Primijetio sam, sada već po 2. ili 3. put, da mi se status (što se tiče zvjezdica) na BOL forumu unazađuje.
Sad, znam da nastojite unaprijediti forum i poticati ljude da budu fini, kulturni i pomažu jedni drugima, i da kao imate neku specijalnu formulu za dodjeljivanje ranka (zvjezdica), ali meni ovo sad već izgleda podosta jadno kada umjesto da pravim progres po tome pitanju, zapravo idem unazad ?!
Mislim, svjestan sam toga da sam podosta neaktivan i da je to glavni razlog, ali s druge strane, još nikad nisam bio član nekog foruma koji bez nekog jako dobrog razloga oduzima članovima rank. Osim toga, član sam već 2 godine i smatram da jednostavno ne zaslužujem takav tretman, koliko god aktivan ili neaktivan bio; nekad sam bio aktivniji a nekad ne. Mislim da će se naći još ljudi koji će se složiti sa mnom da je ovakav način besmislen.
Oduzimajte zvjezdice ljudima koji su to zaslužili jer spamaju, kreteni su, trolovi i sl., međutim zašto oduzimati nekome tko nije totalni frik za forumom i nema potrebu svaki dan sudjelovati u raspravama ?