Chat i access pass zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.461
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Chat i access pass

Evo na jednome forumu samo vidio da ljudi jako koriste chat na forumu. Izgled je tipa facebook-ovog chata (iako nema nikakve veze sa tom društvenom mrežom), znači chat je dolje i tko ti je prijatelj možeš sa njime chatat. Pošto dosta forumaša ovdje korite poruke za chat ja mislim da bi bilo bolje da imamo chat na kojemu se mogu dogovarti osobe radi novih start-upova i sl. 

I mislio sam da bih Bugov forum mogao imati i access pass na nekim forumima kao što su recimo programiranje. Tj. da u podforumu programiranje ima tema na kojoj mogu sdjelovati redovni članovi koji imaju tzv. access pass (a kriterij za ap bi mogao biti više od 500-tinjak postova ili nešto slično) i mislim da bi to bilo dobro iako sa time ne treba pretjerivat.

Pa da čujem vaše mišljenje...?!

4 Chat - da
6 Chat - ne
1 Access pass - da
2 Access pass - ne
Nema potpisa :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 13:39 (Sherminator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chat i access pass

E da, sorry, nisam vidio. Dugo nisam bio na forumu pa nisam baš ni sada imao vremena potražiti.

Moje isprike! {#}

Nema potpisa :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chat i access pass

Pozdrav svima

Radim aplikaciju u MS Access-u i trebam da iz jedne tabele (Table1)  koja ima tri kolone (Coloumn1,Coloumn2,Coloumn3) kopiram dvije prve kolone citave u drugu tabelu al da se rekord ponavlja onoliko put kolki je broj u trecoj koloni npr.

Tabela1                                             

ime  | prezime |broj

------------------------

haso| hasic      |4

------------------------

mujo| mujic      |2

ovo su kao podaci u prvoj tabeli, e ja bi terbo da kopiram ime i prezime u drugu tabelu u kojoj imaju samo dvije kolne (ime i prezime) al tako da bude

Table2

ime  | prezime

-------------------

haso| hasic     

-------------------

haso| hasic     

-------------------

haso| hasic     

-------------------

haso| hasic     

-------------------

mujo| mujic    

-------------------

mujo| mujic     

Unaprijed Hvala!!

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Chat i access pass
devil111 kaže...

Pozdrav svima

Radim aplikaciju u MS Access-u i trebam da iz jedne tabele (Table1)  koja ima tri kolone (Coloumn1,Coloumn2,Coloumn3) kopiram dvije prve kolone citave u drugu tabelu al da se rekord ponavlja onoliko put kolki je broj u trecoj koloni npr.

Tabela1                                             

ime  | prezime |broj

------------------------

haso| hasic      |4

------------------------

mujo| mujic      |2

ovo su kao podaci u prvoj tabeli, e ja bi terbo da kopiram ime i prezime u drugu tabelu u kojoj imaju samo dvije kolne (ime i prezime) al tako da bude

Table2

ime  | prezime

-------------------

haso| hasic     

-------------------

haso| hasic     

-------------------

haso| hasic     

-------------------

haso| hasic     

-------------------

mujo| mujic    

-------------------

mujo| mujic     

Unaprijed Hvala!!

Kakve to, ali kakve veze ima to šta si napisao sa ovom temom, ja vidim vezu jedino u tome šta je oboje pisano latinicom i na hrvatskom jeziku.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice