Jel ima tko baš ovaj model ? Zanima me kakav je hladnjak.
Jel ima tko baš ovaj model ? Zanima me kakav je hladnjak.
http://www.techpowerup.com/reviews/VTX3D/Radeon_HD_7870_XT_Black/32.html
Ma zanima me osobni dojam i iskustvo nekog našeg tko je zapravo ima. Više vjerujem našim ljudima nego tim portalima. Tamo na jednom piše da je glasno a na drugom da je tiho pa ti budi pametan.
far cry3 na ultra, temp na 63, gotovo nečujna

Više nego odlična temperatura..

ja hladnjak mjenjao prvi tjedan.ne hladi lose al meni prebucan i na 30%
šta to na 1024x768 ??

Koliko fps-ova?
do sad, koliko sam pratio, min 40 pa do 60. AA- off, v-sync- off

Pa nije ovo tema za Far Cry !!

Hlađenje je navodno jako dobro ikao ima samo jedn vent - ima u proslom PC Chipu recenzija te grafe, ja sam procitao, klokali su je, testirali prema njima to je Editor's choice bez konkurencije, i po mom misljenju Best Buy ! Klokana gotvo dostize referntnu hd 7970 - nedavno bila jedna na Njuskalu za nevjerovatnih 1499 kn ali eto nije bilo param da ju se uzme.

O sad si se ti veleume vratio s svojim pametovanjem. Donedavno si izjavio da je neznatno slabija od 7950 a sad da da se masno naklokana jedva bori s 7950. Daj nemoj si toliko kakati u usta
Pogledaj si benchmarke malo, u većini na stocku je rame uz rame s 7950.
O sad si se ti veleume vratio s svojim pametovanjem. Donedavno si izjavio da je neznatno slabija od 7950 a sad da da se masno naklokana jedva bori s 7950. Daj nemoj si toliko kakati u usta
Pogledaj si benchmarke malo, u većini na stocku je rame uz rame s 7950.
StjePanj pričaš gluposti da je to tužno za čitati - hvala kolegi Reedy na linku evo ja je postavljam izravno i zaokružio sm dio teksta na koji sam mislio u svojoj prvoj poruci - Stjepanj sa tobom se nešto događa prijatelju, zašto se stalno želiš prepirati, to što ti imaš hd 7950 neznači da je hd 7950 jedina i najjača kartica na svijetu.
Edit: Potrebno je Sliku spremit na comp da bi se mogao tekst pročitati (radi povečanja slike i čitljivosti teksta)

Ma da, SVI na netu lažu, samo si ti mjerodavan davati ocjene i to bez argumenata, a mi ih uvažavati? Koji si faktor? Spusti se na zemlju malo, pretjeruješ.
Ma da, SVI na netu lažu, samo si ti mjerodavan davati ocjene i to bez argumenata, a mi ih uvažavati? Koji si faktor? Spusti se na zemlju malo, pretjeruješ.
Ignoriraj ga, ovo je njegov cilj, da odgovaramo na njegove poruke.
ajmo sad redom
1. 63 stupnjeva u FC3 hmmm teško pošto imam tu grafu i znam da nije istina, bude to i prek 70, jedino ak nije nimalo overclockana al sumnjam baš da i onda, a i nije tako tiha (sad kako kome), i FPS u FC3 bude između 60-80+ ali ne ispod (sve ultra, full had bez antialiasinga)
2. overclockana 7870xt bez beda se mjeri sa stock 7950 i to je činjenica, logično je da kad se 7950 clocka da je jača misli ono tu nema rasprave, a kad su obje overclockane razlika je u scoreu u benchmarku 3D Mark 2013 1200 bodova ( i to baš između moje i Stjepanjove), e sad kolko je to u performansama ja bih rekao ne pretjerano al nije ni zanemrivo
3. overclockana 7870xt j*be mamu gtxu 660 a i 660ti pogotovo kad se vidi razlika u cijeni
p.s. dolje imate sliku samo neznam koliko će se vidjeti što sam mjerio sa GPU-Zom baš u Far Cryu 3 jer me zanimalo do kolko ide temp, nakon podešavanja manual fan control profila uspijem ju držat do 65 stupnjeva s tim da je i vent na 65 posto i nije nimalo tih, al ak su slušalice u ušima niš nečujem i zasad to šljaka, bitno da igra leti
Kakva je u Metru 2033 kada se poredi s HD7950, jer je XT 256bit-na, a u Metru igra veliku ulogu Memory Bus
Kaj ima kod nas kupit opće 7870 sa tahiti le jezgrom?
Kolko gledam kod nas ima samo za kupit sa Pitcairn jezgrom...
Il sam nekaj propustil..
Il sam nekaj propustil..
ima tu:
Pa ima ova o kojoj pričamo !!
Il sam nekaj propustil..
ima tu:
http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.0499ac96526246d0b7aded3f020e0853.graficka-kartica-vtx-hd7870-2gb-gddr5-black-t-raider-bioshock-infinite.aspx
Radni takt 925 mhz, kaj nije 1100 mhz?
evo ovo je moja slika nakon 45 min fc3. vent je još uvjek dosta tih. smanjio sam ventove na kućištu na minimum. ne čuje se nikakav "coil whine"...
Pa stavi max na gpu tab da vidimo koja je bila max temp.