Zotac Gtx 295 problem

poruka: 4
|
čitano: 2.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zotac Gtx 295 problem

Prije par dana mi je crkla gtx-ica (295 zotac,dual pcb),a ploca daje zelenu lampicu,b nista,uopce ne svijetli,a ovi iz vemila mi nezele priznati garanciju jer nemogu naci racun samo garantni list,ista je bila u bugu na testiranju,sto sam saznao sasvim slucajno jer sam usporedio brojeve(sn) sa moje kartice i u bugu neznam koji tocno broj,a na bug tv-u se jos bolje vidio broj,neznam sta da radim ,ako netko ima kakvu ideju samo recite!!!!BDW testiro sam je i na drugoj kanti ista stvar,stara graficka radi normalno,konf. je: cpu-q8200,psu-corrsair tx850w,mbo-msi p45 platinum,ram-corsair ddr2 800...

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Zotac Gtx 295 problem
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 15:29 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
chekfile kaže...

Prije par dana mi je crkla gtx-ica (295 zotac,dual pcb),a ploca daje zelenu lampicu,b nista,uopce ne svijetli,a ovi iz vemila mi nezele priznati garanciju jer nemogu naci racun samo garantni list,ista je bila u bugu na testiranju,sto sam saznao sasvim slucajno jer sam usporedio brojeve(sn) sa moje kartice i u bugu neznam koji tocno broj,a na bug tv-u se jos bolje vidio broj,neznam sta da radim ,ako netko ima kakvu ideju samo recite!!!!BDW testiro sam je i na drugoj kanti ista stvar,stara graficka radi normalno,konf. je: cpu-q8200,psu-corrsair tx850w,mbo-msi p45 platinum,ram-corsair ddr2 800...

Nemaju ti oni sta ne priznati garanciju + skini odmah ovaj video od BUG-a i nakelji im ga na nos. Prijeti.....pisi zalbe....vjeruj mi i najveci kleknu nakon par zalbi pa tako ce i ovi. Samo nemoj slegnit ramenima i nikome nista. Prodali su ti rabljenu graficku koja je mrcvarena i tko zna sta je radeno sa njom + imas i sam dokaz za to. Sto se tice racuna, lagano ga oni nadu....imas datum kada si kupio GPU i neka pogledaju taj dan te neka ti izdaju garanciju. Ne vjerujem da su taj dan prodali 18 Zotac GTX 295 grafickih kartica!

Rernu zaboravi...bar za sada.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Hvala.dobro je da sam prekopo cijelu kucu i nasao fotokopiju uplatnice na kojoj se sve jasno vidi,sada bi mi valjda morali uzerti u obzir da imam garantni list + uplatnicu,javim se nakon sto ih kontaktiram,poz!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice