Program za geometriju

poruka: 9
|
čitano: 5.954
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Program za geometriju

Pozdrav, treba mi jedan dobar program za crtanje geometrije. Znači da mogu stavit središnju točku, upisat radijus i da on nacrta kružnicu

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Program za geometriju
Moze li GeoGebra to mapraviti?
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
16 godina
Mitch kaže...

Pozdrav, treba mi jedan dobar program za crtanje geometrije. Znači da mogu stavit središnju točku, upisat radijus i da on nacrta kružnicu

Sketchpad, definitvno. Javi mi na pp ako ti treba jogurt verzija

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
Program za geometriju

AutoCAD - u osnovi je on program za crtanje geometrijskih likova - za njega jedino znam da može to što želiš, odabereš točku gdje želiš centar kružnice i onda upišeš radijus i dobiješ kružnicu.

0 0 hvala 0
16 godina
Hvala svima.

15 godina
Moth kaže...

AutoCAD - u osnovi je on program za crtanje geometrijskih likova - za njega jedino znam da može to što želiš, odabereš točku gdje želiš centar kružnice i onda upišeš radijus i dobiješ kružnicu.

"tvrtka Autodesk nudi AutoCAD alate po povoljnim cijenama"... u daljnem tekstu 12.000Kn za najosnovniju verziju 2009. .... tako da mu ne treba AutoCAD ako se ne bavi profesionalnim 3D modeliranje.......

Geogebra ti je "namjenjena za školarce", potpuno je jednostavna i moze se s njome mnogo toga uciniti, tj. nacrtati!!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 18:25 (sisko93).
16 godina
sisko93 kaže...
Moth kaže...

"tvrtka Autodesk nudi AutoCAD alate po povoljnim cijenama"... u daljnem tekstu 12.000Kn za najosnovniju verziju 2009. .... tako da mu ne treba AutoCAD ako se ne bavi profesionalnim 3D modeliranje.......

Geogebra ti je "namjenjena za školarce", potpuno je jednostavna i moze se s njome mnogo toga uciniti, tj. nacrtati!!

Sve je to meni jasno, znam i koliko košta i koja mu je primarna namjena, pitao je koja aplikacija to može i ja sam naveo AutoCAD jer za njega jedino znam da to može. Isto tako znam da ga vrlo vjerojatno neće koristit jer njemu treba program za poduku na nivou osnovne i srednje škole.

16 godina
protjeran
Program za geometriju

Preporucam ti Autocad jer je to najrasireniji i najpoznatiji program za tehnicko crtanje te predstavlja osnovu za sve ostale programe (pogotovo ako se radi o arhitekturi/građevini). Slobodno skini piratsku verziju Autocada ukoliko ti sluzi za ucenje. Cijena od 12000 kuna nije namjenjena za osnovnoskolce/srednjoskolce{#}.

0 0 hvala 0
16 godina
Ne brinite, imam ja org. AutoCAD 2010.

Samo što je licenca za tri instalacije pa ću naći nešto free ili sketchpad jogurt
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice