To je i kod mene danas bilo.
Valjda je Domagoj šarafio po forumu
To je i kod mene danas bilo.
Valjda je Domagoj šarafio po forumu

Isto se to i meni dogodilo
Kako ne bih otvarao novu novu temu za ovaj mizeran problem pitat cu ovdje. Postoji li opcija da se slika (avatar) u potpunosti makne iz profila? Ja je nigdje nisam pronasao?
Kako ne bih otvarao novu novu temu za ovaj mizeran problem pitat cu ovdje. Postoji li opcija da se slika (avatar) u potpunosti makne iz profila? Ja je nigdje nisam pronasao?
Nisam nista slicno pronasao.
u zadnja cca 3 sata, svaki post koji napišem mi bude kao da sam ga napisao 8 min ranije. znači sat na kompu mi ide u sekundu s TXT. zadnju poruku koju sam napisao u 1.13 a piše mi u 1.05. jel to do mene ili foruma??
u zadnja cca 3 sata, svaki post koji napišem mi bude kao da sam ga napisao 8 min ranije. znači sat na kompu mi ide u sekundu s TXT. zadnju poruku koju sam napisao u 1.13 a piše mi u 1.05. jel to do mene ili foruma??
Pitanje za Domagoja - hoće li se uskoro srediti problemi sa Operom 9.5? Naime koristim tu verziju kući (openSUSE Linux) i na poslu (WinXP SP2), jednostavno ne želi zapamtiti username/pass već moram svaki puta nanovo unositi.
opet isti problem s vremenom. samo sad je razlika cca 5 minuta
Neznam jeli to do mojeg kompa ali mi u zadnje vrijeme postovi izgedaju ako da su pijani..poslagani su cik-cak....zna netko zasto??
Eto još neke čudne pojave koja se manefisticira uvlakama autora poredanih jednog ispod drugog.
Kako su poredani postovi LUXXA, Domagoja, LUXXA i Paola. To mi je tak po cijelom forumu.
EDIT: Sad maloprije smo Lion King i ja postali jedno pitanje ne znajući da je ovaj drugi također postao u isto vrijeme. Dal je moguće napraviti da kad neko piše u istoj temi i hoće postati poruku, a to je već neko drugi napravio, da forum upozori da je u međuvremenu već neko drugi postao, tj. da je već objavljena neka poruka. Ponekad korisno.
Slika:
Eto još neke čudne pojave koja se manefisticira uvlakama autora poredanih jednog ispod drugog.
Kako su poredani postovi LUXXA, Domagoja, LUXXA i Paola. To mi je tak po cijelom forumu.
Evo slika:

Ljudi s "razbacanim postovima", po ne znam koji put - imate uključen hijerarhijski prikaz, a želite ravni. Promjenite to kod bilo koje teme, gore desno od tablice s postovima.
Pitanje za Domagoja - hoće li se uskoro srediti problemi sa Operom 9.5? Naime koristim tu verziju kući (openSUSE Linux) i na poslu (WinXP SP2), jednostavno ne želi zapamtiti username/pass već moram svaki puta nanovo unositi.
Neznam je li itko naveo, nisam stigao sve pročitati, ali ima jedan problem a to je kad s mišem idem sa vrha stranice na dno pomoću kotačića, a problem je štekanje, kad se ide prema dolje svako malo zastajkuje... nisam jedini i frendu se isto to događa, pa da mi nebi rekli da je do mog kompa taj problem
Neznam je li itko naveo, nisam stigao sve pročitati, ali ima jedan problem a to je kad s mišem idem sa vrha stranice na dno pomoću kotačića, a problem je štekanje, kad se ide prema dolje svako malo zastajkuje... nisam jedini i frendu se isto to događa, pa da mi nebi rekli da je do mog kompa taj problem
Bua, bua bua. Na lomaču s moderatorima. Bua, bua.
samo se šalim
ovako: vremenska razlika na mom kompu i bug forumu je sad 30 min. sad me zanima jel još netko od forumaša ima taj problem?
Da. Točnije 31min.
Da. Točnije 31min.
Valjda su moderatori reagirali jer mi je sat sad točan.
evo ga. sad se sredilo. zahvaljujem modovima