mozete li mi rec smjerove za FER zanima me
FER smjerovi
- poruka: 6
- |
- čitano: 12.859
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozete li mi rec smjerove za FER zanima me
pitaj domagoja on ti je FER-ovca
Ima ih tu još hrpa, trebao bi znati barem jedan. Koliko ja znam imaš elektrotehniku i računarstvo.
Ahhhh......
Ako tražiš smjer sa engleskim pj sumnjam da ćeš ga naći! ;)
Zanima me da li ce mi biti problem upisati FER jer ja idem u elektrotehnicku skolu smjer Elektrotehnicar racunarstva i automatike u BIH
Da li cu morati nesto dodatno placati i koliko se placa godisnje. Ako nije problem da mi opisete malo skolovanje na FER-u.
Cuo sam negdje da se 3 dana nakon zavrsetka FER- dobije posao sad ne znam da li je to istina. Ako mi mozete preporuciti neki smjer i objasniti zasto. Zasad sam odlican ucenik sve petice.
Zanima me da li ce mi biti problem upisati FER jer ja idem u elektrotehnicku skolu smjer Elektrotehnicar racunarstva i automatike u BIH
Da li cu morati nesto dodatno placati i koliko se placa godisnje. Ako nije problem da mi opisete malo skolovanje na FER-u.
Cuo sam negdje da se 3 dana nakon zavrsetka FER- dobije posao sad ne znam da li je to istina. Ako mi mozete preporuciti neki smjer i objasniti zasto. Zasad sam odlican ucenik sve petice.
Prije upisivanja fakulteta u Hrvatskoj, kao što znaš moraš položiti državnu maturu. Ako upadneš, prva godina ti je besplatna. Kad upisuješ FER ne možeš birati smjer, jer se tek nakon 2. semestra (1. godine) bira modul : Račurastvo ili Elektrotehnika. Nakon 3. godine biraš podmodul koji želiš (imaš na stranicama fera, pod tabom diplomski)