15 godina PlayStationa

poruka: 23
|
čitano: 3.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
15 godina PlayStationa

Mali pogled u prošlost i dolazimo do 15 godina Sony-eve konzole na tršištu. Odnosno prije 15 godina predstavljen je prvi SonyPlayStation (jedinica), davne 1994. godine Sony u Japanu predstavlja SPS koji se u ostalom dijelu svijetu pojavio sljedeće godine. Nakon originalnog PlayStationa 2000. godine predstavljena je i dvojka koja je najprodavanija igraća konzola svih vremena. Četiri godine poslije toga predstavljen je i dlanovni PlayStation Portable, a u studenom 2006. i PlayStation 3.

Više o najvažnijim datumima vezanim uz PlayStation pogledajte na ovom linku.

4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

Znači još 3 godine do PS četvorke Smijeh

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
15 godina PlayStationa

Uvjek će mi ostati najbolji, nenadmašni PlayStation!

Uspomene koje me vežu uz njega nikad se neće ponoviti ni sa jednom drugom igraćom platformom, doživljajem i iskustvom.

FF, GT, MGS, Silent Hill, CTR, Tekken 3, Tomb Raider (2+), Civilization, Syphon Filter, Dead Ops, Dino Crisis, Spyro, Wipeout 3, Tony Hawks, Hogs of War, Legacy of Kain/Raziel......

Uvjerljivo najljepši dio mog života, to se očito nema šanse promjeniti nikad!

Čestitke Sonyu, Sony 4Ever!

Forza SCEE

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
15 godina PlayStationa

Eh kad se sjetim. Bila je to 98' godina kada sam kupio Playstation. Evo ga na ormaru u kutiji i još je ispravan, nikad na popravku nije bio.

Resident Evil 1,2,3; Syphon Filter 1,2; Gran Turismo 1,2; Tekken 3; Silent Hill; Dino Crisis 1,2; Metal Gear Solid 1; Final Fantasy 8,9; Duke Nukem; Quake 2; Music 2000; Galerians; Front Mission 3; Hogs of War; Wining Eleven ISS; Ace Combat; Medal of Honor 1,2; Tomb Rider 3,4; Red Alert; Crash Bandicoot i još mnoge druge igre...

Igralo se opako i čitao se PSX (sadašnji Gameplay) Cool

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
RE: 15 godina PlayStationa
boxer kaže...

Igralo se opako i čitao se PSX (sadašnji Gameplay) Cool

Kad si već kod njih, bacil se malo z potragu pa evo iz prve ruke:

To su bila vremena.... To su bila vremena....

Veliki FF IX Veliki FF IX

Sjeća li se iko ove igre... Sjeća li se iko ove igre...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

Zbog tog Plej Stejs'na sam ostavio masu novaca u jednoj lokalnoj igraoni. :P Jos dok ga je rijetko tko imao...

http://www.youtube.com/watch?v=hGv80tzt1JM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
15 godina PlayStationa

da da ja nisam imo psx ali sam stalno visio kod frenda,e to su bili dani igrali smo samo granturismo 2 i taken,e kad sam dobio prvi ps2 u selu sjecam se doso je frendvidio ps2 i poco ga gladit

joj kolko je odigrano na njemu i onda sam stavio cip i crko za godinu pa sam drugu godinu kupio slim i nisam stavljo chip i radi jos danas stari igra gran turismo 4 hehe

"Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš ti je čudan taj najbolji dio života koji si posvetio  kutiji al, da ne čjepidlačimo o ukusima se ne raspravlja Smijeh.

16 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

ja i danas igran gran turismo 1 na ps1

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

Najbolja vremena sam proveo uz plejku 1 i plejku 2.Turniri u PES-u,Quake 2 na 4x plit screenu,Crash Bandicoot,Metal Gear Solid 2...

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
16 godina
15 godina PlayStationa

Čestitke ps-u. Najbolja vremena sam proveo uz ps2-icu. Imao i jedinicu i trojku ali dvica je nešto šta se ne zaboravlja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
15 godina PlayStationa

Časopisi su me podsjetili na te dane... još stoje u ormaru zajedno sa PSom... dok su joystici dobili nastavak na USB i zapoceli svoj PC život...

A tek igre koje je nabrojao gore .... Syphon Filter 2 ali tek 1... Tekeen 3 i sl...

Pih kad se sjetim...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je najbolji PS3.....kakvi ostali,svidjo mi se samo teken serijal kod ps1 i jos neke igre kod ps2........ali na ps3 se preko neta ceslja duty6Cool......steta nemam ga,skup mi je a i igre za njega su skupe pa moram da odem u PS3 KLUB.......na PS3 sam preso heavenly sword -prejaka igrica..........army of two.-extra takodje

16 godina
neaktivan

zahvaljujuć ovoj temi, nakon 7-8 godina, izvađen je ps1 iz kutije :D radi ko lud. uživancija igrat na starom dualshocku gt2, gta1, moh... volim ps 1

17 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

Sretna mu rođendan:-) Kad se sjetim samo koliko mi je radosti, suza i sekirancije donio taj PS:-D

I još uvijek to radi...:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa
Ah kad se sjetim prvo PSa i jegovih igara, bila su to prekrasna vremena. crash, spyro, driver, teken, NFS...
Onda je dosao PS2, fascinacija nevidjena, jako lijepe uspomene imam sa tomb raiderom legendom...
Onda je sad tu PS3 sa super vremenima uz MGS4 i LBP...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eh kad se sjetim kako sam na PS1 igrao MOH, Colin Mcrae i Tekken3. Dobio sam ga rabljenog od gosta iz Italije. Jos i danas mi radi joystick. I onda mi brat sje*ao adapter pa sam presao na PC, a PS se izgubio
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

Playstation 1, kaj reći za legendu?

Dan danas igram Gran Turismo 1 prek emulatora (PS riknul nažalost), trenutno ga baš prolazim po ko zna koji put.

Dok se samo sjetim svih tih igri, svih legendarnih serijala - Final Fantasy, Gran Turismo, Metal Gear Solid, NFS, TOCA, Resident Evil, Front Mission 3, Dino Crisis, Silent Hill, ISS Pro Evolution, Crash Team Racing, Medal Of Honor, Tenchu...

Još kak se pikalo prek multitapa Crash Team Racing, Crash Bash, Quake 2, TOCA: World Touring Cars, Wu Tang: Taste The Pain...

Previše lijepih sjećanja me veže uz prvi PS, a vidim po temi da nisam jedini!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina PlayStationa

Ma to su bili dani, i igre koje sam voljeo igrati.

Tomb Raider, Crash Bandicoot, Metal Gear Solid, Pro Evolution Soccer...Silent Hill pogotovo..

edit: I kad se sjetim Resident Evila 2, pa koliko sam to igrao..

Nek me nitko krivo ne shvati ali i danas vise volim te stare igre sa jadnom grafikom..ovo novo mi se nista ne svidja, jednostavno mi ta tehnoloska savrsenost i izvrsnost nikad nije sjela.

Zivio PS, dodje mi da placem hehe

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 0:49 (!mpact35).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
15 godina PlayStationa

decki nije da ima budnih ljudi pa cu vas pitat... kako ispraznit hard na laptopu odnosno sve obrisat

LM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
15 godina PlayStationa

da nebude ni vindowsa ni nicega

LM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
15 godina PlayStationa

Čitajući vas i u meni se probudila nostalgija. Nisam ga osobno imao, imao ga je bratić i frend pa sam kod njih znao zapičit neku vožnju, eh...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako tko hoće, ja imam ps1 deblju verziju sa jednim Joistickom, bez igara, mislim da još uvijek radi. Dajem ga besplatno..

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice