Mali bug s flash videom i slikom

poruka: 4
|
čitano: 1.167
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mali bug sa flas videom i slikom

primjetio sam jedan mali bug (ako ga se tako i moze nazvati)

kada netko stavi link za youtube, on se pokaze kao mali kvadratic sa kontrolama, kad kliknete na npr play on se poveca i pusti vam sadrzaj, ali sada ako ga vi pauzirate ili kliknete opet na njega pa se otvori pravi video na youtubu, i zatim otvorite neku sliku prilozenu uz post, video ce prekriti sliku, a ne obrnuto, problem je to sto nemozete smanjiti video nakon sto ste kliknuli na njega...

snam da je bug smjesno malen, ali zna biti dosta iritantan, inace cestitke dizajneima stranica, bugovi su vrlo rijetki, ovo je prvi da sam vidio... {#}

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koji os i browser koristiš? Ja nisam naišao na takve probleme sa XP SP3 i IE8.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mali bug s flash videom i slikom
os win7, na ubuntu nisam primjetio, ali to je rijetko...
os je google chrome, najnovija (beta) verzija
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina

Treba postaviti wmode=”transparent” u embed code...

lab.simurai.com/html5/ads/
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice