Isti dan dobijem pola zvijezdice i izgubim ju? zaključana tema

poruka: 67
|
čitano: 8.718
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Isti dan dobijem pola zvijezdice i izgubim ju?
maky kaže...

Ljudit pustite zvijzdice , nekužin šta van to znači u životu pomagajte jedni drugima na forumima drže te se pravila i zvizde če doč Namigiva

Napomenuh na početku da nije bitno zvijezda manje ili više nego je bitniji kriterij da bude jednak prema svima. Apsolutno se slažem maky s tobom da smo tu najviše zato da pomognemo jedni drugima i tako treba biti, ja sam htio samo malo pojašnjenje tog kriterija da znam zašto izgubim zvijezdu a za 11 mjeseci i 665 poruka nemam ni žuti ni crveni karton. Ne volim mutne radnje i to je to, ništa više.

16 godina
neaktivan
Isti dan dobijem pola zvijezdice i izgubim ju?

a za što su te zvjezdice xD?

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 19:15 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
pa nisu vazne ali stvar je PRINCIPA neka za sve vrijede ista pravila a ne neko neaktivan ima isto zvejzdica ko i onaj kaj je svaki dan online i bra pokušava pomoči a i znamo onaj koji radi taji i griješi.

Nije to stvar principa...OVO JE NJIHOV FORUM I IMAJU PRAVO RADIT STA HOCE!

Stvar je u tome sto ti hoces da se pokazes kao neki autoritet
"JA imam vise zvijezdica ja sam pametniji"

ako je njihov forum onda cemo se mi članovi pobrat s njega PA NEK PRIČAJU SAMI SA SOBOM!

svatko ko pise forum on ga i gradi i sudjeluje u izgradnji a adminstratorska duznost je uvest pravila jednaka za sve clanove OVOG foruma bez obzira dal je on user,moderator,admin ili superadmin...

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 19:36 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

a za što su te zvjezdice xD?

KLIK!

zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina
protjeran

Ja mislim da bi trebali ovi iz BUGA slušati korisnike što im predlažu,ako smo mi bili zadovoljni sa bubamarama,krpeljima itd zašto ste ih uopće mijenjali,po meni su ove zvijezdice totalno bezveze,i ovaj Domagoj stalno govori da smo dosadni pa normalno da smo dosadni kad princip sa zvijezdicama nema nikakve logike i uopće se ne odražava na kvalitetu korisnika na forumu kako vi kažete..Bolje bi vam se bilo vratiti na staro iako pokušaj uvođenja nečeg novog ne zakidam niti imam išta protiv toga sve dok se to ne odražava u nepravednom smislu prema nama korisnicima...Toliko od mene i uživajte Cool

4 6 hvala 4
17 godina
neaktivan
CUNO kaže...
maky kaže...

Ljudit pustite zvijzdice , nekužin šta van to znači u životu pomagajte jedni drugima na forumima drže te se pravila i zvizde če doč Namigiva

Napomenuh na početku da nije bitno zvijezda manje ili više nego je bitniji kriterij da bude jednak prema svima. Apsolutno se slažem maky s tobom da smo tu najviše zato da pomognemo jedni drugima i tako treba biti, ja sam htio samo malo pojašnjenje tog kriterija da znam zašto izgubim zvijezdu a za 11 mjeseci i 665 poruka nemam ni žuti ni crveni karton. Ne volim mutne radnje i to je to, ništa više.

Ma ne, nisan ja mislija na tebe nego na opčenito cijeli forum bez ljutnje Namigiva

17 godina

Here we go again...

Same old story, about fucking stars.....

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

..prema izjavama nekih poštovanih kolega netko sa strane bi pomislio da je zalutao u neki trapistički samostan..

..gdje su se svi stavili u službu pomaganja drugima , potpuno zanemarujući vlastite potrebe..Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 20:57 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ako je njihov forum onda cemo se mi članovi pobrat s njega PA NEK PRIČAJU SAMI SA SOBOM!

svatko ko pise forum on ga i gradi i sudjeluje u izgradnji a adminstratorska duznost je uvest pravila jednaka za sve clanove OVOG foruma bez obzira dal je on user,moderator,admin ili superadmin...

Jel te netko drži na forumu?

Misliš da će nekome faliti netko tko se plače za zvjezdicama?

Dokaži po čemu sustav nije jednak za sve?

Možda je netko dulje odsutan, ali je isti taj gotovo sigurno imao konstruktivnije postove od tvojih, inače ne bi imao više zvjezdica.

U svakom slučaju, plakanjem zbog ovoga ne pomažeš svojim šansama da dobiješ te zvjezdice koje su ti od životne važnosti.

Utroši energiju na pomaganje nekome, neka ti taj netko ostavi pozitivnu reakciju i za čas ćeš imati petokraka ko na američkoj zastavi. :)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Mislim da je Domagoj puno toga napravio u svezi foruma. Previse se zamarate rankovima i zvjezdicama. Ako ste zbog toga tu onda stvarno nemam rijeci. Ima puno forumasa kojima je potrebna pomoc i bolje da se toga drzite nego ganjate rankove i poruke. Zar je tako tesko potrudit se nekom pomoc?!

Meni uopce nije problem instalirat neki program da vidim di bi mogla bit necija greska i slicno. Neznam sta ocekujete od ovog foruma!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

A najveća ironija je u tome što za zvjezdicama kukaju oni koji ih nemaju, a onima koji ih imaju je tako svejedno i bili bi isto sretni imali oni njih ili ne...

Ajde, jedan konstruktivan prijedlog: Ukinite SVE. I zvijezdice, i bubamare, i broj postova, APSOLUTNO SVE. Pa ćemo svi biti isti i svi biti sretni... Smatram ovo najboljom solucijom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 21:56 (Sused).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jedno kratko riješenje:

Zvjezdice su tu da nam ne bude dosadno :)))

http://fotoforum.forumotion.net/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ova tema još nije ugušena u krvi?! Šutim

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Čeka se tebe da doneseš sjekireNamigiva

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
naxeem kaže...

Čeka se tebe da doneseš sjekireNamigiva

Ma što sjekire, tupe sablje! Da mogu, već bi krvi bilo.

16 godina
neaktivan

Ovo je otišlo pedaleko i izgubilo smisao. A mogao je biti jednostavan odgovor nekog tko zna i kuži sistem zašto se desi to što je rečeno u naslovu teme i tu je priči kraj.

Neki su pogrešno protumačili naslov i jako se uznemirili kao da netko nekog napada ili kuka ili želi nešto što nije zaslužio ili je izgubio malu sadisfakciju ničim izazvan ili tko zna što. Tema je postala neugodna i valjao bi lok. Ako se slažete da svršimo s tim?

17 godina
neaktivan

Već je odgovoreno da se NIKOME NEĆE REĆI kako sistem radi. Točka. Kraj rasprave. Pitanje je samo kada će tema biti obrisana.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Već je odgovoreno da se NIKOME NEĆE REĆI kako sistem radi. Točka. Kraj rasprave. Pitanje je samo kada će tema biti obrisana.

naxeem, tema je "Isti dan se dobije pola zvijezde i oduzme" što je tu vojna tajna da se ne može saznati povodom čega se takve stvari dešavaju?

Nije problem, hebeš zvijezde, samo ne bih volio da se dešavaju nepravde. Dosta mi ih je na poslu i općenito u životu. Nadam se da se politika neće uvući i u ovaj naš forum. 

17 godina
neaktivan

Nisam naxeem, ali ne moram ni biti da bih vidio da je problem u tome sto bi bilo kakvo objasnjavanje zasto se takve stvari dogadaju moralo biti popraceno objasnjavanjem kako formula radi, a s obzirom da se takvo sto nece dogoditi jer bi se nasli oni koji bi, znajuci formulu, forsirali nabijanje zvjezdica kao sto se na raznim drugim forumima siluje broj postova, ovakve teme su u startu osudene na brisanje i kartone sudionicima (pa tako i meni sada vjerojatno, misa mu). Cool

Kakva politika i slicno, sta pricas ti covjece...

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
CUNO kaže...

naxeem, tema je "Isti dan se dobije pola zvijezde i oduzme" što je tu vojna tajna da se ne može saznati povodom čega se takve stvari dešavaju?

Nije problem, hebeš zvijezde, samo ne bih volio da se dešavaju nepravde. Dosta mi ih je na poslu i općenito u životu. Nadam se da se politika neće uvući i u ovaj naš forum. 

Sve što trebaš znati rečeno je u nekolicini postova, prvenstveno Domagojevom.

End Of.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Meni je ovaj forum interesantan sam po sebi, a za zvjezdice me briga koliko i M.D. House-a za njegove pacijente  Smijeh

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RaLe kaže...

Nisam naxeem, ali ne moram ni biti da bih vidio da je problem u tome sto bi bilo kakvo objasnjavanje zasto se takve stvari dogadaju moralo biti popraceno objasnjavanjem kako formula radi, a s obzirom da se takvo sto nece dogoditi jer bi se nasli oni koji bi, znajuci formulu, forsirali nabijanje zvjezdica kao sto se na raznim drugim forumima siluje broj postova, ovakve teme su u startu osudene na brisanje i kartone sudionicima (pa tako i meni sada vjerojatno, misa mu). Cool

Kakva politika i slicno, sta pricas ti covjece...

Cijenim tvoje mišljenje, ali imam osjećaj da nisi pročitao većinu poruka iz teme pa ti nije sve bistro.

Cilj je popraviti grešku ako se negdje pojavila i pojasniti koliko se smije ili može ovaj novi način ocjenjivanja, a da se nikoga ne povrijedi.

Nadam se da nećeš dobiti karton, i tvoja poruka je konstruktivna. Ne boj se reći što misliš, makar izgubio i ti pola zvijezde. Nije to toliko bitno. Bitno je da ide na bolje.

17 godina
neaktivan

Najbolje rjesenje bi bilo maknuti rank i ostaviti ga vidljivog samo za vlasnika racuna, pa ne bi bilo polemike oko toga, kao ja imam 400 poruka, a on 3552 i isto zvjezdica. Fino neka se maknu rankovi kao sto se maknuo i post counter i rjesen problem. Samo nek moderatori imaju napisan nick vecim fontom i eto.

P.S. Modovi, moze li jedna zvjezdica, pliiiiizBelji se

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Najbolje rjesenje bi bilo maknuti rank i ostaviti ga vidljivog samo za vlasnika racuna, pa ne bi bilo polemike oko toga, kao ja imam 400 poruka, a on 3552 i isto zvjezdica. Fino neka se maknu rankovi kao sto se maknuo i post counter i rjesen problem. Samo nek moderatori imaju napisan nick vecim fontom i eto.

P.S. Modovi, moze li jedna zvjezdica, pliiiiizBelji se

Čini mi se najbolji prijedlog do sada.

17 godina
neaktivan

Pa, naravno, jednom za vijeke vjekova bi zavrsili pricu o broju postova i pripadajucem ranku.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jel te netko drži na forumu?

Misliš da će nekome faliti netko tko se plače za zvjezdicama?

Dokaži po čemu sustav nije jednak za sve?

Možda je netko dulje odsutan, ali je isti taj gotovo sigurno imao konstruktivnije postove od tvojih, inače ne bi imao više zvjezdica.

U svakom slučaju, plakanjem zbog ovoga ne pomažeš svojim šansama da dobiješ te zvjezdice koje su ti od životne važnosti.

Utroši energiju na pomaganje nekome, neka ti taj netko ostavi pozitivnu reakciju i za čas ćeš imati petokraka ko na američkoj zastavi. :)

sta ti imam dokazivat  !?vec sam ti pokazo  od frenda profil RIDER se zove lik je neaktivan i ima 2 zvjezdice sa 60 poruka  i to ej normalno ma daj molim te

meni nije bed az moj zvjezdice nego mi je stvarno jadnoo vidit covjeka koji je neaktivan i ima vise zvjezdica nego ja pa se zapitam zar to nitko neprimjećuje da nesto nestima sa formulom?

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 0:24 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan

Boze, ova tema ide i ide... ovaj forum bi umjesto captche za registraciju trebao imati test inteligencije...

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Smrt zvjezdicama, sloboda narodu.

dobio žučka!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Zašto bi micali zvezde? One ocrtavaju doprinos korisnika forumu. Svugdje mora biti rangiranja, najčešće je to broj poruka, ali bolje su zvijezde.

Na nekim manjim forumima modovi ručno dodjeljuju statuse. A zašto i ne rangirati tako prema nekom izračunu i kriterijima?

Vidimo tko piše pametno, a tko piše nepotrebno. Još nisam našao nijednog korisnika, a da mislim da ima nepravedno dodijeljene zvjezdice.

Uostalom, tema je izgubila smisao. Autor je pitao zašto je izgubio pola zvjezdice, a nije započeo polemiku o zvjezdicama.

Polemiku i pobunu su započeli oni koji imaju malo zvjezdica i zavidni su.

Zašto bi modovi otkrili formulu (ako je uopće ima, ja mislim da oni možda i ručno dodjeljuju zvjezdice)? Da se otkrije 'formula', 80% forumaša bi se samo takmičilo za što više zvjezdica. Bolje da nas drže u neznanju pa da svojim generalno dobrim ponašanjem utječemo na naše statuse.

Ono s kukcima je bilo dječje i ne shvaćam zašto bi to htjeli natrag? Mislim, može stajati uz avatar, ali zar vam je to toliko dobro??? Mislim, tak je fora biti bubamara s minigunom... Neodlučan

I dajte više prestanite j*bati s tim zvjezdicama. Kukanje vam neće pomoći pri napredovanju...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Boze, ova tema ide i ide... ovaj forum bi umjesto captche za registraciju trebao imati test inteligencije...

Prijatelju, ako smo glumpavi za tvoj ukus, nemoj nam se pridruživat. Idi rješavaj testove ili zuri u sunce ili tako nešto.

Nemoj se odma ljutit, samo malo uzvraćam jednakom mjerom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice