Problem s forumom zaključana tema

poruka: 79
|
čitano: 9.568
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Za slučaj da već nije prijavljeno:

Nema zadnjih poruka?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 14:06 (Lista).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

evo vec par sati nemam aktivne teme ??

Mislio sam da je neka greskica pa da ce se popraviti ali nista od toga zasada...

EDIT: Evo sada se taman popravilo.... nista onda

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 16:55 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Pogledajte ovo:

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2008 17:03 (Domagoj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

To je i kod mene danas bilo.

Valjda je Domagoj šarafio po forumu Izlanuo se

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Problem s forumom
LUXX kaže...

To je i kod mene danas bilo.

Valjda je Domagoj šarafio po forumu Izlanuo se

Tako je, šarafih. 
Domagoj
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
Tako je, šarafih. 
 Jesi pogledal da ti nije ostal šarafciger u serveru?
Sigurno je sigurno Nevinašce
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Isto se to i meni dogodilo

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Kako ne bih otvarao novu novu temu za ovaj mizeran problem pitat cu ovdje. Postoji li opcija da se slika (avatar) u potpunosti makne iz profila? Ja je nigdje nisam pronasao?

0 0 hvala 0
17 godina
Kizmar kaže...

Kako ne bih otvarao novu novu temu za ovaj mizeran problem pitat cu ovdje. Postoji li opcija da se slika (avatar) u potpunosti makne iz profila? Ja je nigdje nisam pronasao?

mislim da imaš negdje pod opcijom "moj profil" to za maknut....tipa pobriši sliku ili tak nekaj(mislim da moraš stavit kvačicu na pobriši sliku/avatar)

Edit: ....ali mislim da to ne možeš sad napravit, jer su stranice nedostupne....valjda admin nešto "šarafi" na forumu (nadogradnja ili sl.)
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 17:40 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Nisam nista slicno pronasao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

u zadnja cca 3 sata, svaki post koji napišem mi bude kao da sam ga napisao 8 min ranije. znači sat na kompu mi ide u sekundu s TXT. zadnju poruku koju sam napisao u 1.13 a piše mi u 1.05. jel to do mene ili foruma??

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
MRK 22 kaže...

u zadnja cca 3 sata, svaki post koji napišem mi bude kao da sam ga napisao 8 min ranije. znači sat na kompu mi ide u sekundu s TXT. zadnju poruku koju sam napisao u 1.13 a piše mi u 1.05. jel to do mene ili foruma??

Do foruma, podivljao je sat na serveru, ispravljeno je.
Domagoj
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Pitanje za Domagoja - hoće li se uskoro srediti problemi sa Operom 9.5? Naime koristim tu verziju kući (openSUSE Linux) i na poslu (WinXP SP2), jednostavno ne želi zapamtiti username/pass već moram svaki puta nanovo unositi.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

opet isti problem s vremenom. samo sad je razlika cca 5 minuta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Neznam jeli to do mojeg kompa ali mi u zadnje vrijeme postovi izgedaju ako da su pijani..poslagani su cik-cak....zna netko zasto??Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
Problem s forumom

Eto još neke čudne pojave koja se manefisticira uvlakama autora poredanih jednog ispod drugog.

Kako su poredani postovi LUXXA, Domagoja, LUXXA i Paola. To mi je tak po cijelom forumu.

EDIT: Sad maloprije smo Lion King i ja postali jedno pitanje ne znajući da je ovaj drugi također postao u isto vrijeme. Dal je moguće napraviti da kad neko piše u istoj temi i hoće postati poruku, a to je već neko drugi napravio, da forum upozori da je u međuvremenu već neko drugi postao, tj. da je već objavljena neka poruka. Ponekad korisno.

Slika:

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 12:11 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Eto još neke čudne pojave koja se manefisticira uvlakama autora poredanih jednog ispod drugog.

Kako su poredani postovi LUXXA, Domagoja, LUXXA i Paola. To mi je tak po cijelom forumu.

Evo slika:

E pa to se i meni dogada samo kaj nisam upsio stavit sliku...Šutimdomagoj znas kaj o tome??
17 godina
moderator
Problem s forumom

Ljudi s "razbacanim postovima", po ne znam koji put - imate uključen hijerarhijski prikaz, a želite ravni. Promjenite to kod bilo koje teme, gore desno od tablice s postovima.

Domagoj

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ambivalent kaže...

Pitanje za Domagoja - hoće li se uskoro srediti problemi sa Operom 9.5? Naime koristim tu verziju kući (openSUSE Linux) i na poslu (WinXP SP2), jednostavno ne želi zapamtiti username/pass već moram svaki puta nanovo unositi.

Nema problema s Operom 9.5, barem ne tih o kojima pričaš. Upravo sam probao s 9.5 na Windowsima i stvar radi. Jel klikneš na "zapamti me" ili samo na prijavu? Možda je stvar kod tebe u postavkama?
Domagoj
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Neznam je li itko naveo, nisam stigao sve pročitati, ali ima jedan problem a to je kad s mišem idem sa vrha stranice na dno pomoću kotačića, a problem je štekanje, kad se ide prema dolje svako malo zastajkuje... nisam jedini i frendu se isto to događa, pa da mi nebi rekli da je do mog kompa taj problem

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...

Neznam je li itko naveo, nisam stigao sve pročitati, ali ima jedan problem a to je kad s mišem idem sa vrha stranice na dno pomoću kotačića, a problem je štekanje, kad se ide prema dolje svako malo zastajkuje... nisam jedini i frendu se isto to događa, pa da mi nebi rekli da je do mog kompa taj problem

to se i meni dešava stalno. i onda mi samo odjednom na vrh stranice
17 godina
moderator
MRK 22 kaže...
themoviekiller kaže...

to se i meni dešava stalno. i onda mi samo odjednom na vrh stranice
Ljudi, pliz, čitajte stare postove, ponavljate se na dnevnoj bazi: ovdje.
Domagoj
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Bua, bua bua. Na lomaču s moderatorima. Bua, bua.

samo se šalimBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
Nema problema s Operom 9.5, barem ne tih o kojima pričaš. Upravo sam probao s 9.5 na Windowsima i stvar radi. Jel klikneš na "zapamti me" ili samo na prijavu? Možda je stvar kod tebe u postavkama?
  Klikao sam samo na prijavu :) Moj bad, radi ispravno.
- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

ovako: vremenska razlika na mom kompu i bug forumu je sad 30 min. sad me zanima jel još netko od forumaša ima taj problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Da. Točnije 31min.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vulerious kaže...

Da. Točnije 31min.

da. to me totalno ubija u pojam. i to je sve počelo neki dan. prvo 8 min, 5 pa je bilo cca 20 i sad 31 min.
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Valjda su moderatori reagirali jer mi je sat sad točan.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

evo ga. sad se sredilo. zahvaljujem modovima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

evo mog problema, dole je slika,jer mozda neko zna zas se to desava i to svaki put kad god probam isto je.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice