Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 608.515
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je moj prvi rad u Photoshopu, znaci totalni sam pocetnik.
Nije nista komplicirano, buduci da mi znanje nije davalo vise prostora.
Još nisam vidio da netko sa Photoshop-om može tak uništit sliku!
Blago rečeno, ovo je katastrofa.
Evo nikako nisam mogao naći dobar poster Dwight-a na ebay-u, pa sam odlučio napraviti svoj.
Još razmišljam dal da dodam najbolje citate sa strane.
Kritike dobrodošle :)
A koje kritike, napravio si izlizanu stereotipnu foru "obama hope" staru x godina,
za koju je milijun recepata
Dakle, malo originalnosti? :)
A znam, al pošto si radim poster za zid, glupo mi je bilo običnu sliku printati. Ovo mi je jedan od najdražih efekata, pa ono.
I nije tako jednostavno, poslije sam sve oblike vektorizirao pen toolom, jer se thresholdom ne dobije baš lijep efekt.
A znam, al pošto si radim poster za zid, glupo mi je bilo običnu sliku printati. Ovo mi je jedan od najdražih efekata, pa ono.
I nije tako jednostavno, poslije sam sve oblike vektorizirao pen toolom, jer se thresholdom ne dobije baš lijep efekt.
Okej, ako je u kontekstu - sve u redu, mislio sam da samo radiš za pokazati ovdje:)
evop neki moj uradak da ne budem offtopic. Wallpaper tematska sadržaja.
nema foto šopa čista zbilja
Hm, lijepe fotke, ali mislim da si fulao rubriku, tj. da je to trebalo ići ovdje?
Da nebudem offtopic, jedna tematska na tvoju fotku(nadam se da se ne ljutiš na upotrebu)
i jedna rezultat zezancije kad sam feendicu učio osnovama photoshopa, pa završio pri
tečaju slikanja grafičkim tabletom sa ovom psihodeličnom kokoškom:)
O cemu je odprilike rijec?
A u pozadini je iPhone 20?
znate li za ovu vrsnu restauratoricu? Kako je postala svjetski poznata i ja sam se baci u restauratorske vode:)
evo i neki moji radovi u PS-u
Edit:
ne mogu naći original od treće slike :)
znate li za ovu vrsnu restauratoricu? Kako je postala svjetski poznata i ja sam se baci u restauratorske vode:)
To je kao kad je Mr. Bean restaurirao Whistlers Mother :)
To je kao kad je Mr. Bean restaurirao Whistlers Mother :)
Da, očigledno na svijetu ima ljudi koji su komedijaši bez otrebe za scenarijem.
No kad smo već tu, taj "ecce homo" je postao meme, pa tisuće ljudi lijepi faze
u crne okvire na failblogove i dodaje kojekakve duhovite opaske, A mnogi dodaju
svoju restauraciju. Ono što ja zamjeram svim ostalim restauratorima je - površnost.
Samo prekelje facu sa nekom svojom (kao na prvoj slici) a uopće ne koncipiraju
cjelokupno djelo, svitak, zid i promjenu boje. Stoga sam ja to napravio kako bi
izgledalo da ovoj restauratorici damo da restaurira svoju sliku.
Rezultat -Fotošop2, naravno najdesnija slika:)
http://i50.tinypic.com/5l884w.jpg
orginal rezolucija je 8640x12800
PSD file 1,98 gb
PSD file 1,98 gb
zašto pobogu tako velika
inače mi je super slika , možda jedino da je ova planeta malo manja ali i ovak je cool
PSD file 1,98 gb
Prvi komentar: :O
PREJ****A SLIKA!!
Svaka čast!!
PSD file 1,98 gb
Za tako veliku sliku, mogao si se malo potruditi pa varirati
desnu i lijevu stranu zida sa živicom:) Meni osobno je preočito
da je jedna te ista špiglirana. Dalje mi je "problem" što mjesec
i planete nemaju osvjetljen i osjančan dio koji bi logično bio i prema gornjoj zvijezdi i
centralnom suncu, no ok, to je umjetnička sloboda:)
NHF.
PSD file 1,98 gb
Koliko ti je vremena trebalo da to napraviš?
overhaul > Nemam šta dodati, priznajem, većinom si u pravu, ali svjestan sam toga. Naime glavni problem je nedostatak resursa visoke kvlatete za takav potez. Htio sam da sve bude različito, ali eto, nisam našao ono što bi mi odgovaralo, tako da... u pravu si glede toga. Što se planeta tiče: Naime, opcija outer glow reagira drugačije na velikim rezolucijama pa sam glede toga bi oograničen. Istina, postoji alternativno rješenje, ali nije toliko uvjerljivo. Kako se sunce nalazi daaaelko iza planeta, bio sam prisiljen dati im takvo osvjetljenje. Što se tiče one zvijezde gore, to je posebna priča a i stvar astronomije, a i stvar udaljenosti nebeskih tjela. (Molim te nemoj ovo shvatiti kao neko pametovanje :) ) A i nisam to zamislio kao nešto što svijetli kao sunce. Ipak ovo mi je prvi puta da sam radio ovako nešto i očekivao sam da ću negdje zeznuti. Jednostavno je bilo previše detalja na koje sam se morao kocnetrirati. Ugl, kada budem sljedeći puta radio slične stvari, svakako ću obratiti pozornost na to, al opet kažem, rezolucija itekako ima veliku ulogu.
Top Bugovac > Prvo, hvala ti na komentaru :), stvarno mi je drago da ti se sviđa. Samo prikupljanje odgovarajućih materijala je trajalo 2 mj. Htio sam da izgleda što sličnije onako kako sam si zamislio u glavi, a kako sam skidao materijale i za nadolazeće projekte, dosta se odužilo, a i veliku ulogu je imalo to što sam na nekim stock stranicama ograničen sa 15mb dnevno, a trebale su mi one najveće i najkvalitetnije slike. Sama izrada je trajala mj dana, sa time da nisam bio svaki dan za kompom, imao sam dosta posla sa strane. Bilo je dosta izmjena, dodavanja i ostaloga.
MOrtis, Ako nije posao tj. nešto gotovo, možeš se poigrati sa elementima raslinja na pojedinim ogradama sa Puppet warpom,
Također, za zid možeš pokušati selektirati random dijelove i kliknuti content aware fill.
outer glow možeš, kad je već velika slika, kao effects layer renderirati u "create layer",
onda sa kreiranim layerima lakše možeš manipulirati na tako velikoj slici, nego putem slidera u Layer effects paleti.
Inače, lijep poster!
Katastrofa, ja sam radio onaj poster, rezolucija je bila ogromna, i iako su bili samo vektor oblici u fajlu, užasno je sporo sve išlo, a nije da imam slab komp.
Mogu si misliti kako je ovo išlo, sa svim stock slikama i efektima.
Pozdrav, imam jednu zelju.
Moze li mi neko napraviti sliku sa dosta efekta na kojoj je Cristiano Ronaldo i staviti tekst "Can we get 1000 fans until 2013 ?"
Hvala