to je normalno i kod napajanja kod pc racunala
nije nikakav kvar
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas stiže update za z2 i z2 tablet koji donosi i ps4 remote play
Danas stiže update za z2 i z2 tablet koji donosi i ps4 remote play
http://blogs.sonymobile.com/2014/11/04/our-latest-sony-software-upgrade-brings-ps4-remote-play-hi-res-audio-new-smart-social-camera-apps-more-for-xperia-z2-and-xperia-z2-tablet/
Odlicna stvar pogotovo na tabletu..jos kad bi remote bio u fullHD
Moja konzola je skoro pa bešumna, ali taj zvuk spada pod normalu.
Ako je baš izražen, najbolje odnit u servis i nadat se najboljemu :)
Jesi direktno spojio PS4 i mobitel ili?
Meni se na Viti nije činio neki lag, ali iskreno i u tvom filmiću mi se čini da ga uglavnom nema, tako da više nisam siguran u svoju percepciju.
Meni se na Viti nije činio neki lag, ali iskreno i u tvom filmiću mi se čini da ga uglavnom nema, tako da više nisam siguran u svoju percepciju.
stisni pauzu pa ćeš skužiti razliku u prikazu.
spojeni su preko rutera. ps4 je spojen kablom na ruter. probao sam i direktnu vezu ali kašnjenje je jednako.
PlayStation Europe @PlayStationEU 37m37 minutes ago
PS4 software update 2.01 is rolling out today & will address issues some users have when powering on the system from Rest Mode.
stisni pauzu pa ćeš skužiti razliku u prikazu.
spojeni su preko rutera. ps4 je spojen kablom na ruter. probao sam i direktnu vezu ali kašnjenje je jednako.
Malo si razmišljam, lako je moguće da postoji lag na Xperijama zbog veće rezolucije. Ipak su ti mobovi full HD, dok Vita ima 960*540 rezoluciju..
Danas mi stigle ORB gaming sluske i primjetio sam da zuje! Odnosno, prikopcao sam ih napred na USB port od konzole i zujale su! Gledao sam malo neke review-e pa sam isao isprobat, uzeo sam adapter od moba i ukopca sluske direkt u struju i nakon toga zujanje je nestalo!
Sada je cist i glasan zvuk..Moze mi netko objasnit gdje je problem?
Head set nemas sta razmisljat...
evo ekipa dobio sam 3 ključa za the crew pa ako netko nije probao a želi izvolte ;)
2RAR-R3NM-Q9JL
TC47-R2NF-B72D
AR6N-82N2-R22D
evo ekipa dobio sam 3 ključa za the crew pa ako netko nije probao a želi izvolte ;)
2RAR-R3NM-Q9JL
TC47-R2NF-B72D
AR6N-82N2-R22D
Hvala pajdo
Ostavio sam skidat preko noći, sutra ću vidjet dal valja.
PSN: Axtross
Sigurno nije dobro optimizirana, pa se komponente naprežu da izguraju "framerate".
Ekipa, isplati li se po vama uzet gold wireless headset za PS4 ili za te krznaše uzet nešto drugo, recimo dvije igre ??
Ako nemas drugog headseta, onda uzmi.
Ja recimo imam stalno ukljucen SteelSeries H7 direktno u gamepad i do sada nisam primjetio nikakve probleme.
Ne koristim mikrofon, ali i to se da srediti preko adaptera.
Probao sam ujutro malo Crew do lvl3. Ocajno mi je kontroliranje auta. Ali ostavio sam sve na defaultnom, budem probao iskljuciti drive assist, pa se mozda sta popravi.
Uglavnom peglat cu ga malo preko vikenda.
Ekipa, isplati li se po vama uzet gold wireless headset za PS4 ili za te krznaše uzet nešto drugo, recimo dvije igre ??
Meni glava zakuha u roku pol sata od tih slušalica, po ljeti u roku 5 minuta. Radije si zapiknem u uho one od mobitela. Ali ako te to ne smeta, zašto ne.
Probao sam sa slušalicama od iPhonea 5 sa mikrofonom, zvuk je bio odličan ali mikrofon nije radio tj. kada sam upalio mikrofon samo je krčilo..
hoce li moje soundblaster arena slusalice koje su na usb radis na ps-u?
ima netko viška beta key za the crew? :D
Ovaj the crew je takvo smece,losa grafika,em trza,upravljanje autom da ne govorim,dobro da sam probo betu da ne bacim 500 kn
Ovaj the crew je takvo smece,losa grafika,em trza,upravljanje autom da ne govorim,dobro da sam probo betu da ne bacim 500 kn
Sva sreća pa nisam stavio skidati :D
jel se ko sjeca do kojeg datuma je trebalo na US storu potrosit 100 dolara da se dobije ona nagrada od 15 dolara
prvi put čujem za to. piše da je trajalo do 28.10.
a frend dobio na mail kod od sonya u vrijednosti 15 dolara
Ako je bilo do 28. zakasnil sam dva dana s potrosnjom