Suspenzija bzvz zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 2.941
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Suspenzija bzvz

Na mojem prijasnjem BUG accountu sam suspendiran zbog prodaje sadržaja zbog kojeg bi korisnici mogli biti banani...mislim WTF??? Dal je tu netko nepismen ili ne razumije da u naslovu piše "WOW BOTOVI 100% sigurno"???

Između ostalog zašto bi netko prodavao nesiguran softwer...  ??Ovo nije neki Pirox bod ili slični šit 20 kn koji se zaletava u zid!!!!

Ovim se softwerom koristi preko 750 000 ljudi ja ga osobno koristim preko 2 godine i nikad problema... a to je zbog toga jer je napravljen sa raznim alarmovim i mogučnostima koji u 100% totnom učinku zamjenjuju real playera..

Tako da sljedeči put-a ako se nekom ne sviđa moj oglas ili ako se netko boji konkurecnije napišite mi to u PM i neču se oglašavat na ovom forum...

Poanta ovog posta je... nemoj govorit da nešto nije sigurno ako nemaš blage veze o čem se radi!!! i iz tog malog oglašavanja koje imam imam več dosta ZADOVOLJNIH klijenata

/regards

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 13:53 (wowaccounts).

0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Suspenzija bzvz

Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane.

Sto ti nije jasno?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
Suspenzija bzvz

Aj ne cvili jer ćeš dobit još jednu...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

mi veli frajer sa 640 RAM-a

ako postoji razlika između WoW-accountova koji se slobodno prodaju i WoW-BoT-accoutova.. onda moje isprike više se neču oglašavat na ovim stranicama..

/regards

15 godina
wowaccounts kaže...

mi veli frajer sa 640 RAM-a

ako postoji razlika između WoW-accountova koji se slobodno prodaju i WoW-BoT-accoutova.. onda moje isprike više se neču oglašavat na ovim stranicama..

/regards

sta ti tu nije jasno sigurno ima 512 keks + 128 keks i to je to! Ako sam dobro razumio to su cheatovi za wow i nista vise!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
protjeran
wowaccounts kaže...

Na mojem prijasnjem BUG accountu sam suspendiran zbog prodaje sadržaja zbog kojeg bi korisnici mogli biti banani...mislim WTF??? Dal je tu netko nepismen ili ne razumije da u naslovu piše "WOW BOTOVI 100% sigurno"???

Između ostalog zašto bi netko prodavao nesiguran softwer...  ??Ovo nije neki Pirox bod ili slični šit 20 kn koji se zaletava u zid!!!!

Ovim se softwerom koristi preko 750 000 ljudi ja ga osobno koristim preko 2 godine i nikad problema... a to je zbog toga jer je napravljen sa raznim alarmovim i mogučnostima koji u 100% totnom učinku zamjenjuju real playera..

Tako da sljedeči put-a ako se nekom ne sviđa moj oglas ili ako se netko boji konkurecnije napišite mi to u PM i neču se oglašavat na ovom forum...

Poanta ovog posta je... nemoj govorit da nešto nije sigurno ako nemaš blage veze o čem se radi!!! i iz tog malog oglašavanja koje imam imam več dosta ZADOVOLJNIH klijenata

/regards

Znači imaš double account

Ekrem Jervić
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 14:20 (Maly Zeleny).
15 godina
Suspenzija bzvz

a što ne volim ove likove kojima je wow važniji od pravog života -.-

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...

/regards

točnije imam nekoliko accountova i na svima su botovi.. u 2 godine ni jedan najmanji problem

14 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

Imaš još nešto za reći

wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...

Na mojem prijasnjem BUG accountu sam suspendiran zbog prodaje sadržaja zbog kojeg bi korisnici mogli biti banani...mislim WTF???

točnije imam nekoliko accountova i na svima su botovi.. u 2 godine ni jedan najmanji problem

Nije me brga kolko ih imaš,ok napravio si par,a jel znaš šta to znači

Ekrem Jervić
17 godina
rustweaver kaže...

Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane.

ovo je relativno na bug forumu

15 godina
protjeran
Maly Zeleny kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Imaš još nešto za reći

wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...

Na mojem prijasnjem BUG accountu sam suspendiran zbog prodaje sadržaja zbog kojeg bi korisnici mogli biti banani...mislim WTF???

Nije me brga kolko ih imaš,ok napravio si par,a jel znaš šta to znači

da zarađujem 15 k golda tjedno na večini realmova i prodajem ga i na taj način uz plaču imam neka mala primanja sastrane..?  ili imaš neko bolje obrazloženje

14 godina
protjeran
wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
ph3nom_gamer kaže...

da zarađujem 15 k golda tjedno na večini realmova i prodajem ga i na taj način uz plaču imam neka mala primanja sastrane..?  ili imaš neko bolje obrazloženje

ne to zbog duplog ACCOUNTA

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan
igy kaže...

ovo je relativno na bug forumu

Zelis reci da za sve ne vrijede ista pravila? To nije moj problem, ne kanim nista oglasavati na forumu...

Nema razloga za prigovor jer je ocito krsio pravila.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 14:31 (rustweaver).
15 godina
protjeran
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
ph3nom_gamer kaže...

sorry u potpunosti te ne razumijem i prosvijetli me.. :)

17 godina
neaktivan
Evo ja ću te.

Imaš 2 accounta na bug forumu što je protiv pravila...
14 godina
protjeran
wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
ph3nom_gamer kaže...

sorry u potpunosti te ne razumijem i prosvijetli me.. :)

Nesmiješ imati više od jednog accounta jer odmah letiš sa foruma...

Ekrem Jervić
15 godina
protjeran
AlterEgo kaže...
Evo ja ću te.

nemam jer mi je drugi suspendiran :P

14 godina
protjeran
wowaccounts kaže...
AlterEgo kaže...
Evo ja ću te.

Nema veze,i ja sam bio sad 3 dana suspendiran pa nisam napravio novi

Ekrem Jervić
15 godina
protjeran
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...
AlterEgo kaže...
Evo ja ću te.

gle ovo je hrvatska a ne neki SAD di imaš uvijek isti IP i da te sad netko može banat ili po MAC-adresi ili slično.. ovo je balkan pa se ne pravi pametan jer znam ljude koji imaju po 10 accountova na bug-u pa nisu dobili ban.. i ako su dobili IP ban.. restartaš ruter i napraviš novi na kojem se zoveš pero perić

14 godina
protjeran
wowaccounts kaže...
Maly Zeleny kaže...
wowaccounts kaže...
AlterEgo kaže...
Evo ja ću te.

gle ovo je hrvatska a ne neki SAD di imaš uvijek isti IP i da te sad netko može banat ili po MAC-adresi ili slično.. ovo je balkan pa se ne pravi pametan jer znam ljude koji imaju po 10 accountova na bug-u pa nisu dobili ban.. i ako su dobili IP ban.. restartaš ruter i napraviš novi na kojem se zoveš pero perić

OK,OK i ja znam ovog jednog samo ne želim ga izdati jer mi je prijatelj...

Ekrem Jervić
17 godina
neaktivan

Nisam znao da je ovo Hrvatska, wtf?

Nickovi - Zabranjeno je korištenje prostačkih i uvredljivih nickova, te onih koji bi se mogli povezati s redakcijom Bug Onlinea, Buga, Entera i Mreže. Zabranjeno je uzimanje nickova koji su imena članova ovih redakcija ili se mogu shvatiti kao imena članova ovih redakcija. Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.

14 godina
protjeran
AlterEgo kaže...

Nisam znao da je ovo Hrvatska, wtf?

Nickovi - Zabranjeno je korištenje prostačkih i uvredljivih nickova, te onih koji bi se mogli povezati s redakcijom Bug Onlinea, Buga, Entera i Mreže. Zabranjeno je uzimanje nickova koji su imena članova ovih redakcija ili se mogu shvatiti kao imena članova ovih redakcija. Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.

OVO JE MAĐARSKA

imaš pravo,to sam mislio naći ovo pravilo al opet nisam ga uočio

Ekrem Jervić
16 godina
protjeran
Suspenzija bzvz

Nisi ti osjetio suspenziju bez razloga...

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice