Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 195.028
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Huawei Nexus 6P
Nexus 6p ili one plus 3? :D

0 0 hvala 0
16 godina
Z0diaC kaže...
Nexus 6p ili one plus 3? :D

6p svaki dan ako se mene pita... čisto zbog software-a koji je tolko zbugan na tim one plusevima da je to strašno, govorim iz svojeg iskustva, doduše još nisam probao trojku, ali oxygen je oxygen. 

I žalosno je da koliko su god blizu stocku, opet im update za najnovjim androidom kasni dosta i previše... 

10 godina
Sve stvar osobne preferencije,moram priznati da OnePlus 3 radi jako,jako dobro. A i update je tu :)
Ako planiraš imati mob duže vrijeme onda Nexus.

0 0 hvala 0
16 godina
Nexus 6P je kategorija za sebe...nema nikakvu alternativu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
9 godina
neaktivan
I ja naginjem prema 6p-u.. A kakva je baterija na nexusu? Prosjedan SOT itd.?

0 0 hvala 0
16 godina
3-4h na mobile data...4:30 ako maknes Fb
16 godina
Mitch kaže...
3-4h na mobile data...4:30 ako maknes Fb

ja recimo imam 3 mail acc, fb i ukljucene lokacije, ne igram igrice, ne slusam muziku... dobijem ono max 2,5h.. auto brightness je display

EDIT:

ali moram i reci da ne koristim pretjerano mobitel pa imam stand by time dan i 10h mozda nekad i vise

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 9:21 (Blade18).
16 godina
Sync ga hebe...imao sam i ja bolji SOT na 6.0, na 6.0.1 je dosta losije, bar 25%
16 godina
Mitch kaže...
Sync ga hebe...imao sam i ja bolji SOT na 6.0, na 6.0.1 je dosta losije, bar 25%

slazem se... kad je bio na 6.0 SOT uz isto koristenje nije padao ispod 3,5... 

9 godina
neaktivan
Kad sluzbeno izlazi android n, i da li ce tada izaci i novi nexus?

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Nexus 6P

Pozdrav,

jedno pitanje. Mobitel mi je prestao prepoznavati sim karticu (probao sam i sa drugom sim karticom, obje rade normalno u drugom mobitelu). Probao sam i factory reset, nije pomoglo.

S obzirom da je mobitel kupljen u Italiji, zanima me da li moram onda njima slati mobitel, ili ima neki lokalni servis koji to moze odraditi? Takodjer, sto je potrebno za ostvarivanje garancije?

Hvala

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 15:19 (OriginalEXE).

0 0 hvala 0
16 godina
Pretpostavljam racun, a kod nas buduci da nema uredaja mislim da ti ni nece priznat garanciju.

Imas ROM? Mozda si flashao, zapravo vrlo vjerojatno, krivi vendor.
14 godina
Mitch kaže...
Pretpostavljam racun, a kod nas buduci da nema uredaja mislim da ti ni nece priznat garanciju.

Imas ROM? Mozda si flashao, zapravo vrlo vjerojatno, krivi vendor.

Nemam custom ROM niti sam ista radio, sve je stock.

Kontaktirao sam ih upravo, morati ce sve ici kroz Italiju. Znaci morati cu dat frendovu adresu u Italiji, oni posalju shipping label i novi mobitel, a onda ja moram njemu poslati stari mob da on posalje natrag njima koristeci taj shipping label. Sve skupa ce me vjerojatno izaci 500-injak kuna.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
16 godina

Jel to bilo preko amazona italija ili ovak neki drugi shop?

14 godina
Blade18 kaže...

Jel to bilo preko amazona italija ili ovak neki drugi shop?

Preko Google Play Store u Italiji.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
15 godina
Mitch kaže...
Poznati portali prenose da ce vlasnici Nexusa 6P, 5X i 9 dobiti neogranicen, full size backup fotki u Photos(ex Picasa/G+)

:)))

da li se radi samo o fotkama snimljenim tim uređajima ili ce korisnici tih nexusa moci bilo koje fotke backupirati full size neograniceno, tj. nece se racunati u potrosnji google drivea?

Potpis!
16 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Poznati portali prenose da ce vlasnici Nexusa 6P, 5X i 9 dobiti neogranicen, full size backup fotki u Photos(ex Picasa/G+)

:)))

da li se radi samo o fotkama snimljenim tim uređajima ili ce korisnici tih nexusa moci bilo koje fotke backupirati full size neograniceno, tj. nece se racunati u potrosnji google drivea?

Pa bilo sto da imas u tom folderu bivse "Picase" ide gore (nesto kao citav Camera Roll kod iOSa)

Ne racuna se u potrosnji drivea.

15 godina
Huawei Nexus 6P

Čuo sam da jedna verzija procesora u nexusu 6p ima problem sa pregrijavanjem. Zanima me o čemu se radi i na što treba paziti kod kupovine.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ezio kaže...

Čuo sam da jedna verzija procesora u nexusu 6p ima problem sa pregrijavanjem. Zanima me o čemu se radi i na što treba paziti kod kupovine.

Nema nikakvih problema. U 6p je 2.1 verzija snapdragona 810 i to je rješeno i zagrijavanje je isto kao kod ostalih flagship smartphoneova.

16 godina
Ezio kaže...

To je bilo davno, sada je sve okej.

Ja ti ne bi preporucio grafitni model makar je ljepsi, on ima problem s guljenjem boje kao i iPhone 5/5S...ja imam Aluminium i fenomenalan je sto se tice izrade.

15 godina
Tonchek kaže...
Ezio kaže...

Nema nikakvih problema. U 6p je 2.1 verzija snapdragona 810 i to je rješeno i zagrijavanje je isto kao kod ostalih flagship smartphoneova.

ok. Vidim da se kod nas može kupiti samo u online shopovima ili preko njuškala. Od online shopova samo TIA-mobiteli i Mobileshop imaju 64gb verziju. Mobileshop je 1000 kn jeftiniji.

Na njuškalu se može naći za cca 4500 kn sa garancijom. Jel imaš neke preporuke gdje kupiti?

Potpis!
16 godina
Garancija ti kod nas u HR ne vrijedi tak da ti nema smisla bas ni gledat tu....osim ako online shopovi imaju svoj servis.
15 godina
Mitch kaže...
Garancija ti kod nas u HR ne vrijedi tak da ti nema smisla bas ni gledat tu....osim ako online shopovi imaju svoj servis.

čuo sam se sa jednim sa njuškala (ima veliku ponudu) pa je potvrdio da ima garanciju. jel to neka strana garancija pa ja moram slati van ili se on obvezuje , nemam pojma. 

razmišljam si da li uzet taj nexus ili s7 (edge ili obični) i nikako da odlučim. ako bi bilo velikih komplikacija u slučaju kvara nexusa, onda možda više naginjem na samsung...

Potpis!
14 godina
OriginalEXE kaže...

Pozdrav,

jedno pitanje. Mobitel mi je prestao prepoznavati sim karticu (probao sam i sa drugom sim karticom, obje rade normalno u drugom mobitelu). Probao sam i factory reset, nije pomoglo.

S obzirom da je mobitel kupljen u Italiji, zanima me da li moram onda njima slati mobitel, ili ima neki lokalni servis koji to moze odraditi? Takodjer, sto je potrebno za ostvarivanje garancije?

Hvala

Skinuo update koji mi je danas dosao, i mobitel proradi... Ajd ustedio sam 500-tinjak kuna :)

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
14 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...

čuo sam se sa jednim sa njuškala (ima veliku ponudu) pa je potvrdio da ima garanciju. jel to neka strana garancija pa ja moram slati van ili se on obvezuje , nemam pojma. 

razmišljam si da li uzet taj nexus ili s7 (edge ili obični) i nikako da odlučim. ako bi bilo velikih komplikacija u slučaju kvara nexusa, onda možda više naginjem na samsung...

Ako je mobitel kupljen na Google Play store-u, onda ces imati komplikacija kod popravaka.

Problem je sto Google zahtjeva da im se javi osoba koja je originalno kupila mobitel. Takodjer, novi mobitel oni salju samo u zemlju u kojoj je isti kupljen, a i iz nje moras poslati stari.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
15 godina
OriginalEXE kaže...

Ako je mobitel kupljen na Google Play store-u, onda ces imati komplikacija kod popravaka.

Problem je sto Google zahtjeva da im se javi osoba koja je originalno kupila mobitel. Takodjer, novi mobitel oni salju samo u zemlju u kojoj je isti kupljen, a i iz nje moras poslati stari.

Ipak sam uzeo s7 edge. 

Potpis!
16 godina
Ezio kaže...
OriginalEXE kaže...

Ipak sam uzeo s7 edge. 

Trebao si prije reć, ja baš prodajem svoj, ne podnosim ga.

Ali neću ti sad govorit 6P all the way... :)

10 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Pozz ljudi, uzimam si novi mobitel i ne mogu se odlučiti između nexusa 6P, galaxy s7, note 5, lg g5. Najviše naginjem prema nexusu čisto radi softwarea a i čujem da je display odličan, bio bih zahvalan kad bi mi netko iz osobnog iskustva dao nekakav savjet ili misljenje! Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
Paizanin kaže...

Pozz ljudi, uzimam si novi mobitel i ne mogu se odlučiti između nexusa 6P, galaxy s7, note 5, lg g5. Najviše naginjem prema nexusu čisto radi softwarea a i čujem da je display odličan, bio bih zahvalan kad bi mi netko iz osobnog iskustva dao nekakav savjet ili misljenje! Hvala unaprijed.

Imam S7 Edge kao službeni, Nexus 6P kao privatni.

Sad prodajem S7 Edge. Uglavnom ima više funkcionalnosti na stocku od Nexusa 6P, ali ja imam PureNexus ROM koji je nedodirljiv...makar i kad bi S7 Edge flashnuo sigurno bi bilo takvih "featurea".

Druga stvar - Edge me IZNIMNO živcira. Naviknuo sam se, ali neke appove tako razvlači bedasto da ne vidiš 15% teksta koji ode na te rubove. Dizajn je predivan i izrada je fantastična. Kamere su iste, na 6P možda bolje procesirane, a HDR+ na 6P je definitivno nešto najbolje na mobitelu što sam koristio dosada.

Display na 6P i S7 su potpuno isti. Ja imam ElemX kernel i high brighntess mode, dakle oba daju 650 nita na suncu, ali mogu ti slikat kasnije, ovo mi je već 2. zamjenski Edge i opet mi je ekran prekriven nekom rozom tintom i burn-inan kod sata!!

(dapače definitivno ću slikat jer ovo je sramotno da mi na 2. zaredom uređaju bude identičan problem burn-inanja)

S7 je nešto brži, 6P mi na stocku ne lagga i rade identično, ali na ovom ROMu da iz nepoznatih razloga pa ću ga promijenit.

Da sad kupujem mobitel, a ne phablet, uzeo bih HTC 10. Da kupujem Phablet uzeo bi Nexusa 6P ili čekao Note 6.

15 godina
Sta ne rece ranije:)
Potpis!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice