce bit dostupno ali to se nije dogodilo.

i sad sam ja isao u store pa na PES 2015 i stisnuo da se igra pocne skidat jer je dostupna ali meni javlja error i navodi  me da idem u notifications-downloads a tamo nema nicega. probao ugasiti ruter i ps4 par puta svaku puta ista stvar lagano sam vec lud.

ako netko zeli mogu slikati tu error poruku da ju vidi. molim pomoc

Da napomenem igra je uredno placena.

Na kojem si storu kupio? Ja sam na hrvatskom,  pa kad dođem doma budem provjerio pa ti javim..

15 godina
L3gioNAR00 kaže...
Pa šta ima veze preload sa PS+?Ti ako kupiš igru kao preorder na PS Store-u imaš automatski preload,to nema veze sa PS+ pretplatom.

Kako šta ima veze? Pa ne funkcionira to po zakonima prirode nego ovisi o politici firme. Šta ja znam jesu li oni mogućnost preloada dali samo ps+ pretplatnicima ili svima.

Potpis!
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

tema ima 135 stranica.ako nekom nije teško bio bi zahvalan

Zato i postoji ova tražilica u gornjem desnom kutu.

15 godina
PlayStation 4

http://blog.eu.playstation.com/2014/11/12/big-savings-ps4-games-start-today-double-discounts-ps-plus-members/?adbid=532518679116660736&adbpl=tw&adbpr=36969785&emcid=social_20141112_35451917

sniženja od danas. gledam cijene u eurima i vidim da su cijene bez ps+ niže od cijena sa ps+ u našem storeu. za koji je to store uopće iskazana cijena? kaj svi u europi koji koriste euro imaju niže cijene od nas bogatuna iz hrvatske? a amerikanci će imati još niže naravno. omjer 1 dolar = 1 euro = 10 kn

edit: gledao sam jučer cijenu preko web stranice (link za infamous je na stranici sa ovog gornjeg linka) pa je pisalo recimo 250 i nešto kn za infamous. No kad sam doma pogledao na ps4 cijenu u hrvatskom storeu vidio sam da je oko 170 kn. 

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 11:01 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Poceo se PES skidat sam od sebe i to imam dvije ikone za igru ne kuzim zasto :)

a sto se tice konzola vs PC pogledajte pod moj PC imam brutalan komp pa igram na ps4. na PCu su igre uzasno optimizirane i zato sam presao na konzolu jest da ima samo 60fps ali to uopce nema veze jer sve radi odlicno i fluidno a i grafika je bogme jako lijepa.

4k mozes igrat na PC-u od nekih 2K€ i to samo za kutiju govorim a kolko jos posteni tv kosta ili monitor.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zanima me jel se vise isplati uzet ps4 preko amazona ili u hrvatskoj negdje

0 0 hvala 0
16 godina
srsen1996 kaže...

Zanima me jel se vise isplati uzet ps4 preko amazona ili u hrvatskoj negdje

http://www.njuskalo.hr/

16 godina
omomomomoomm kaže...

Poceo se PES skidat sam od sebe i to imam dvije ikone za igru ne kuzim zasto :)

a sto se tice konzola vs PC pogledajte pod moj PC imam brutalan komp pa igram na ps4. na PCu su igre uzasno optimizirane i zato sam presao na konzolu jest da ima samo 60fps ali to uopce nema veze jer sve radi odlicno i fluidno a i grafika je bogme jako lijepa.

4k mozes igrat na PC-u od nekih 2K€ i to samo za kutiju govorim a kolko jos posteni tv kosta ili monitor.

Ej jel bi te mogo zamolit da mi napravis ss u notifications => downloads na ps4 da vidim kak je kod tebe jer mi je nes cudno.. Hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 17:23 (soja).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne hranite trolove, prijavite ih.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Danny aj stavi i mene na prvu stranicu, pa tko želi nek dodaje.

ST1950

PSN ID: ST1950
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Samo mali info za ps4 španere.. Ako ko planira kupit pes 2015 slobodno me doda da odigramo koju tekmu.. PSN ID: Soja2706

Hvala

13 godina
PlayStation 4

Jel radi ps3 camera i onaj motion controller na ps4..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
soja kaže...

Samo mali info za ps4 španere.. Ako ko planira kupit pes 2015 slobodno me doda da odigramo koju tekmu.. PSN ID: Soja2706

Hvala

Dodajem te ja, trebao bi mi stić sljedeći tjedan.

PSN ID: ST1950
12 godina
i kakav je pes 2015 na ps4, razmisljam za pc ili ps4 pa se dvoumim pošto za pc budu oni pesedit patchevi
13 godina
odjavljen
Joky007 kaže...
i kakav je pes 2015 na ps4, razmisljam za pc ili ps4 pa se dvoumim pošto za pc budu oni pesedit patchevi

Na ps4 ti ima bolju publiku i nesto bolje teksture kolko sam cuo 
Ostalo je isto  

http://www.snabbox.org/
12 godina
aj danas cu oticu po njega onda za ps4 pa te dodam
15 godina
tomislavivic kaže...

Jel radi ps3 camera i onaj motion controller na ps4..??

move radi (navigator nisam probao), ps3 kamera ne radi.

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

dogodila mi se sad cudna situacija stavim bonove u ps4 i kupim GTA V novac mi je ps pojeo a za GTA mi jos uvjek stoji preorder now 499kn. ugasio sam konzolu i opet ista situacija novaca nema a GTA nije preordan. dal je jos netko imao slicnu situaciju???

Nabolje da kontaktiras support

http://www.snabbox.org/
13 godina
PlayStation 4

Još jedno pitanje frend i ja smo uzeli AC i DNS je izašla igra pa MW zanima Jel možemo obojica istovremeno skidati i igrati co op..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4
Danas mi dolazi ps4 i sad me zanima kad napravim US i hrvatski racun jel na oba uzimam PS+ ili samo na jednom

0 0 hvala 0
12 godina
srsen1996 kaže...
Danas mi dolazi ps4 i sad me zanima kad napravim US i hrvatski racun jel na oba uzimam PS+ ili samo na jednom

Na onom na kojem planiraš igrati online igre.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
Jel se vise isplati igrat na US racunu ili na hrv.
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Napravi US racun za PS+ pretplatu. A napravis si HR racun s kojeg igras igre (ukljucujuci one koje ti dodu "besplatno" na US racun), ako te veseli HR putovnica.

Ako te to ne dira, igraj kao da si amer {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Mozes imat PS+ na HR i igrat online i na US accu

HR acc aktiviran kao primary i shera ti bas sve na US acc

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice