Problem s forumom zaključana tema

poruka: 33
|
čitano: 3.872
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Problem s forumom

Žalit ćemo se višem sudu. Rok za žalbe je 15 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s forumom
Okolosam kaže...

Žalit ćemo se višem sudu. Rok za žalbe je 15 dana.

I pocek odluke i da stigne do njih 10-15 godine,to ti je nas hrvatski sud Smijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
moderator
RE: Problem s forumom
Batista kaže...

@Miro, daj molim reagiraj na ovaj problem (prikazan na slici dolje). Kolko god ja poravnavao, ono nece da ostane poravnato... Viče

Bleb - o čemu ti to?!? Ovo je samo primjer kako generički naslov teme omogući skretanje u tko zna kojem smjeru...

Fake_Alert kaže...
Miro kaže...

Meni sve radi normalno, više puta sam se danas spajao (jučer puno puta)  raznim browserima, td/tp se "primaju" OK (vidi sliku) i baš niti jedan vaš problem nisam uspio rekonstruirati.

Odlukom Višeg suda - sve žalbe se odbacuju i presuda je: forum radi savršeno! Cool

Koji sam ja konj,prije onog posta sam snimio video sa frapsom kako mi se ti problemi dogadaju i ja ga zbriso reko neda mi se zezat s tim i neda mi se encodat video pa Uppat i sad kad ti kazes da ti se to ne pojavljuje ja ti taman ga htio pred nos uvalit al hebiga zbrisan je Smijeh

Znači nemaš dokaza? Osmijeh

Ma nije važno, ako ti se stvar ne ponavlja. Svakako provjeri da nemaš neku novu extenziju ili koristiš beta browser itd. Teško je ovako istraživati gdje je problem - ako nije svima evidentan.

A sada moram zaključati temu jer se gomilaju pitanja koja nemaju veze s izvornim problemom zbog kojeg je otvorena.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice