PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
tomislavivic kaže...

frend mi je dobio ps4 i sve super i krasno jedino kaj se nemozemo spojiti na njegov supercarnet internet pa me sad zanima da li nam moze neko pomoci kako da se spojimo na to..??

Spaja se isto kao i bilo koji drugi uredaj.

Da li pokusavas spojiti kabelom ili bezicno?

omomomomoomm kaže...

Trebam pomoc dobio novi ruter ZTE (bijeli koji stoji na svojim nogicama) ZXDSL 931 VII i imam problem sa chat partiem znaci kada ulazim u party pise mi nat tipe ne sa svima ali sa par ljudi. dal netko zna kako to srediti navodno postoji neka caka da se ude u ruter i da se upisu neke stvari u njega.

dal je itko to radio? moze maqla pomoc ako itko zna

EdiIT: dal itko zna kako uopce uci u taj ruter? do sad sam imao thompson ruter i u njega sam znao al u ovoga neznam

Koji operater?

Obicno s donje strane routera na naljepnici su podaci za spajanje.

http://reboot.hr/community/playstation-3-25/upute-za-nat-type-open/

http://reboot.hr/community/playstation-3-25/tutorijal-nat-type-2-u-nat-type-1/

Probali smo i zicno i bezicno nista isto tako smo zvali bnet oninne pruzaju uslugu za carnet a na carnetovim stranicama nema kak se spaja plejka..

15 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Ti češ onda brzo bogami imat problema s vidom ako ga več i nemaš.Pravilo je najmanje x3 dijagonale biti udaljen od TV.Dakle na 100cm dijagonale treba biti udaljen najmanje 3m.

To su gluposti koje su vrijedile prije 20g kad su bili katodni televizori na 50-60 Hz. Ja igram (i gledam filmove) na 127 cm na 3,5m i ne osjećam umor pri gledanju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 14:56 (ChillyBoy).
17 godina
PlayStation 4

ja na 140 cm sa 2.5 m i taman mi je udaljenost {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

ja na 140 cm sa 2.5 m i taman mi je udaljenost {#}

to je neka 4k mrcina od 25000 kn?

Potpis!
12 godina
PlayStation 4
Ja igram na 116cm na metar i pol udaljenosti

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja na 40 inča sa pola metra udaljenosti

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja, pak, igram na negativnoj udaljenosti, cca -40 cm, gdje mi je ekran iza leđa (no okrenut od mene). Imerzija je nevjerojatna, imaš osjećaj da si ušao u ekran i prošao kroz teve.

----

Dajte, ljudi, dosta spamanja s glupostima.

Sjediš daleko koliko ti odgovara obzirom na prostor ili kvalitetu vida, kakve glupe formule.

Split your lungs with Blood and Thunder

12 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Bit če više posla za okuliste.Šta ima veze jel LCD il TV sa katodnom cijevi.I jedan i drugi ga zrače i isijavaju te isušuju oko.Uostalom zaboli me ona stvar,svatko zna svoje,nisam je pop da popujem nekome.
14 godina
PlayStation 4
Da se prikljucim ekipi, od petka i ja postao vlasnik ps4 + fifa 15, za sad prezadovoljan :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...
Da se prikljucim ekipi, od petka i ja postao vlasnik ps4 + fifa 15, za sad prezadovoljan :)

trebao si odmah napisat svoj PSN ID tako da ti možemo hackat acc :P

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

nakon što sam popušio preko amazona od nekog third party sellera (čekam povrat novca) tražim gdje kupiti dualshock 4, vidio sam links za 450, ima nešto povoljnije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Se zna koje će igre biti free za ps+? Negdje sam čitao da je driveclub u toj fori, samo će biti ograničen na 30tak dana.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mijanB kaže...

nakon što sam popušio preko amazona od nekog third party sellera (čekam povrat novca) tražim gdje kupiti dualshock 4, vidio sam links za 450, ima nešto povoljnije?

Npr.

http://www.zavvi.com/ps4-accessories/sony-playstation-4-dualshock-4-controller/10818060.html

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
HDesignz kaže...
Spike1983 kaže...

trebao si odmah napisat svoj PSN ID tako da ti možemo hackat acc :P

joj ja se ispricavam, evo možete krenut hakirat :D

ID: Branimir1983

13 godina
neaktivan
mijanB kaže...

Jel trazis bas novi il polovni?

17 godina

krivo nece bit ogranicen vremenski , samo ce izbacit neke aute , staze {#}

12 godina
PlayStation 4

Zanima me u vezi kupnje preko Hrvatskog PS stora. Gledam , ima u linksu za kupit PS Live bonove u vrijednosti od 150kn, sto mi je zgodno i sigurnije nego da upisujem karticu.

E sad imam 2 pitanja:

1. Jel ovaj bon vrijedi i za PS4 ili samo PS3/PSP ?   KLIK

2. Jel mogu uzet tih bonova 4komada po 150kn i sve ih odjenom upisati? Tako da mi na racunu bude 600kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Zanima me u vezi kupnje preko Hrvatskog PS stora. Gledam , ima u linksu za kupit PS Live bonove u vrijednosti od 150kn, sto mi je zgodno i sigurnije nego da upisujem karticu.

E sad imam 2 pitanja:

2. Jel mogu uzet tih bonova 4komada po 150kn i sve ih odjenom upisati? Tako da mi na racunu bude 600kn?

Mislim da mozes max imat 150 dollara na racunu u isto vrijeme.

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/213/~/wallet-limit

I da naravno da mozes kupovat ovakve bonove i unosit ih u ps4 wallet i vrijedi za ps4.

psn id: mNik987
12 godina
toxic kaže...

E sad imam 2 pitanja:

Mislim da mozes max imat 150 dollara na racunu u isto vrijeme.

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/213/~/wallet-limit

I da naravno da mozes kupovat ovakve bonove i unosit ih u ps4 wallet i vrijedi za ps4.

E super...to te ja pitam. Hvala

14 godina
PlayStation 4

Evo i ja ponosni vlasnik PS4 al uzeo s The Last of Us {#}

ID dacho223

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

molio bih od pokretaca teme da auzrira nas sa ID tagovima,jer nas se je vec poprilicno skupilo u ovih 2tj od kad je zadnji put azurian popis {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 22:12 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

molio bih od pokretaca teme da auzrira nas sa ID tagovima,jer nas se je vec poprilicno skupilo u ovih 2tj od kad je zadnji put azurian popis {#}

Pratim redovito i ažuriram, koga sam fulao?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina

ima li ko da igra TLOU multy

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 0:55 (Dacho223).
13 godina
odjavljen

Evo ja sam dobio ps4 za rodjendan uz igru fifa15 koju sam drugi dan prodao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 16:04 (Robilad).
12 godina
PlayStation 4
dali koristite hdmi kabel koji ste dobili uz konzolu ili neki drugi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Šta ima veze.
Isti je onaj za 30kn kao i onaj za 300kn.Razlike nema nikakve.Jedan je malo bolje od drugoga pozlaćen na konektorima ili ima finiji kabel.
12 godina
ma nekaj sam čitao da ga ne koristiti,sad dal je to istina ili ne
17 godina
L3gioNAR00 kaže...
Šta ima veze.
Isti je onaj za 30kn kao i onaj za 300kn.Razlike nema nikakve.Jedan je malo bolje od drugoga pozlaćen na konektorima ili ima finiji kabel.

jel si probai igrat 3d na ps4? mislim da nisi jer tada bi znao da nije isto koji hdmi kabel koristiš. doduše ne treba biti ovaj za 300 kn ali je bitno da ima dovoljnu propusnost za 3d.

imas free igru ako imas ps plus acc Trine 2, savršena 3d slika.. ugl mora biti high speed hdmi

psn id: mNik987
12 godina
toxic kaže...
L3gioNAR00 kaže...
Šta ima veze.

jel si probai igrat 3d na ps4? mislim da nisi jer tada bi znao da nije isto koji hdmi kabel koristiš. doduše ne treba biti ovaj za 300 kn ali je bitno da ima dovoljnu propusnost za 3d.

imas free igru ako imas ps plus acc Trine 2, savršena 3d slika.. ugl mora biti high speed hdmi

A sta sad ovaj HDMI kabel koji smo dobili uz plajku je losije kvalitete ili? 

12 godina
toxic kaže...
L3gioNAR00 kaže...
Šta ima veze.

A sta sad ovaj HDMI kabel koji smo dobili uz plajku je losije kvalitete ili? 

Čak i da pustiš Trine u 3d, ne vjerujem da ti treba neki high speed kabel, jer sa 3d-om u Trine-u pada i rezolucija na 720p, te količina podataka koji se prenose na TV ostaje više-manje ista (2*720p < 1080p).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 13:19 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice