Chat na forumu zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.568
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što bi bilo super da bude na BUG forumu?

Mislim da bi bilo predobro da na se potrude i naprave da forumaši mogu chatati ko na facebooku... Mislim da bi bilo više članova, manje spamanja, brže bi se dolazilo do informacija, upoznavali bi i jedni druge....itd, itd.

Ne mislim da ovo bude isto ko fb, nego samo chat da ubace na BUG.

Svi koji se slažu TU.

Hvala.

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a -> http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1336396
Moj PC  
0 17 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Što bi bilo super da bude na BUG forumu?
Plahi kaže...

Mislim da bi bilo predobro da na se potrude i naprave da forumaši mogu chatati ko na facebooku... Mislim da bi bilo više članova, manje spamanja, brže bi se dolazilo do informacija, upoznavali bi i jedni druge....itd, itd.

Ne mislim da ovo bude isto ko fb, nego samo chat da ubace na BUG.

Svi koji se slažu TU.

Hvala.

Nešto nerazumijem izgleda da nikada neču shvatiti...

Kako samo možete misliti da če jedan informatički forum ovo prihvatiti, koji forum ima opciju Live Chata, pa zamisli koliko bi bilo spama, trolla, bože sačuvaj. Ovo je samo forum a neočekujte previše... ;)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
odjavljen
Domagoj kaže...

Praćenje autora je jednostrano, ne trebaš dozvolu čovjeka da bi ga pratio, a za pokretanje chata je potrebna nekakva potvrda "prijateljstva", a ne da možeš chatom gnjaviti bilo koga.

U skorijoj budućnosti ništa od toga, no kasnije - tko zna? :-)

LINK 

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina

A ja mislim da bi bilo predobro da svi trolovi popiju ban i da zavlada mir na bug forumu

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

U pravu si kada kazes da ce biti vise clanova ali to po nepisanom pravilu znaci vise trolova i mnogo vise rada za administratore. Spama ce biti u neogranicenim kolicinama, spamanje preko chata isto tako

Citaj gnjavaza od strane neiskusnih korisnika i onih koji su lenji da koriste googleovu trazilicu pa imas pitanja tipa "Kako da instaliram Windowse?"

Ja da sam moderator ovog foruma ne bih ni u ludilu ukljucio ovu opciju. A zasto da svi zainteresovani ne naprave kakvu, za ovu namjenu, grupu na facebooku gde ce se moci chatati do mile volje

██████████████████████
17 godina
neaktivan
underdog kaže...

A ja mislim da bi bilo predobro da svi trolovi popiju ban i da zavlada mir na bug forumu

Trolovi su kao bubasvabe, cekaju da padne mrak i iskoce napolje. Ima dugme PRIJAVI i to je jedini nacin protiv trolova, gmazova i gremlina razlicitih vrsta

██████████████████████
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

U pravu si kada kazes da ce biti vise clanova ali to po nepisanom pravilu znaci vise trolova i mnogo vise rada za administratore. Spama ce biti u neogranicenim kolicinama, spamanje preko chata isto tako

Citaj gnjavaza od strane neiskusnih korisnika i onih koji su lenji da koriste googleovu trazilicu pa imas pitanja tipa "Kako da instaliram Windowse?"

Ja da sam moderator ovog foruma ne bih ni u ludilu ukljucio ovu opciju. A zasto da svi zainteresovani ne naprave kakvu, za ovu namjenu, grupu na facebooku gde ce se moci chatati do mile volje

Ali da se možete međusobno prihvaćati.... ne moraš svakog prihvatiti

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a -> http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1336396
15 godina
odjavljen

Dobro jeli ovo informatički forum ili društvena mreža???

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator

Tema prožvakana već više puta, a i broj TD-ova dovoljno govori.

Usput, naslov teme ti je grozan, vrlo generički i uopće ne govori o čemu se radi.

Domagoj

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Weky kaže...

Dobro jeli ovo informatički forum ili društvena mreža???

Ponekad se i ja pitam da li je ovo prokleti facebook ili BOL forum? "Vriste" pitanja tipa "Koliki vam je [random_pitanje]"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice