Isti dan dobijem pola zvijezdice i izgubim ju? zaključana tema

poruka: 67
|
čitano: 8.716
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Isti dan dobijem pola zvijezdice i izgubim ju?
F1-IVO kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...

ako je njihov forum onda cemo se mi članovi pobrat s njega PA NEK PRIČAJU SAMI SA SOBOM!

svatko ko pise forum on ga i gradi i sudjeluje u izgradnji a adminstratorska duznost je uvest pravila jednaka za sve clanove OVOG foruma bez obzira dal je on user,moderator,admin ili superadmin...

Mislim da je Domagoj puno toga napravio u svezi foruma. Previse se zamarate rankovima i zvjezdicama. Ako ste zbog toga tu onda stvarno nemam rijeci. Ima puno forumasa kojima je potrebna pomoc i bolje da se toga drzite nego ganjate rankove i poruke. Zar je tako tesko potrudit se nekom pomoc?!

Meni uopce nije problem instalirat neki program da vidim di bi mogla bit necija greska i slicno. Neznam sta ocekujete od ovog foruma!

Potpisujem ovo i bilo bi super kad bi netko stavio lock na ovu nebulozu...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
Deus ex machina kaže...

Boze, ova tema ide i ide... ovaj forum bi umjesto captche za registraciju trebao imati test inteligencije...

Prijatelju, ako smo glumpavi za tvoj ukus, nemoj nam se pridruživat. Idi rješavaj testove ili zuri u sunce ili tako nešto.

Nemoj se odma ljutit, samo malo uzvraćam jednakom mjerom.

Totalno podpisujem.

EDIT:Potpisujem a ne "podpisujem" xD.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 1:18 (doctor_crash).
17 godina
neaktivan
eto sad bi vas 2 trebala dobit kartone nekakve potpisujem je zabranjeno to je SPAM zato su i uveli thumb up ili down
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
eto sad bi vas 2 trebala dobit kartone nekakve potpisujem je zabranjeno to je SPAM zato su i uveli thumb up ili down

To nije spam to je netematska poruka. Spam je nešto sasvim drugo. Usput tvoja poruka je offtopic!

OnTopic:

Već je rečeno da je formula tajna i neće je nitko saznati! Ako vas toliko muče zvjezdice zapitajte se dali imate kakve komplekse i želje da postanete IT Superman...

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
17 godina
protjeran
Koja nepravda? Kad vam nepravda odgovara! Prodajem Bug zvjezdice, povoljno! Upite saljite na PM.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

sta ti imam dokazivat  !?vec sam ti pokazo  od frenda profil RIDER se zove lik je neaktivan i ima 2 zvjezdice sa 60 poruka  i to ej normalno ma daj molim te

meni nije bed az moj zvjezdice nego mi je stvarno jadnoo vidit covjeka koji je neaktivan i ima vise zvjezdica nego ja pa se zapitam zar to nitko neprimjećuje da nesto nestima sa formulom?

Uvijek si među prvima koji će se javiti ili buniti kada su zvjezdice u pitanju. Buniš se zato što tvoj neaktivni prijatelj ima isto zvjezdica kao ti? Ma trebao bi ih imati više nego ti s obzirom na tvoju impresivnu listu crvenih i žutih kartona.

I nebi bilo loše da se stavi lock na ovu temu. Autor je davno dobio odgovor.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan
Isti dan dobijem pola zvijezdice i izgubim ju?

Za koliko(ili za šta)xD?

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice