Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.051.966
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wow,gdje si nasao likove,i kako si ostvario ove kretnje(noge,ruke..)?
model lika sam skinuo sa linka u jednom video tutorialu kojeg sam našao na netu i ko takav je besplatan (tj. tako je pisalo u videu i na site-u), te dolazi sa hrpom animacija... ali... site koji je linkan u tutorialu mi je bacao hrpu popup-ova i sl. gluposti, tako da nije baš "pouzdan"... A sad ne mogu naći taj tutorial di je bio link, jer je tutorial bio crap, pa nisam sejvao link.
Ali, ako nekome treba, mogu mu poslati filove za to; samo mi pošaljite PM sa svojim e-mailom.
model lika sam skinuo sa linka u jednom video tutorialu kojeg sam našao na netu i ko takav je besplatan (tj. tako je pisalo u videu i na site-u), te dolazi sa hrpom animacija... ali... site koji je linkan u tutorialu mi je bacao hrpu popup-ova i sl. gluposti, tako da nije baš "pouzdan"... A sad ne mogu naći taj tutorial di je bio link, jer je tutorial bio crap, pa nisam sejvao link.
Ali, ako nekome treba, mogu mu poslati filove za to; samo mi pošaljite PM sa svojim e-mailom.
ovaj tvoj character mi izgleda ko ovaj
to je onaj example project od unity-a. Dosta ljudi koristi taj model iz projekta (https://www.assetstore.unity3d.com/#/content/1376)
ovaj tvoj character mi izgleda ko ovaj
to je onaj example project od unity-a. Dosta ljudi koristi taj model iz projekta (https://www.assetstore.unity3d.com/#/content/1376)
Da, to je definitivno taj, samo kao što sam rekao, nisam ga skinuo sa asset store-a, nego sa site-a od tog nekog lika koji je imao (loš) tutorial na YT.
evo ubacio sam par tenkova,nažalost nisam našao skriptu za turret...uskoro idu i avioni ako nadjem skripte,pa cu stavit video ;)
E interesira me npr kada bi htio praviti neki film koji koristi 3D grafiku, a da je jedan stalan dio scene u 3D-u na koji način bi mogao spojiti kao video snimljen kamerom i 3D scene (npr ubacit pištolj u ruku, ubaciti dodatnog 3D čovjeka ili auto ili nešto)
Da nebude offtopic, evo koja slika od animacije.
hahahah windows xp :D
E interesira me npr kada bi htio praviti neki film koji koristi 3D grafiku, a da je jedan stalan dio scene u 3D-u na koji način bi mogao spojiti kao video snimljen kamerom i 3D scene (npr ubacit pištolj u ruku, ubaciti dodatnog 3D čovjeka ili auto ili nešto)
Da nebude offtopic, evo koja slika od animacije.
hahahah windows xp :D
Je zakon.......
World Machine + UDK i dobiješ sjajne rezultate. Tek sam počeo sa ovom kombinacijom, ali vrlo brzo se mogu dobiti nevjerovatni rezultati. Jedva čekam da otkrijem nove tajne i vjerujem nakon kraćeg vremena biće ovo sjajno.
Primjera radi, World Machine je korišten u igrama kao što su Battlefield 3 i Crysis.
Danas sam skinuo solid works 2013 i ugodno se iznenadio. Ovo je jedan model crtan u autocadu 2010 pa sam prebacio u solidworks i stavio ovu texturu i rendao. Inače to je kućište za komp.
Rukom slikano ili foto tekstura.
Zbrush sculpt,3dsmax,photoshop + ruka i cgtextures.
Zbrush sculpt,3dsmax,photoshop + ruka i cgtextures.
Jako lijepo napravljeno.
Evo jedan stariji model, samo mi nije jasno zakaj se dešavaju oe stvari na drvenim texturama?
Ponavljaju se zbog toga jer su premale.
Mislis ove daskice su kao preuske?
S čime si radio planinu? Sa internim alatom iz engine-a, 3d model ili nešto treće?
Ako hoćeš još realniji efekt i detaljniji efekt kada takvu teksturu koristiš u igri, umjesto da radiš samo normal mapu, napravi parallax mapu, izgledat će puno bolje.
S čime si radio planinu? Sa internim alatom iz engine-a, 3d model ili nešto treće?
World Machine. Izgleda malo komplicirano na prvu, ali kad pohvataš sve, jako je jednostavno.
Evo i project file od WM-a, ako netko želi vidjeti kako to radi iza kulisa. Napravio sam to za Torque 3D, ali uz malo truda se može naštimati za UDK, Unity, ili neki drugi engine. I evo usporedba prve i druge mape u WM-u.
Dobro si iskombinirao, međutim mnogo lakše, a vjerovatno i bolje rezultate ćeš postići sa ovim Macrom. Malo prođi kroz njega i moći ćeš izvući texture za svaki segmenat ( color map, AO, lightmap, itd. ) Sad ne znam kako to funkcionira u Torque enginu.
Evo da se ubacim sa jednim svojim modelom (doduše još nije dovršeno, ali ima još malo posla do kraja.)
Ona kuca bez tekstura i jos nekih elemenata + malo ps igre
Oblivion anyone?