BOL forum *zvjezdice* zaključana tema

poruka: 27
|
čitano: 4.432
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
BOL forum *zvjezdice*

Primijetio sam, sada već po 2. ili 3.  put, da mi se status (što se tiče zvjezdica) na BOL forumu unazađuje.

Sad, znam da nastojite unaprijediti forum i poticati ljude da budu fini, kulturni i pomažu jedni drugima, i da kao imate neku specijalnu formulu za dodjeljivanje ranka (zvjezdica), ali meni ovo sad već izgleda podosta jadno kada umjesto da pravim progres po tome pitanju, zapravo idem unazad ?!

Mislim, svjestan sam toga da sam podosta neaktivan i da je to glavni razlog, ali s druge strane, još nikad nisam bio član nekog foruma koji bez nekog jako dobrog razloga oduzima članovima rank. Osim toga, član sam već 2 godine i smatram da jednostavno ne zaslužujem takav tretman, koliko god aktivan ili neaktivan bio; nekad sam bio aktivniji a nekad ne.  Mislim da će se naći još ljudi koji će se složiti sa mnom da je ovakav način besmislen.

Oduzimajte zvjezdice ljudima koji su to zaslužili jer spamaju, kreteni su, trolovi i sl., međutim zašto oduzimati nekome tko nije totalni frik za forumom i nema potrebu svaki dan sudjelovati u raspravama ?  

{#}

Hedonism Is My LifeStyle

22 0 hvala 3
15 godina
Re: BOL forum *zvjezdice*

Dam ti ja pol svoje ako hoces..... {#} OMFG {#}

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za zvijezdama :)))
16 godina
l)oolvl kaže...

Primijetio sam, sada već po 2. ili 3.  put, da mi se status (što se tiče zvjezdica) na BOL forumu unazađuje.

Sad, znam da nastojite unaprijediti forum i poticati ljude da budu fini, kulturni i pomažu jedni drugima, i da kao imate neku specijalnu formulu za dodjeljivanje ranka (zvjezdica), ali meni ovo sad već izgleda podosta jadno kada umjesto da pravim progres po tome pitanju, zapravo idem unazad ?!

Mislim, svjestan sam toga da sam podosta neaktivan i da je to glavni razlog, ali s druge strane, još nikad nisam bio član nekog foruma koji bez nekog jako dobrog razloga oduzima članovima rank. Osim toga, član sam već 2 godine i smatram da jednostavno ne zaslužujem takav tretman, koliko god aktivan ili neaktivan bio; nekad sam bio aktivniji a nekad ne.  Mislim da će se naći još ljudi koji će se složiti sa mnom da je ovakav način besmislen.

Oduzimajte zvjezdice ljudima koji su to zaslužili jer spamaju, kreteni su, trolovi i sl., međutim zašto oduzimati nekome tko nije totalni frik za forumom i nema potrebu svaki dan sudjelovati u raspravama ?   

{#}

ne oduzima ih nitko osobno, sve ide automatski, zvjezdice ti se smanjuju kada padaš na listi najboljih autora

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
protjeran
BOL forum *zvjezdice*

upravo to i kažem, da bi trebali promijeniti način bodovanja i dodjeljivanja/oduzimanja  zvjezdica  !

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
14 godina
BOL forum *zvjezdice*

Sve je to relativno. Zvjezdica gore, zvjezdica dolje, ne treba se zbog toga sekirati.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

6 0 hvala 1
15 godina
BOL forum *zvjezdice*

Koga briga?

Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BOL forum *zvjezdice*

Još jedna tema o zvjezdicama(nemam ništa protiv), opet se sjetih dobrih starih larva, krpelja i bubamara {#}

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BOL forum *zvjezdice*

Dam ti ja svoju za mić dopa {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja sam isto dugo vec tu svaki dan sam na forumu oko sat vremena bar i opet imam malo zvjezdica,al me iskreno zaboli {#}

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Još jedna tema o zvjezdicama(nemam ništa protiv), opet se sjetih dobrih starih larva, krpelja i bubamara {#}

Ehh.. i meni to budi nostalgiju... nekadašnja vremena..

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
16 godina
protjeran
l)oolvl kaže...

{#}

Ja se na svoj status necu buniti buduci da sam nedavno imao crni karon umjesto zvjezdice ali dajte ljudi sto vas brige koliko zvijezdica imate,jeli to stvarno nesto tako vazno sto se treba pamtiti kao zivotni uspjeh?

I will go on until the end
16 godina
Ja dosad nisam gubio zvjezdicu osim zbog crvenog kartona.
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
17 godina
mind_challenge kaže...
ne oduzima ih nitko osobno, sve ide automatski, zvjezdice ti se smanjuju kada padaš na listi najboljih autora

Baš sam primijetio danas, kako mi je nakon nekoliko dana spemanja i trolanja nestalo pola zvjezdice. Nije frka, ali nakon ove rečenice provjerio sam i mogu reći da gore citirano nije skroz točno;

Nedavno, kad su se dijelile pozivnice sam bio 110. a sada sam 100. i imam pola zvjezdice manje. Rekao bi prije da se povećala razlika između prvog i mene, nego pad na ljestvici. Očito ne trolam dovoljno.

Inače da, malo se čini blesavo da si godinama tu, ne dobijaš kartone a zvjezdice ti nestaju. Mislim OK, ako zvjezdice nisu mjerilo sve 5, no zašto onda uopće postoje? A ako već postoje, bilo bi u redu da imaju neku svrhu. Trenutna svrha im je naglasiti razliku između prvog i ostalih.

Jedini logičan zaključak - kickajte torrentea, taj čovjek svima samo nabija komplekse (i Ron Jeremyu također :) !

11 kickajte torrentea!
3 kickajte torrentea!
2 kickajte torrentea!
3 kickajte torrentea!
5 kickajte Ron Jeremya!
Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 23:02 (Veliki Brat).
17 godina
BOL forum *zvjezdice*

Ma zvjezdice nemaju smisla već davnih dana jer ima teme gdje si forumai nabijaju zvjezdice. Tako da te zvjezdice nemaju smisla.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:59 (Hummer).

2 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

A zašto si dobio crveni?{#}

Kad sam se vratio na forum početkom prošle godine imao sam punu i pol zvijezdu.

Godina dana i sto iljada poruka kasnije - isto...

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
BOL forum *zvjezdice*

Ja sam otprije imao jednu te poslije Božića dobio pola i sada je nestala {#}

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 23:00 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
wyks kaže...
Mitch kaže...

A zašto si dobio crveni?{#}

Kad sam se vratio na forum početkom prošle godine imao sam punu i pol zvijezdu.

Godina dana i sto iljada poruka kasnije - isto...

Ma rekao sam u temi (još prije) da ima za skinut na sljedećim trackerima a sad vrve teme o pojedinim trackerima bez kartona -.-

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
17 godina
neaktivan
BOL forum *zvjezdice*

Ja se vrtim oko jedne ipo' pa do dvije ipo', nikako do 3...damn. Nije da me to bedira, inače bih pisao, šta ti ja znam, tutorijale i zapravo bio koristan...al to uzima previše vremena, a jedino što dobiješ su zvjezdice..meh screw that :)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 23:04 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BOL forum *zvjezdice*

zvjezdice vam nestaju zbog torrente-a 

tj. najboljeg forumasa sto on dobije vise hvala to je "jaci" i pravi se vec razlika između ostalih forumasa i njega te stoga padaju zvjezidice 

jer ako on ima 1000 hvala,a ti 900 hvala i oboje imate  5 zvjezdica
drugi dan ,ako on ima 1100 hvala ,a ti si jos na 900 imat ces 4.5 zvjezdica

jednostavno  

animehr.com
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
BOL forum *zvjezdice*

Vidim da se vi furate na te zvjezdice ko klinci na sate na xfireu.Daj se uozbiljite malo.....

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Ma lol, kolko god ja tema (182) otvorio (pet-šest su dobre, 5 su tutorijali, čak imam jednu sa 90 hvala i dvije po 40) nikako do 3,5 ili 4 partizanke
16 godina
protjeran
BOL forum *zvjezdice*

Oko cega se vi svađate bez ili sa 5 zvijezdica bit cete ista osoba nece se nista promijenit.

I will go on until the end
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BOL forum *zvjezdice*
Ja sam aktivan al ebu me ovi zuti kartoni zbog njih i gubim zvjezdice ebemu misa danas imam 1 i poč zvjezdicu sutradan nemam nista gdje to ima neg na BUG-u.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BOL forum *zvjezdice*

Hehehe...sad se ne sjećam tko je to napisao, znam samo da je bio netko s 4-5 zvjezdica, uglavnom sjećam se da je taj netko izvalio da mu je to što je među top 3 autora na forumu jedno od većih postignuća u životu...{#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ma lol, kolko god ja tema (182) otvorio (pet-šest su dobre, 5 su tutorijali, čak imam jednu sa 90 hvala i dvije po 40) nikako do 3,5 ili 4 partizanke

Ja sam nekad imo 4 pune zvjezdice a sad imam jednu i pol i svejedno mi je.. {#}

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
17 godina
BOL forum *zvjezdice*

Najbolje da se ukinu zvjezdice mislim  da bi svi bili sretni.

Sometime the best defense is to attack!

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Moj PC  
10 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice