Nekoliko prijedloga vezanih uz teme.. zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 953
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nekoliko prijedloga vezanih uz teme..

Evo nekoliko mojih prijedloga:
1. Mogućnost brisanja poruka od strane onoga tko ih je napisao, zato što npr. ako je netko napisao poruku i shvati da je netko prije njega isto to napisao umjesto da klikne na edit i onda uredi poruku u: "Sry... netko je već to napisao..." klikne na X kraj poruke i izbriše ju...

2. Mogućnost brisanja tema od onih koji su ih napravili.. Jer ako je netko napravio temu za koju je shvatio nakon toga da je bespotrebno napravio ili već postoji pa da ode na moje teme i izbriše ju..

Što vi mislite?

(Još sam mislio nešto predložiti ali sam zaboravio što! {#})

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Re: Nekoliko prijedloga vezanih uz teme..
Top Bugovac kaže...

1. Mogućnost brisanja poruka od strane onoga tko ih je napisao, zato što npr. ako je netko napisao poruku i shvati da je netko prije njega isto to napisao umjesto da klikne na edit i onda uredi poruku u: "Sry... netko je već to napisao..." klikne na X kraj poruke i izbriše ju...

2. Mogućnost brisanja tema od onih koji su ih napravili.. Jer ako je netko napravio temu za koju je shvatio nakon toga da je bespotrebno napravio ili već postoji pa da ode na moje teme i izbriše ju..

Što vi mislite?

(Još sam mislio nešto predložiti ali sam zaboravio što! {#})

1. već je bilo i odbijeno je. Može se zlorabiti na razne načine, tipa staviš serial igre, pričekaš koju minutu dok drugi kopiraju i obrišeš poruku, za sličan način dijeljenja raznih linkova...

2. i ovo je bilo odbijeno. Znači netko isto tako može napraviti neku temu u kojoj se priča recimo o nekom cracku ili tako nešto i onda prije nego dodu modovi, obriše ju i ispast će kao da ništa nije bilo.

16 godina
odjavljen
Nekoliko prijedloga vezanih uz teme..

Već je bilo i za sve tvoje prijedloge imaš objašnjenje zašto su neizvedivi.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Nekoliko prijedloga vezanih uz teme..
Top Bugovac kaže...

1.Brisanje poruka od strane samoh korisnika bilo bi loše jer iovako se nađe pametnjaković (onaj sa Rambom iz susjestva) koji editira svoje poruke i u jednoj temi ostavi hrpu praznih poruka i tema postaje ruglo.

2.Brisanje tema od strane otvarača teme je također loša zamisao jer ako se tebi ili onom koji je temu otvorio ne sviđa šta su ti napisali u temi ti bi je obrisao a možda se našao pokoji pametan savjet.

Zaključak:

Ako pogriješiš slobodno prijavi rado ćemo obrisati post ili temu koju smatramo da je za brisanje.

Uostalom oba prijedloga su već davno prožvakana i odbačena.

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice