Prijedlog za mobilni bug (m.bug.hr)

poruka: 65
|
čitano: 14.123
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

kako često na bug.hr pristupam preko mobitela i stranicu pregledavam u mobilnom obliku (kao i forum) muči me kada želim nabrzaka pristupiti punoj verziji stranice. na ostalim našim a i stranim portalima i stranicama postoji opcija "mobile" i "desktop" pri dnu stranice gdje se klikom u jednom koraku može promijeniti način pregleda stranice.. također neke stranice (tj većina) ima mogućnost promjene URL-a gdje se ručno doda ili ukloni prefix m/mobile.blabla.hr (ili koji oblik već stranica koristi).. kod vas takva opcija ne postoji osim linka na dnu stranice koji otvara puni www.bug.hr .. u dosta situacija ispada nepraktično, kada se želi aktualna stranica želi promijeniti iz mobilnog u desktop način prikaza..

dakle, moj prijedlog je da na svakoj stranici bug.hr-a bude link (na dnu) koji mobile pretvara u desk, odnosno da mobilni forum pretvori u desk verziju..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imas i na vhu stranice link (u obliku slicice bug.hr) koji ti vodi na desktop verziju stranice :)
Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prijedlog za mobilni bug (m.bug.hr)
ako sam dobro shvatio, zeli jednim pritiskom na neku tipku da ga odvede na desktop verziju teme a ne da mora traziti. jesam u pravu?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

Nemojte očekivati trenutni update. Sve će doći u jednom velikom upadateu kao i prošle godine, samo me pamćenje ne služi pa ne bih mogao razlučiti koji je bio datum prošlogodišnjeg updatea, trebao bih prošvrljati po stariji BUGovima.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mojpismonosa kaže...
Imas i na vhu stranice link (u obliku slicice bug.hr) koji ti vodi na desktop verziju stranice :)

Točno tako!

Suddenly Psychotic kaže...
ako sam dobro shvatio, zeli jednim pritiskom na neku tipku da ga odvede na desktop verziju teme a ne da mora traziti. jesam u pravu?

Pa i nema što tražiti - ima izravni link na vrhu i na dnu stranice na desktop verziju.

Vapor kaže...

Nemojte očekivati trenutni update. Sve će doći u jednom velikom upadateu kao i prošle godine, samo me pamćenje ne služi pa ne bih mogao razlučiti koji je bio datum prošlogodišnjeg updatea, trebao bih prošvrljati po stariji BUGovima.

Bleb?!? Malo si se pogubio, kakav to update najavljuješ?

...
17 godina
miro, to je tocno ali i nije ono sto mene muci. Dakle, citam temu na mobilnom forumu i zelim vidjeti tko ima koliko td-ova, ili jednostavno zelim imati pristup svim funkcijama foruma (preko menija sa desne strane), logicno je, moram tu istu stranicu loadati u desktop nacin prikaza. Proces je slijedeci: klik na link za puni prikaz- loadanje desktop verzije bug.hr portala- klik na link za forum- loadanje cijelog foruma- trazenje zeljene teme (bilo rucno, bilo preko 'tema u kojima sudjelujem/pratim') i konacno - loadanje teme.

Dok uzmimo za primjer portal vecernjeg lista..

m.vecernji.hr/sport/rukomet/hrvatska-uzbudljivoj-zavrsnici-pobijedila-island-clanak-366808

zelimo li navedenu stranicu vidjeti u punom, desk prikazu, dovoljno je editirat url, obrisat 'm' na pocetku url-a i umjesto toga upisati 'www'. Klik, stranica se otvara u punom obliku, sa svim funkcijama stranice i komentiranja.

Probajmo isto to na bugovom forumu (jer budimo realni, tu se provodi najvise vremena).. Dobijemo obavijest da je doslo do greske i da stranica ne postoji..
Eto, nadam se da sam malo bolje objasnio.. (koja je muka bila ovo pisati na mobitelu) :)
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
moderator

Ja sam te skužio :-)

Prijedlog je na mjestu, tehnički nije baš trivijalan, no sve je moguće. Naravno, ne očekuj da bude riješeno sutra, no na listi je i imat ćemo na umu.

Domagoj

11 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
Takodjer imam jedno pitanjce. Sta je sa Bug aplikaciom za iOs. Nemogu se logirati a vidim da i taj problem ima vecina ljudi. Pa akomi mozete odg. tu ili na PM bio bi zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Takodjer imam jedno pitanjce. Sta je sa Bug aplikaciom za iOs. Nemogu se logirati a vidim da i taj problem ima vecina ljudi. Pa akomi mozete odg. tu ili na PM bio bi zahvalan.

Može link na aplikaciju?

Jer Bug nije razvijao nikakve mobilne aplikacije, sve koje vidiš su user-made. :-)

17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...

Ja sam te skužio :-)

Prijedlog je na mjestu, tehnički nije baš trivijalan, no sve je moguće. Naravno, ne očekuj da bude riješeno sutra, no na listi je i imat ćemo na umu.

Ma daj, to ti je par linija koda i dobra volja...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 11:38 (Danny_HR).
15 godina

moram se pridruzit ovom prijedlogu iz istog razloga kojeg je autor naveo

takoder mi se cesto zna dogodit da dok sam na mobilnom i "listam" gore dole da slucano pritisnem nekome TU ili TD ili cak Hvala, tada na mobilnom nemam pojma kome sam to napravio pa moram ulazit na punu verziju da bi pogledao, tako da bi i u tom slucaju ovo pomoglo tako da direktno predem sa mobilne na punu a da pri tome ostanem na istoj lokaciji (temi)

al kad smo vec kod toga mogli bi i stavit neki nacin (ili mozda cak i postoji ali ja neznam? )  da se vide TUpovi i te stvari preko mobilnog?

14 godina
neaktivan
Unix kaže...
lnova65 kaže...

Može link na aplikaciju?

Jer Bug nije razvijao nikakve mobilne aplikacije, sve koje vidiš su user-made. :-)

Pricam o aplikaciji za iphone pise da ju je napravio shoutem i zove se bug online
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
lnova65 kaže...

Može link na aplikaciju?

Pricam o aplikaciji za iphone pise da ju je napravio shoutem i zove se bug online
17 godina

Predlažem da se u kategoriji sudjelujem doda neki mali gumb pored svakog naziva teme koji bi vodio do nepročitanog. Ovako je malo nepraktično ulazit u svaku temu te klikat na nepročitano. Smanjio bi se jedan korak  (vrijeme je novac){#}{#}

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D

1 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi dobro i kada bi se moglo editirati poruku

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, a vezano je uz m.bug.hr

Zar je bilo potrebno i u mobilnu verziju ubacit reklame od 24 sata i jos nekog vraga, tim vise sto mobilna verzija uopce nema slika koje su u temama bas radi sto manje velicine/vece brzine/manjeg prometa, a ovo je doslovce trn u oku inace vrlo dobroj mobilnoj verziji, a koja se "prosirila" mogucnostima jedinom opcijom kojoj u mobilnoj verziji nije misto - reklamama!!! {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mene je danas u nekoliko navrata prebacivalo na 24sata na sta god bih kliknuo. bas idiotski!
17 godina
neaktivan

ovo stvarno nije tribalo bit na mobilnoj verziji... sad cu jos morat trazit adblock za mobitel, what's next, antivirus??? {#}

16 godina
Registracija na m.bug.hr ne uspjeva nikada iz 1. pokušava već tek nakon 2. Stvarno je nezgodno da prilikom listanja stranice nekome dam TU, TD ili HVALA. Bilo bi zgodno da u mobilnu verziju ubacite mogučnost odlaska na stranicu koju želimo, tj. da u temi jednostavno upišemo broj stranice i da se otvori ista
Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
16 godina
Poštto sam ovo sve napisao na mobilnoj verziji ne mogu editirati gornji post pa pišem novi. Sjetih se da bi bilo zgodno da kada čitam neku temu da mogu jednostavno kliknuti na ime nekog forumaša i pogledati njegov profil.
17 godina
neaktivan

definiraj englesku frazu "from bad to worse"... to je kad mobilni bug sa male reklame kojoj inace nije misto u mobilnoj verziji, predje na reklamu preko cilog ekrana glupog erstea... to odgovara i na moje pitanje "what's next?"... ocito nista dobro...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li je na m.bug.hr prikaz reklame (za Erste) pri svakom otvaranju stranice bug ili fičr?
14 godina
Da baš i ja sad na ajfonu na forumu i svaka nova stranica je ta reklama za erste aplikaciju :/
16 godina
neaktivan
Dovodi se do razine neupotrebljivosti-nakon ucitavanja moram čekati da se reklama otvori, pa da je mogu zatvoriti i nastaviti s surfanjem...
16 godina

Šugava Erste banka se svugdje nameće. Na iPhone-u upalim mobilnu dnevnik.hr aplikaciji i prvo što vidim ERSTE BANKA!!! {#}

A sada idem na m.bug.hr i ono ERSTE BANKA!!! I ne samo to... na svakoj stranici koju otvorim na m.bug.hr opet ERSTE BANKA!!! {#}

Hvala Bug-ovci na ovome... do sada sam koristio m.bug.hr skoro svaki dan ali zahvaljujući tim reklamama vjerojatno više ni neću ići na m.bug.hr jer je neupotrebljiv a vjerujem da nisam jedini kojem je tako... 

Zar vam je jedna ERSTE BANKA važnija od zadovoljnih korisnika???

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja jos nijednom nisam vidio tu reklamu, rooted android i adfree app rules :)))

da nisam ovo procitao nebi ni znao za tu reklamu :)
TD za glupost
16 godina
neaktivan
Tako je. Totalno neupotrebljiv m.bug na iphoneu. Umjesto gnjavaže sa "popupom" mogli su naprimjer stavit banner preko pola ekrana, a ne ovako... Anyways, možemo li barem dobit info koliko su vremenski kupili m.bug da znamo kad će opet postat upotrebljiv?
13 godina
neaktivan
mene cesto prebacuje na 24sata, koji god link odaberem. KOLIKO SU VAM PLATILI ZA OVO?? SRAMOTA!!
14 godina
Meni na nokiji 6020 nema nikakvih reklama
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
Ako vam se pojavi Erste reklama jednostavno rifreshajte pejdz i otvorit ce vam se isti pejdz bez te reklame. Mene najvise smeta to sto vec trista godina koristin sve Erste usluge. ali svejedno moram gledati reklamu za nesto sto vec koristim. FML!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice