Prijedlog za mobilni bug (m.bug.hr)

poruka: 65
|
čitano: 14.127
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Prijedlog za mobilni bug (m.bug.hr)
Ako vam se pojavi Erste reklama jednostavno rifreshajte pejdz i otvorit ce vam se isti pejdz bez te reklame. Mene najvise smeta to sto vec trista godina koristin sve Erste usluge. ali svejedno moram gledati reklamu za nesto sto vec koristim. FML!
16 godina

Više mi se ne pojavljuje reklama od Erste banke na m.bug.hr! {#}

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da, pospamali su nas jucer vecer/noc ispunili kvotu otvaranja reklame i sad opet sve ok! Ma bravo!! Di da vam uplatim donaciju? Aha, joj da, moram uzeti pretplatu pa cu onda mozda moci koristiti forum "normalno" jer ipak ako kupim na kiosku nisam uber cool citatelj sa povlasticama.. Joj joj.. Daj mi neko zuti za spam molim!
17 godina
neaktivan

check again... opet se otvara erste priko cilog ekrana, i to taman kad sam pomislia da su se opametili, OCITO NE!

pretplatnik ili ne, svima nam se otvara ta glupa reklama... dajte ljudi, jel imam kakvi adblocker za android bez rootanja, ili se mogu pozdravit sa mobilnim bugom...

razocaravajuce...

16 godina
I meni se opet prikazuje reklama pri svakom otvaranju (teme, stranice...). Ne bih čak ništa ni rekao da se reklama pojavi na početnoj stranici ali na svakoj????? Halo????? Da li je Erste banka dala toliko novaca da vam se isplati da korisnici iz frustracije prestanu koristiti m.bug.hr???
Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
16 godina
neaktivan
Također se opet stalno otvara...
14 godina
neaktivan
Je i vama na m.bug pise kad odete u teme koje sudjelujete "Nema vijesti"?
14 godina
neaktivan

meni nema erste-a

i ima vijesti u temama u kojim sudjelujem

n8 - opera

uglavnom, prvi put koristim i sve ok

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
15 godina
neaktivan
Ja imam Adblock na Androidu, ne vidim Erste, ali prije par dana vidio sam reklamu od 24sata, i bilo je toliko iritantno zato sto zapravo posjecujem tu stranicu...imam je u bookmarksima, ne treba mi i reklama! :S i da, slazem se da treba dodati edit i link na profil (ili Moj PC, ali ne da otvara u desktop verziji nego sa nekom skriptom preusmjeriti u manji prozor ;))
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina

kad ce taj update vise... trrebali bi uvesti da vidimo citate i TU,TD,Hvala i edit... i mozda da steve forum u onu app za android

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 16:38 (maxy0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dokad ce biti ova Vip reklama. Svaki put kada kliknem na neku temu izbaci mi reklamu. Jako iritantno.
Barcelona FC
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Dokad ce biti ova Vip reklama. Svaki put kada kliknem na neku temu izbaci mi reklamu. Jako iritantno.

to se i ja pitam... vec tri dana teroriziraju s tim! to je samo kontraproduktivno, jedino sto mogu time postic je da odbiju ljude sa svojih mobilnih stranica... za jedan informaticki casopis i portal, potpuno je neshvatljivo da idu to forsirat kad krajnji korisnici ne zele gledat reklame na mobilnim uredjajima, ni u aplikacijama, a kamoli ne na webu...

16 godina
Jel moguće na kraju stranice dodati link na kraj / na početak? Nekako mi nema baš logike da odskrolam po postovima i onda se vraćati na vrh da stisem "na kraj"?
Također, ne vidim opciju za pokretanje nove teme.

Ne znam koliko je slijedeće trivijalno ili ne, al bilo bi zgodno kad bi se na androidu mogla dobiti tipka "Pošalji". Na nekim stranicama desno od space mi stoje posebne tipke za rad na trenutnom području.
You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
moderator
Bukva kaže...
Jel moguće na kraju stranice dodati link na kraj / na početak? Nekako mi nema baš logike da odskrolam po postovima i onda se vraćati na vrh da stisem "na kraj"?
Također, ne vidim opciju za pokretanje nove teme.

Ne znam koliko je slijedeće trivijalno ili ne, al bilo bi zgodno kad bi se na androidu mogla dobiti tipka "Pošalji". Na nekim stranicama desno od space mi stoje posebne tipke za rad na trenutnom području.

1 - za brzi povratak na vrh stranice (bilo u vijestima ili na forumu) služi strelica na dnu stranice (slika 1.);

2 - otvaranje nove teme - nije trenutno moguće, ali bi trebalo biti omogućeno u sljedećoj verziji m.bug foruma;

3 - tipka "pošalji" - nalazi se na dnu tekst boxa (slka 2.), za sada nije u planu nije neko drugo rješenje;

Slika 1 - strelica za povratak na vrh stranice Slika 1 - strelica za povratak na vrh stranice
Slika 2 - tipka za slanje poruke Slika 2 - tipka za slanje poruke
...
16 godina

Sve to stoji, ovo su samo bili prijedlozi, kako bi neki rekli, quality of life improvement.

Za 1 - istina, ali ako imam zoomiran ekran, onda će me baciti u krivi kut na vrh.

3 - u portrait (a mislim i u landscapeu) načinu tipkovnica na mojoj Xperiji S koja nema baš majušni ekran, prekrije "Pošalji" tipku.

Ništa gamebreaking kako rekoh, više sitnice koje bi mi olakšale služenje m.bugom "s nogu".

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
moderator
Bukva kaže...

Sve to stoji, ovo su samo bili prijedlozi, kako bi neki rekli, quality of life improvement.

Za 1 - istina, ali ako imam zoomiran ekran, onda će me baciti u krivi kut na vrh.

3 - u portrait (a mislim i u landscapeu) načinu tipkovnica na mojoj Xperiji S koja nema baš majušni ekran, prekrije "Pošalji" tipku.

Ništa gamebreaking kako rekoh, više sitnice koje bi mi olakšale služenje m.bugom "s nogu".

Dobro da nisi Olegov sljedbenik pa da koristiš Xperiju mini i tražiš prilagođeno sučelje. {#}

Kao što vidiš na slici moj Android ima tipku "dalje" (na vrhu tipkovnice), koja služi baš za to prebacivanje fokusa.

Ali slažem se s tobom da bi bilo dobro kada bi se i takve sitnice mogle dodati i to za sve platforme...

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 20:14 (Miro).
16 godina

Nemam na vrhu, ali sad kad sam to za prebacivanje tražio, primjetio sam jednu tipku (nešto kao strelica u okomitu crtu) lijevo od spacea, koja prebaci fokus na "Pošalji".

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 20:16 (Bukva).
13 godina
neaktivan
Ja bi opciju za upload slika, i da tekst nije prikauan da se recenica nastavlja jedna na drugu vec da pise kako je netko napisao ;) i da se smajlici prkazuju ...i
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

Linkovi ne rade (uopće ih ne prikaže), nekako vizualno odjeliti citirani tekst od ostalog... 

Da znam da zafrkavam :-]

15 godina

jel se radi sta na mobilnom bugu?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto kad se prijavljujem na m.bug moram dva puta da kucam user i pass...to je tako iritirajuce. I jedno pitanje, za koje mislim da je na mjestu...Zasto danas kad nas velik broj pristupa Bugu sa mobilnog uredjaja Bug nema aplikacije za Android/iOS/Windows...a m.bug je toliko arhaican da bi covjek pomislio da se radi o sajtu koji prodaje toalet papir a ne o sajtu informatickog casopisa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zašto kad se prijavljujem na m.bug moram dva puta da kucam user i pass...to je tako iritirajuce....

I mene zanima..

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
lmutak kaže...

Zašto kad se prijavljujem na m.bug moram dva puta da kucam user i pass...to je tako iritirajuce....

I mene zanima..

To vec traje od kad znam za mobilnu verziju.

Bug-u se neda to popravljat, ponasaju se ko oni iz Hrvatskih zeljeznica, nemaju konkurenciju pa nemoraju nista radit. Sjedis u fotelji, Copy Paste clanaka i idemo dalje.

http://isvijet.com.hr
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Zašto kad se prijavljujem na m.bug moram dva puta da kucam user i pass...to je tako iritirajuce. I jedno pitanje, za koje mislim da je na mjestu...Zasto danas kad nas velik broj pristupa Bugu sa mobilnog uredjaja Bug nema aplikacije za Android/iOS/Windows...a m.bug je toliko arhaican da bi covjek pomislio da se radi o sajtu koji prodaje toalet papir a ne o sajtu informatickog casopisa.

O kakvom ukucavanju dva puta govoriš?!? Meni se to nikada nije dogodilo...

A ovo da je m.bug.hr pomalo arhaičan i da ga treba osvježiti je istina, samo se ne stigne sve, no slažem se - trebalo bi!

lmutak kaže...

I mene zanima..

?!? Pa zar ti tvoj browser ne pamti da si se jednom ulogirao?

...
15 godina

Kod mene ista stvar, nakon (prvog) logiranja se otvori opet početna stranica foruma na kojoj nisam logiran.

Nakon ponovnog klikanja na prijavu i upisivanja podataka (tj. browser ih zapamti pa sam ispuni) je sve ok i prijava prolazi.

Dakle kad se odlogiraš (ili obrišeš kolačiće) moraš 2x proći proces prijavljivanja.

EDIT:

Android platforma - Chrome i Lightning+

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 21:32 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan

Taj problem sa prijavljivanjem se pojavljuje u Opera Mini i zadanim preglednicima na starijim mobitelima. Meni ja sam imao isti problem na cookiju (LG KP502) na oba preglednika. Od kada imam smartfon, nemam više tih problema jer koristim desktop verziju foruma.

Miro, problem je u tome što kada se prvi puta prijaviš nisi prijavljen već te samo prebaci na početnu stranicu foruma pa se onda moraš još jednom prijaviti i onda te tek prijavi na mobilni forum.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 21:31 (Marko :D).

1 0 hvala 0
14 godina
Konkretno, na iPhone-u, jednom kad se ulogiras Safari pamti prijavu, ali ako se iz nekog razloga odlogiras i nakon toga ides ponovno upisivati username i password uvijek se mora upisivati dvaput... Prvi pokusaj je uvijek "u prazno"... Na iPadu tih problema nema...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U početku sam mislio da je do mene ali kada sam vidio da se i drugi forumaši žale na isti problem, onda sam vidio da je do njih.

Samo ne znam zašto se sada podigla prašina oko toga kada taj problem postoji otkada je redizajniran mobilni Bug.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 21:37 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
XXX-Man kaže...

Kod mene ista stvar, nakon (prvog) logiranja se otvori opet početna stranica foruma na kojoj nisam logiran.

Nakon ponovnog klikanja na prijavu i upisivanja podataka (tj. browser ih zapamti pa sam ispuni) je sve ok i prijava prolazi.

Dakle kad se odlogiraš (ili obrišeš kolačiće) moraš 2x proći proces prijavljivanja.

Prije nego sam napisao post upravo sam to i napravio, odlogirao sam se i ponovno se prijavio - i nisam morao to dva puta prolaziti.

Naravno, nisam brisao kolačiće, zašto bih? {#}

Maxthon Browser

...
14 godina
neaktivan

Miro, koji mobitel? Probaj u Opera Mini pregledniku.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice