Mislim da bi trebali preimenovati podforum "Vijesti by forumaši" u "Vijesti koje su napisali forumaši", ovako ispada totalno neozbiljno.
Jeste za?
5 | Da |
---|---|
30 | Ne |
Mislim da bi trebali preimenovati podforum "Vijesti by forumaši" u "Vijesti koje su napisali forumaši", ovako ispada totalno neozbiljno.
Jeste za?
5 | Da |
---|---|
30 | Ne |
"Vijesti koje su napisali forumaši"?
LOLOLOL - pa to je još gore
"Vijesti forumaša" - to bi već moglo, kad bi se baš moralo mijenjati (a ne mora).
"Vijesti koje su napisali forumaši"?
LOLOLOL - pa to je još gore
"Vijesti forumaša" - to bi već moglo, kad bi se baš moralo mijenjati (a ne mora).
Zašto bi bilo još gore? To je ista stvar. No, svejedno, mislio sam na nešto takvo.
Dobro, to je tvoje subjektivno mišljenje. Ali stvarno ispada neozbiljno. SaD bI bIŁoO NaAAjb0lJe Da i 0vAk0 piŠ€m0
dobro aj objasni sta fali ovom trenutnom nazivu?
Neznam jesi pratio forum u vrijeme kad smo se fight-ali sa moderatorim oko toga, i moram priznati da je ideja "by" bila čak dobro prihvaćena!
moglo je biti i drugih naziva aliovaj je bio tad dobar, a meni ne smeta ni sad.
Opet kažem, vodite se onom "dont fix if isnt broken", ili ti ga na našem, ne popravljaj ako nije pokvareno.
Ali stvarno ispada neozbiljno. SaD bI bIŁoO NaAAjb0lJe Da i 0vAk0 piŠ€m0
Dovodiš u svezu dvije stvari koje nemaju veze jedna s drugom.Kakve veze ima najobičniji naziv podforuma sa načinom pisanja 15-ogodišnjih djevojčica.Ja mislim da naziv uopće nije neozbiljan,nego je ležeran,jednostavan i simpatičan.Najbolje da ga nazovemo:Amaterski publicistički članci članova foruma.