TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.621
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika

Inače, 3. semestar će me opet imati na objektnom programiranju pa unaprijed pozdrav onima koji su tu {#}.

17 godina
TracerCPP kaže...

Inače, 3. semestar će me opet imati na objektnom programiranju pa unaprijed pozdrav onima koji su tu {#}.

{#}

Kako i nebi dolazio, to će biti jedan od najtežih predmeta, a još nisam programiranje sredio.

Ništa sretno svima u novoj godini, glavno je da prođete sve predmete makar sve bile dvojke, sve bolje nego da padnete predmet jer će te to onda masno platit (188kn * broj ects-a, recimo 6*188 = 1128kn)

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
TracerCPP kaže...

{#}

Kako i nebi dolazio, to će biti jedan od najtežih predmeta, a još nisam programiranje sredio.

Ništa sretno svima u novoj godini, glavno je da prođete sve predmete makar sve bile dvojke, sve bolje nego da padnete predmet jer će te to onda masno platit (188kn * broj ects-a, recimo 6*188 = 1128kn)

A i moramo uzeti u obzir da predmeti iz 2. semestra imaju predmete iz 1. semestra kao uvjet.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
TracerCPP kaže...

{#}

Ovo vrijedi samo za one koji se ne kane dalje školovati... Ako kanite ići na specijalistički studij dižite ocjene koliko god ide. Sjećam se da je moj prosjek studija (svih ispita) bio oko 4.2 i bio sam tek cca 60.i na rang listi! Na specijalistički studij se prijavljuje iz godine u godinu sve veća masa ljudi i jedan bod može činiti razliku, a čak i po 100 ih zna biti izvan rang liste i izgubiti godinu. Planirajte na vrijeme!

15 godina
g12356 kaže...

....Edit:dali mi sa prve godine slijedeći ponedjeljak moramo već doći na nastavu u 8h ili taj dan imamo samo uvodno predavanje?

E ovo i mene interesira.. Dolazimo li normalno na nastavu ujutro ili tek na to uvodno predavanje

16 godina
Genius10 kaže...
g12356 kaže...

....Edit:dali mi sa prve godine slijedeći ponedjeljak moramo već doći na nastavu u 8h ili taj dan imamo samo uvodno predavanje?

E ovo i mene interesira.. Dolazimo li normalno na nastavu ujutro ili tek na to uvodno predavanje

ako na rasporedu imaš nešto prije uvodnog, onda "moraš" doći i na to predavanje

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

A gdje su onda grupe za fiziku i matemtiku,rekli su da će ih danas objavit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

možda je glupo pitanje, ali da li na predavanja nosimo laptope ili uz njih moramo imati i bilježnicu?

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
16 godina
odjavljen
Crljo kaže...

možda je glupo pitanje, ali da li na predavanja nosimo laptope ili uz njih moramo imati i bilježnicu?

LOL. Laptop nosiš po želji. Bilježnicu moraš stalno imati. Ja sam laptop nosio često jer sam putovao.

Jaco,moja mater te traži!
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jel moguće mijenjat grupe ako ne upadnemo u onu u koju bismo htjeli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
to se i ja pitam
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

U pravilu, uz dopuštenje profesora možete mijenjati grupe ali samo ako nađete osobu iz te druge grupe koja bi se htjela mijenjati s vama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jedno blesavo pitanje, jer email koji mi stize na adresu koju mi je dodijelio tvz (ime.prezime@tvz.hr) mogu provjeravat samo pomocu email klijenta poput outlooka, ili i negdje drugdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

webmail.tvz.hr

Preusmjeriti će te na windows live i tamo se ulogiraj sa svojim korisničkim podacima.

16 godina
odjavljen
starkyeh01 kaže...

Jedno blesavo pitanje, jer email koji mi stize na adresu koju mi je dodijelio tvz (ime.prezime@tvz.hr) mogu provjeravat samo pomocu email klijenta poput outlooka, ili i negdje drugdje?

Možeš provjeravat. Doduše, ja nisam preko nekog vanjskog klijenta uspio poslati mail,ali čitati ih možeš.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jeli je negdje već došla informacija oko toga tko je sa prve godine u kojoj grupi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crljo kaže...

laptop nije obavezan na predavanjima, ali ako ga želiš ponijeti, nije problem
ja sam ga nosio samo na "dosadna" predavanja koja nisam pratio, pa sam tipkao po laptopu i tako...

starkyeh01 kaže...

ma jednostavno odeš na hotmail.com i upišeš login podatke od tvz-a

Atomska bubamara
13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

ja sad ne kužim, po rasporedu imamo u pon ujutro vježbe iz mat a uvodno predavanje popodne, jel sad mi moramo ići na te vježbe ujutro ili ne?? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Za sad još nema rasporeda grupa, što se tiče predavanja, bilo bi mi glupo da moramo ic, kad jos ni na uvodnom satu nismo bili, a niti su nas obavijestili da moramo ic

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:40 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Još jedno pitanje, dali je obavezno pohađanje svih predavanja i vježbi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
starkyeh01 kaže...

Još jedno pitanje, dali je obavezno pohađanje svih predavanja i vježbi?

Da. Ali ne moraš dolaziti-negdje ti utječe na bodove koje profesori dijele (a samim tim na ocjenu) a negdje ne.

13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ja sam totalno zbunjen.Znači moramo doć samo na uvodno preddavanje ne na ono prije? mislim logično je 
Onda jel zna netko gdje je točno TVZ?ja sam jučer tražio po Vrbiku nikak nisam našao haha
Što treba nosit na uvodno predavanje?
I kada dobivamo iksice i indeks nakraju na početku nastave ili?I jer je netko dobio prije početka nastave?
{#} Brucoš iz informatike kao što se vidi iz priloženog :DD 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
adriansmith kaže...

Ja sam totalno zbunjen.Znači moramo doć samo na uvodno preddavanje ne na ono prije? mislim logično je 
Onda jel zna netko gdje je točno TVZ?ja sam jučer tražio po Vrbiku nikak nisam našao haha
Što treba nosit na uvodno predavanje?
I kada dobivamo iksice i indeks nakraju na početku nastave ili?I jer je netko dobio prije početka nastave?
{#}  Brucoš iz informatike kao što se vidi iz priloženog :DD

TVZ ti ima jedno barem 5 zgrada na različitim lokacijama u kojima ćeš imati nastavu.Glavna zgrada je u Vrbiku.Vrbik 8 točnije.

Netko je u ovoj temi prije rekao da moramo doći i na ta predavanja ujutro,a za grupe su rekli da će nam jučer to na webstranici objavit.Ne dobivamo ni indeks niti iksicu nego dobivamo eindeks,i mislim da ćemo ga morati sami pokupit kod studentske službe u radno vrijeme studentske službe.

13 godina
neaktivan

Zbunjen sam do boli jer nisam iz ZGA xD
ugl ti si isto brucoš? :D  

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Da,a nisam ni ja u ZG-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jel ko 100% siguran dal moramo dolaziti na predavanja prije uvodnog i jel su objavili grupe već negdje jer ih ja nemrem nać (a možda krivo gledam)?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

neam pojma za ta predavanja ni meni nije jasno, tj to nisu predavanja nego vjezbe i po nekoj logici nebi trebali jer neamo sta vjezbat, xD 

a grupe imas tamo gdje je i raspored samo iznad, ;) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

TO! Grupa 3, dva dana slobodnog! Makar više mi je do toga što mi ponedjeljkom nastava pocinje u 12 a ne u 8 pa da se nemoram dizat u 4 i ici na prvi vlak

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 15:34 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
starkyeh01 kaže...

TO! Grupa 3, dva dana slobodnog! Makar više mi je do toga što mi ponedjeljkom nastava pocinje u 12 a ne u 8 pa da se nemoram dizat u 4 i ici na prvi vlak

Samo se ti nadaj-čekaj dok vam uvale vježbe,onda češ vidjeti pravo stanje stvari.

15 godina
neaktivan

Afaik to već jesu vježbe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice