Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.524
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo radim nešto novo, na 90% je. Mislim da će bit gotovo danas. Nadam se da vam se sviđa!
lol pa kocka, što je to :D
Evo radim nešto novo, na 90% je. Mislim da će bit gotovo danas. Nadam se da vam se sviđa!
pa kak ne kužiš, opako je!
pa kak ne kužiš, opako je!
lol
Molim te napravi tutorijal za taj rad.
PLIZPLIZPLIZ!
Jel ovo opaska na moj post? Jer ne kužim 100%. Mislim modeli su moji i novi (pogledaj naslov), scena još nije gotova.
Evo ljudi tko želi vidjeti tutorijal mojeg zadnjeg rada može skinuti ovaj pdf i u 10 koraka doći do rezultata koje sam ja dobio. Uživajte!
http://www.2shared.com/document/kmb-0uan/EXTRUDING_THE_CUBE_IN_AUTODESK.html
@Xanzzu: Nije mi bila namjera nikako diskreno komentirati tvoje radove ovim mojim radom. Radovi su ti super!
Jel ovo opaska na moj post? Jer ne kužim 100%. Mislim modeli su moji i novi (pogledaj naslov), scena još nije gotova.
Sumnjam da je Tin ikoga htio prozvati/uvrijediti svojim radom, to je jednostavno rečeno, bila šala ;)
Inače, Xanzzu, dobri radovi, jednino mi ova žlica nije baš 'uvjerljiva, iako znam kako ti je, ja sam danas pokušao napraviti vilicu i nsam zadovoljan rezultatom, možeš Danimane ubaciti to u tut ;)
Sumnjam da je Tin ikoga htio prozvati/uvrijediti svojim radom, to je jednostavno rečeno, bila šala ;)
Inače, Xanzzu, dobri radovi, jednino mi ova žlica nije baš 'uvjerljiva, iako znam kako ti je, ja sam danas pokušao napraviti vilicu i nsam zadovoljan rezultatom, možeš Danimane ubaciti to u tut ;)
Žlica bar nije teška, najbolje je napraviti osnovu modela kocka i extrude, i onta MeshSmooth baciti i samo udubiti dijelove ;)
Novi rad
To si se ugledo na kobera ha :P
Vidi ti se segmencija na tanjurima...
Sviđa mi se cloth
Super. samo presavini te salvete..nikada se ne drže ovako..
Novi rad
To si se ugledo na kobera ha :P
Vidi ti se segmencija na tanjurima...
Sviđa mi se cloth
:P
Ovo na tanjurima sam namjerno ostavio kao neki detalj :D
Super. samo presavini te salvete..nikada se ne drže ovako..
Misliš da nisam pokušao :P
Evo Točak vlaka :D
Eh ima dosta grešaka ali sam nekako umoran da popravim... ;)
Oko 15 minuta rada :D
U jbt :P Čujemo se sutra ;) (u vezi vlaka :P)
U jbt :P Čujemo se sutra ;) (u vezi vlaka :P)
Ćuj nemate na MSN-u a ja radim :)
Ti kako hoćeš :)
Novi rad
ovo
Reko sam ti već, ono smeđe je sjena od stolnjaka, inače je stolica cijela bijela :P
sorry onda, a zašto je druga sjena od naslonjača crna ( to me zbunilo)
sorry onda, a zašto je druga sjena od naslonjača crna ( to me zbunilo)
Zbog drugačijeg položaja u odnosu na svjetlo ;)
Što nenabacaš malo polya gore još, vide ti se na veliom krugu, iliti kotaču
Evo novi rad,ovdje sam vježbao UV mapiranje na ovoj naljepnici od Cole,namučio sam se s materijalima dok nisam točno pogodio izgled stvarne flaše,komentari su dobrodošli.
Pa zr nije naljepnica najlakša :)
Naljepnica nije dobra na žalost ali materiali su zato dobri :)
E i nakako su mi oštri rubovi tih flaša tvojih
Lepo lepo...šta je sa nissanom?
ma šta je sa glass tvom
Ma nisam izgleda još za aute,krenuo radit branik i nejde i nejde,morat ću kasnije probat,a za glass tv se još premišljam,neznam da uzmem ploču našibam materijale i napravim neku kutiju i tako,neznam mislim dal da napravim il da ne napravim,vidjet ćemo.
Ah, evo neki test render....zezam se sa njime uf...mislim da je za danas dosta :S
Nadam se da će bit malo bolje kad bude trebalo slat slike za časopis....
Ovo ti super izgleda, probaj malo (mrvicu) izblijedit boju da se uklopi bolje u okoliš i na farove stavi slike od pravih farova od tog auta da realisticnije izgleda ;)