znaš li možda kako pokrenit max u directx modu
Change graphic mode
Change graphic mode
A šta ti to točno treba?
Pa nema tu "DirectX Mod" kolko ja znam, ako program zahtjeva DirectX onda ga samo moras imat instaliranog i to je to, nista drugo....
pa neznam ni ja šta mi točno treba tek sam početnik ali u tutoralu piše "1. Make sure your max runs in direct x mode."
pa sam misla da treba nešto u postavkama promijenit
Change graphic mode
molim te možeš reć šta točno trebam napravit
Pa inače bi automatski trebao raditi u DX modu, ali mislim da ga vjerojatno mozes prebaciti ako u opcijama pogledas (Vjerojatno se u tutorialu pretpostavlja da je namjesteno da radi u OpenGL modu pa u opcijama prebaci u DirectX mod, pogledaj dali ima sto u vezi s grafikom, graficki driveri, ili tako nesto, ako nema, preskoci prvi korak u tutorialu tome).
P.S.
inace ne radim u 3DS maxu pa neznam tocno, imam ga instaliranog, pa cu pogledati...
Ovako odi na Tools-Preferences-Viewports-[pa ti pise Display Drivers] - i odaberi Choose Drivers i prebaci na DirectX 9.0 ili 10.0 [ili veci, zavisi od tvoje grafičke kartice koji DirectX podržava i dali uopce neku noviju verziju imas instaliranu]
već sam naša i bilo je na dx9 pa sam stavia na dx10
Evo moj novi rad,znači to je model USB-a,finalni render je naknadno obrađen u Gimpu(dodano moje "umjetničko" ime i link do mog sitea),znači sve je iz Maye osim mog imena i linka do sitea.
Edit: zaboravih napisat,molio bih komentare na moj rad,da ubuduće znam di sam pogriješio pa da to ispravim
Svi imate minuse iz star wars
To je mać od Darth Maula...
ljepo ti je ispao:)
e i ne kaže at last, we will revenge
nego kaže At last we shall have revange
Tnx svima na komentarima za prijašnje slikice, pa evo još par slika.
P.S. sad za koji dan će biti gotov interijer restorana i meni osobno najzanimljviji švedski stol :D :D
Mislim da se većina slaže da je ovo jedan od najboljih radova na ovom forumu
BERKO MAJSTORE
Odlično, koji render?
Odlično, koji render?
Mental ray.
I hvala.
Evo update.
Super samo jedan savjet za sljedeći put...
Nabacaj više svjetala jer je rend pretaman, ja jedva vidim ovo.
evo ljudi!
završio sam vrata i ormar
ja sam osobno ponosniji na ormar nego na vrata:)
na vratima mi je staklo malo pre mutno, ali mislim da je to od sive pozadine
Change graphic mode
molim te možeš reć šta točno trebam napravit
Nisam siguran no mislim da znam koji je to tutorial, i da misli na display drivere (mislim ali nisam 100% sigruan)
Ovako idi na
Costumize→Preferences→Viewports→Chose Driver/Select Driver
Evo moj novi rad,znači to je model USB-a,finalni render je naknadno obrađen u Gimpu(dodano moje "umjetničko" ime i link do mog sitea),znači sve je iz Maye osim mog imena i linka do sitea.
Edit: zaboravih napisat,molio bih komentare na moj rad,da ubuduće znam di sam pogriješio pa da to ispravim
E imam jednu ogromnu primjedbu, stvarno si rušiš dojam... Ovaj logo Kristijan 3D i još e-mail napisan... Em tako djeliš e-mail, da ti ga svaki balac može postat na 4chan, a i stvarno glupo izgleda onaj Kristijan 3D, napravi neki pristojan logo ako to želiš, jer ovo izgleda ko da si radio u photoscape-u ;)
Model je dobar, malkoc bi ja smanjio onaj utor ali sve u svemu dobro je :)
Ja nigdje ne vidim e-mail.
Ja nigdje ne vidim e-mail.
LOL ja mislio ono e-mail... Isprike... Sve jedno ovako izgleda dječije, isto tako ona kuča sa onim okvirom i logo, mislim model je čist dobar ali to što uređuje mi se ne sviđa.
Moje mišljenje...
Onda nemoj uređivat, ko još na taj naćin uređuje rad? :)
Nemoj tako glomazno preko cijelog kuta ovako nakošeno da prvo to vidimo, a ne rad
dodaš maleno u kutu web adresu i iznad ime vrlo jednostavno... bar bi ja tako na svojim radovima (fotografije i to...)
dosao doma. napokon malo na protosu radit, tjedan dana na putu. zazelio sma se maxa xD
jedan stariji rad. vikendica za jednog lika.
3ds max
Taj lik je bogatun :P
Sviđa mi se ''hladan'' rend :)
dosao doma. napokon malo na protosu radit, tjedan dana na putu. zazelio sma se maxa xD
jedan stariji rad. vikendica za jednog lika.
3ds max
Taj lik je bogatun :P
Sviđa mi se ''hladan'' rend :)
nije. vrlo jednostavan nacrt kuce je bio. vise neki oblik podmornice ima. i jedna velika prostorija dolje u prizemlju i gore 2 spavace sobe te velika terasa sa vrtom unutar sredista terase. samo lik ima los aparat za slikanje pa nisam montirao objekat u pozadinu gdje ce gradit vec stavio neku glupost cisto samo da bude nesto. to je bilo 5-6 sati posla. cijena nebitna. za tako malo vremena ni nemos nest posebno naplatit.
Malo mi izgleda kao da ima 3m. Inace model i teksture, dobro
Moj savjet ti je da ga malo smanjiš
Evo još jedan USB ,ovaj put je ovo USB kojeg ja imam nije izmišljeni(iako i onakav postoji),znači ovakav ja USB imam,napravljeno u Mayi rendano u Mental Rayu i to je to,komentari su dobrodošli.
šta je to u pozadini na 2 slici..marihuana? malo smanji usb stvrano izgleda kao da ima 3 metra