U pravu si necu vise komentarisati na ovu temu, ali mi je glupo kad neko tvrdi da logo izradjen u Photoshopu nema svoju svrhu, naravno Ilustrator I Corel su na prvom mestu, ali kao alternativa pri izradi logo-a za ekransku projkekciju se moze koristiti i Photoshop.Tako da mi tvrdnja doticnog izgleda smesno. Toliko od mene.
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 610.276
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e.plis.možete meni napraviti jedan cool logo. bio bih vam jako zahvalan... da na njemu piše GAVE23. i ništa specijalno.
ili
http://www.visitsplit.com/images/guetta.jpg
ili
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/34519251/David+Guetta+feat+Akon+davidguettasexybitch.jpg
Jeste zapeli, napravio sam novu"Profilnu".Samo sam uzeo sliku kostura (punishera).Btw nemoj te komentirat da to nije logo ili nes slicno samo recite dali vam se svidja ili ne.
Smanji kontrast na pozadini, smeta malo. Ne dolazi logo do izražaja.
Ne mzoes logo postaviti samo tako moras mu napraviti prezentaciju
Evo ti pogledaj kako se radi prezentacija logo-a LINK
Samo mi ti kazi da li 100 % tvrdis da se logo ne moze izraditi u Photoshopu, i da se Photoshop ne koristi u tu namenu? I da ni jedna velika kompanija nema rastersku verziju svog logotipa?
Nema potrebe da me radiš glupim ovakvim pitanjima. Nisam rekao da se logotip ne može izraditi u Photoshopu. Nemam naviku pričanja stvari za koje znam da su gluposti. Da imam, sada ne bih bio ovdje. Grijao bih guzicu u saboru. Što se velikih kompanija tiče, svaka ima rastersku verziju logotipa. Koja se kreira iz vektorske verzije i knjige standarda. U tom dokumentu su navedene boje koje se koriste za logotip, fontovi, pozicioniranje logotipa u odnosu na sadržaj, pozicioniranje teksta i još svašta nešto.
Zaista ne vidim problem ni u čemu što govorim ovdje. Zašto ti je teško prihvatiti neke osnovne stvari u izradi logotipa?
Nije da pričam bezveze. Pričam ti (vam) iz iskustva jer sam i sam prolazio isto što vi prolazite danas.
Jeste zapeli, napravio sam novu"Profilnu".Samo sam uzeo sliku kostura (punishera).Btw nemoj te komentirat da to nije logo ili nes slicno samo recite dali vam se svidja ili ne.
Puno bolje od onog prije, u svakom slučaju.
Napredak je očit. gj
U sljedećoj verziji napusti popaljeni skull Punishera i kreiraj nešto što je prepoznatljivo gamerima. Ili barem točno određenoj pod-skupini gamera. Pozadinu makni - nepotrebna je i odvlači pozornost s logotipa. Jasno je meni da bi svi htjeli biti badass imba pwnz0ri, ali gaming i njegovo predstavljanje publici bi trebali biti jasni i prepoznatljivi. Ovako će netko pomisliti da ste pirati ili kaj već.
Dosta bolje, samo ja bih u pozadinu logo-a stavio neki blagi gradient, ovako se pozadina dosta istice u odnosu na logo, pa on ne dolazi dovoljno do izrazaja.
Ne mzoes logo postaviti samo tako moras mu napraviti prezentaciju
Evo ti pogledaj kako se radi prezentacija logo-a LINK
Tko god je radio ovaj logo bi svakako trebao apgrejdati svoj English skill. Napisati "cleaning and maitence" je bezveze. Točna riječ je maintenance.
Imas link ispod slike ko je radio logo, svidja mi se kako si to primetio svaka cast, nije mi bio cilj da pokazem kako je logo uradjen vec kako je prezentacija odradjena.A autoru cu napisati za tu tvoju opasku, svaka cast ;)
Evo jos jednog rada, dakle radi se o Wallpaperu.
Zamisao je bila da napravim Wall saljive prirode , koji ce u neku ruku biti i zabavan.
Naglasavam da pri izradi nisam koristio stock slike, dakle sve sto vidite je uradjeno preko Photoshopa.
Ovde cu vam ostaviti samo mli prewiev, a za download posetite DeviantArt
Ocekujem vase komentare. :)
Sad će....
daj ti link za wall
Puklo me za novi desk ili šta već...
(sjebo sam shadow kod likeca, krivi layer order, trebao bi bit u pozadini al jbg...)
Evo par mojih, vecinu sam danas slozio, radim si slikice za kalendar. Sve su spucane na istu foru (namjerno, kamion u prvom planu, a iza neka znamenitost )... drugi vikend stize ostak.
Evo jednog rada radjenog u PS-u mozete skinuti i psd fajl sa DeviantArt-a. LINK
.
Dobra procena, mada bilo je vidljivo i bez linija.
popravi odsjaj ;) malo je sjeban
Evo jedan template, da biste videli odite na link ka DeviantArtu :)
http://photoshopchannel.deviantart.com/#/d4fib16
Nedostaje "t" u "latest project". Zamijeni "below are some image preview" (jer je krivo) s, recimo, "preview images". Dodaj "the" u "Green in the future". Ne kužim rubriku "other about us". Ako je to dio predviđen da partneri i suradnici napišu komentar o firmi svakako bi trebalo stajati "Others about us". Ukoliko se radi o dodatnim stvarima koje želiš iskomunicirati posjetiteljima, stavi "More about us". U predstavljanju ispod templatea i svega ostaloga ne koristi l33t speak. Poslovni korisnici će te diskvalificirati kao neozbiljnoga pišeš li "u" umjesto "you". Otipkati dva slova više za mogućnost dobivanja posla ne bi trebao biti problem. Za kraj - daj malo više zelene. Tamno zelene. Zemljani tonovi i tamno zelena su vrlo opuštajuća kombinacija.
Za dodatne bodove napravi plavu verziju templatea. Blue is the new green - ipak nam je 70% površine planeta prekriveno oceanima. Koji nisu zeleni.
Nedostaje "t" u "latest project". Zamijeni "below are some image preview" (jer je krivo) s, recimo, "preview images". Dodaj "the" u "Green in the future". Ne kužim rubriku "other about us". Ako je to dio predviđen da partneri i suradnici napišu komentar o firmi svakako bi trebalo stajati "Others about us". Ukoliko se radi o dodatnim stvarima koje želiš iskomunicirati posjetiteljima, stavi "More about us". U predstavljanju ispod templatea i svega ostaloga ne koristi l33t speak. Poslovni korisnici će te diskvalificirati kao neozbiljnoga pišeš li "u" umjesto "you". Otipkati dva slova više za mogućnost dobivanja posla ne bi trebao biti problem. Za kraj - daj malo više zelene. Tamno zelene. Zemljani tonovi i tamno zelena su vrlo opuštajuća kombinacija.
Za dodatne bodove napravi plavu verziju templatea. Blue is the new green - ipak nam je 70% površine planeta prekriveno oceanima. Koji nisu zeleni.
Hvala na tako detaljnom odgovoru, potrudicu se da to popravim sledeci put.Ovo je radjeno vezbe radi, tako da ova kompanija zapravo ni ne postoji.
Sa pogleda dizajna, ovo je katastrofa.
da li bi neko mogao uraditi u ps-u neku slikusa neta.
npr. neko auto ili nesto slicno (primjeniti par efekata)
to mi treba za informatiku
Nemaš beda.
Može uplata na žiro ili paypal, reci kako ti paše.
ok, razumijem.