PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...
toxic kaže...
L3gioNAR00 kaže...
Šta ima veze.
Isti je onaj za 30kn kao i onaj za 300kn.Razlike nema nikakve.Jedan je malo bolje od drugoga pozlaćen na konektorima ili ima finiji kabel.

jel si probai igrat 3d na ps4? mislim da nisi jer tada bi znao da nije isto koji hdmi kabel koristiš. doduše ne treba biti ovaj za 300 kn ali je bitno da ima dovoljnu propusnost za 3d.

imas free igru ako imas ps plus acc Trine 2, savršena 3d slika.. ugl mora biti high speed hdmi

A sta sad ovaj HDMI kabel koji smo dobili uz plajku je losije kvalitete ili? 

Čak i da pustiš Trine u 3d, ne vjerujem da ti treba neki high speed kabel, jer sa 3d-om u Trine-u pada i rezolucija na 720p, te količina podataka koji se prenose na TV ostaje više-manje ista (2*720p < 1080p).

ne radi neki škart hdmi kabel provjereno..

kabel koji se dobije uz konzolu je dobar i radi za 3d.

psn id: mNik987
12 godina
neaktivan

Zna netko gdje mogu kupiti PS+ zato jer ocito ne podrzavaju Amex kartice... 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Santa domenica.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bergo kaže...

Zna netko gdje mogu kupiti PS+ zato jer ocito ne podrzavaju Amex kartice... 

Imas u Linksu, Santa Domenici...al ja bi ti preporucil da uzmes bon (playstation live card   klik) u vrijednosti od 150/350kn te da kupis preko PS Store-a taj PS+. Mislim da bez obzira ako i uzmes PS+ u trgovini treba ti svejedno kartica da ga aktiviras...tako je  meni trazilo, pa sam morao posudit karticu od cure...posto isto nemam kreditnu/deviznu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 23:43 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

ili si napravite US account i kupujete US bonove 

nece vam trazit nikakvu karticu za psn+ ,a i proci cete puno jeftinije :)

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Imas u Linksu, Santa Domenici...al ja bi ti preporucil da uzmes bon (playstation live card   klik) u vrijednosti od 150/350kn te da kupis preko PS Store-a taj PS+. Mislim da bez obzira ako i uzmes PS+ u trgovini treba ti svejedno kartica da ga aktiviras...tako je  meni trazilo, pa sam morao posudit karticu od cure...posto isto nemam kreditnu/deviznu. 

Nešto si pomiješao. Ne treba ti kartica ako kupiš pre-paid u dućanu.

U svakom slučaju je preporučljivo kupit bon od 150 pa PS+ na Sonyjevom dućanu, jer je PS+ na PSN-u 110 za tri mjeseca (samo primjer), a u dućanima je 129 ako se ne varam.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:56 (Danny_HR).
12 godina
Danny_HR kaže...

Nešto si pomiješao. Ne treba ti kartica ako kupišpre-paid u dućanu.

U svakom slučaju je preporučljivo kupit bon od 150 pa PS+ na Sonyjevom dućanu, jer je PS+ na PSN-u 110 za tri mjeseca (samo primjer), a u dućanima je 129 ako se ne varam.

Mozda sam se krivo izrazio pa me nisi shvatio. Nisam pricao za ducan.... Kod kupnje PS4 konzole, dobio sam PS+ na mjesec dana. Kod aktivacije tog PS+ Voucher kod-a imao sam problem. Nije htio potvrdit aktivaciju tako dugo dok nisam upisao karticu...

Ono kaj sam ja htio rec...znaci dodes u ducan(LINKS), uzmes Playstation + karticu na 90 dana, platis 139kn. Dodes doma i upisujes taj kod u konzolu pod "Redeem Codes" , i nakon sto upises taj kod trazi od tebe da upises broj kartice...barem je mene tako trazilo. I zatim kad upisem karticu on meni kupuje taj besplatan kod al za 0.00kn! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:55 (Sandro HR Zagorje).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Skužio sam te, samo to nije tako. Odnosno ne bi trebalo bit.

Prošli sam put aktivirao PS+ bon iz Sancta Domenice i ništa nije tražilo. A kartica nije bila povezana.

Bonovi su i zamišljeni da bi ekipa bez kartica mogla koristiti sve usluge koje su dostupne.

EDIT: Provjerio sam, karticu traži samo za trial kodove. Znači onih 30 dana što dobiješ s konzolom i koje možeš aktivirati samo jednom. Za ostalo kartica nije potrebna.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:59 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
12 godina
Danny_HR kaže...

Skužio sam te, samo to nije tako. Odnosno ne bi trebalo bit.

Prošli sam put aktivirao PS+ bon iz Sancta Domenice i ništa nije tražilo. A kartica nije bila povezana.

Bonovi su i zamišljeni da bi ekipa bez kartica mogla koristiti sve usluge koje su dostupne.

EDIT: Provjerio sam, karticu traži samo za trial kodove. Znači onih 30 dana što dobiješ s konzolom i koje možeš aktivirati samo jednom. Za ostalo kartica nije potrebna.

E hvala...da imao sam taj PS+ trial kod od mjesec dana! Nisam znao da ima razlike u tome

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 11:01 (Sandro HR Zagorje).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako se ove informacije pokažu točne mogli bi na PS+ za PS4 dobiti konačno nekaj kaj vrijedi.

http://www.twinstickgaming.com/2014/09/30/playstation-plus-ps-free-games-october-2014/

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
Jel se uz svaku kupljenu konzolu dobije trail 30 dana za ps+?
Ili je to samo za konzole koje se kupe bez igre, posto sam ja uz konzolu dobio fifu15, bez toga koda za ps+ ?
17 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

Ako se ove informacije pokažu točne mogli bi na PS+ za PS4 dobiti konačno nekaj kaj vrijedi.

http://www.twinstickgaming.com/2014/09/30/playstation-plus-ps-free-games-october-2014/

Mislim da je Black Flag malo long-shot.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ROADRUNNER kaže...

Mislim da je Black Flag malo long-shot.

Black flag imam, ali barem da Injustice dobijemo.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

tesko tesko 

s obzirom da cemo ovaj mjesec dobit i driveclub 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

tesko tesko 

s obzirom da cemo ovaj mjesec dobit i driveclub 

Da, ali okrljaštenu verziju. 11/55 traka i 10/50 auta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 13:02 (ROADRUNNER).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da bar dobimo Ass Creed, prošlo je već godinu dana od izlaska, barem mislim, a ne ova smeća šta nam daju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tommy_123 kaže...

Da bar dobimo Ass Creed, prošlo je već godinu dana od izlaska, barem mislim, a ne ova smeća šta nam daju.

Ja obožavam ove pixelaste 8-bitne igre. Baš sam radi njih kupio Commodore 64 Playstation 4.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa barem da dobimo neku kvalitetnu indie igru, ne bih se žalio, ali ovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tommy_123 kaže...

Pa barem da dobimo neku kvalitetnu indie igru, ne bih se žalio, ali ovo...

Ma znam, bio sam sarkastičan. Jedino mi je Trine 2 bio igra koju sam upalio par puta, ovo sve ostalo je žali bože prostora na hard disku.

Bolje bi bilo da su nam u sklopu PS+ pretplate umjesto ovih pixelastih igrica omogućili demo verzije svih igara koje izlaze, .

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma znam {#}

Nadajmo se najboljem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4
PlayStation Plus Free Games Lineup October 2014

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 18:53 (Spike1983).
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
PlayStation 4

opet nis osim drivecluba al to se ionak zna vec dugo da dolazi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moglo je i bolje ali nije loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Spelunky i Rainbow Moon imam na Viti.

Pix The Cat djeluje zanimljivo.

DriveClub, vjerojatno se uzima seasson Pass.

Dust ce se isprobati.

Batman AA, mozda konacno stavim disk verziju na prodaju {#}

Nije totalni fail.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Fakin indijanci opet napadaju! :(

Kao šta je neko već napisao, jedino sam Trine par puta pokrenio i to je to.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

može preporuka volana za PS, ja se dvoumim između G25 il 27 ako uspijem naći do 1000 kn polovni u dobrom stanju,  i naravno ako pašu na PS4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sutra idem po plejku, javim vam dojmove drugi tjedan jer se necu maknut od nje sljedecih par dana hahahha :D {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

To ti vjerujem.

Ja ne mogu vjerovat da sam toliko oduševljen plejkom. A nekih 25-30 godina sam na PC-u.

Ko zombie izgledam koliko igram Destiny...

17 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

može preporuka volana za PS, ja se dvoumim između G25 il 27 ako uspijem naći do 1000 kn polovni u dobrom stanju,  i naravno ako pašu na PS4

Ne bih se zaletavao s Logitechom:

http://www.techradar.com/news/gaming/these-are-the-wheels-compatible-with-ps4-s-driveclub-1267469

12 godina

Nove vijesti o igri The Division.

Division vs. Destiny

Division is a social shooter

Division class roles

Uglavnom, igra će imati jedan social hub, a izvan social huba druge igrače ćemo moći vidjeti samo ako su u našem party-u. PVP se odvija na zasebnim mapama. Postojat će neka vrsta "holy trinity-a" (tank-healer-dps).

Igra dosta vuče na GW1, pogotovo ako dodaju i neke dungeone (a nadam se da hoće).

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice