Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.971.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
PR0MATRAC kaže...
martins kaže...

hoću li moći igrati nove igre sa gigabyte hd 7770?

moci ces na middle - neke igre na high, ali radije idi na hd 7790 kad vec kupujes, malo pricekaj ustedi i uzmi hd 7790.

a sa gigabyte HD 7790 ću moći na high sve igrati? koja je po tebi najbolja i najjeftinija grafička s kojom bi mogao na high igrati sve? e i da,odlučio sam kupiti novo napajanje http://www.links.hr/?naziv=napajanje-450w-antec-vp450p-ec-atx-v2-3-120mm-vent&option=artikl&id_artikl=052.703.003

13 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

7850.

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
martins kaže...
PR0MATRAC kaže...
martins kaže...

hoću li moći igrati nove igre sa gigabyte hd 7770?

moci ces na middle - neke igre na high, ali radije idi na hd 7790 kad vec kupujes, malo pricekaj ustedi i uzmi hd 7790.

a sa gigabyte HD 7790 ću moći na high sve igrati? koja je po tebi najbolja i najjeftinija grafička s kojom bi mogao na high igrati sve? e i da,odlučio sam kupiti novo napajanje http://www.links.hr/?naziv=napajanje-450w-antec-vp450p-ec-atx-v2-3-120mm-vent&option=artikl&id_artikl=052.703.003

biraj između gtx 660 i hd 7850 2 gb - sa time da bih malu prednost dao hd 7850 2 gb - iako je trenutno gtx 660 malo ispred hd 7850 ima bolji potencijal, pogotovo kad je klokanje u pitanju, ima siru memorisku sbirnicu a i AMD je zauzeo odlicne pozicije vezano za buducnost gaminga - tj svima je jasno da ce se optimizacija igara kretati u smjeru cpu - gpu amd brenda tako da ej hd 7850 najbolji odabir, 

15 godina
neaktivan

Imam dual core e6600, 4gb rama i asusovu ploču. Izgorilo mi je napajanje i grafička i uzeo bi novu grafičku i napajanje do 1600-1700 kn. (planiram tokom ljeta uzeti proc i ostatak komponenti)

Uzeo bi od corsaira napajanje i imam dilemu između 7790 i 7850 1gb jer su dosta slične cijene.

I'm very large!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nos kaže...

Imam dual core e6600, 4gb rama i asusovu ploču. Izgorilo mi je napajanje i grafička i uzeo bi novu grafičku i napajanje do 1600-1700 kn. (planiram tokom ljeta uzeti proc i ostatak komponenti)

Uzeo bi od corsaira napajanje i imam dilemu između 7790 i 7850 1gb jer su dosta slične cijene.

Uzmi 7850.

14 godina

Uzmi 7850 1Gb jel je osjetno bolja grafa od HD 7790 i neko Corsair napajanje tipa CX 430 pa na više ( iako ti taman paše CX 430 po budgetu ).

13 godina
protjeran
Nos kaže...

uzmi 7850 samo sto ce ti taj procesor pravit bootlneck na nju - dakle ona nec nikada radit na 100% sa tim dual core procesorom, napajanje ili corsair ili mozda jos bolja opcija xfx 450w 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 14:20 (PR0MATRAC).
15 godina

Cemu preporucivat XFX 450 ako ga trenutno nema kod nas ? Preporuci mu nesto sto je raspolozivo u nasim shopovima !Namigiva

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Cemu preporucivat XFX 450 ako ga trenutno nema kod nas ? Preporuci mu nesto sto je raspolozivo u nasim shopovima !Namigiva

za 14 dana stiže - povoljna cijena

http://www.telebit.hr/Jedinica-napajanja-XFX-450W-Core-Edition-Full-Wired--Bronze--P1-450S-X2B9--ATX--120mm--80-plus-Bronze--PCIe-VGA-8p--EPS-/p/745343792.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 14:29 (PR0MATRAC).
15 godina

Nemoj se po tome ravnat !  Ja sam tak cekal neke komponente i pisalo je za kolko dana budu dosle , pa nist s toga !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel se isplati prelaziti sa gtx285 na gtx650/hd7770? Razmišljao sam o tom prelasku prvenstveno zbog toga što želim sve komponente staviti u manje kučište i zbog buke te zbog HDMI priključka. Večinom koristim komp za "multimediju" ali povremeno zaigram BF3 MP ili pak FIFU 13 MP i zadovoljan sam sa performansama gtx285 tako da što se toga tiće mi nije potrebno nešto puno jače. Preferiram nvidiu i koliko vidim gtx650 daje malo bolje rezultate od hd7770 u BF3... E sad, zanima me vaše mišljenje u svezi toga. Hvala!

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ak ju uspijes prodat i malo nadoplatit za HD7770 , onda se isplati jer je GTX285 dosta velik potrosac , a i dobro se grije i vec je stara !

Music As A Weapon !!
16 godina

Vidim da je hd7770 ukupno malo brža od gtx650 u skoro svim igrama ali pošto igram večinom/samo BF3 MP a tu je koliko vidim brža gtx650 a uz to ima i physx mislim da bi možda bilo bolje da nju uzmem. Sumnjam da ću ikada igrati nešto drugo osim BF ili FIFE tako da mi performase u ostalim igrama ne znaće ama baš ništa a uostalom nekako mi je draža nvidia od ati-a. Jel ima kakve razlike u modelima gtx650 a da je cijena do 850 kn? 

Scorp21
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pa i nema ! ja bih uzeo MSI zbog duzeg jamstva ili Gigabyte !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

Sto bi preporucili u sljedecoj situaciji.....dao sam svoju gtx670 burazu jer je slagao novi komp i falilo mu love pa eto :)

imam jednu gtx twin frozr hawk  560 Ti i jednu 7850 isto  MSI twin frozr....

konfiguracija je bazirana na i5 2500K,i nemam neku namjeru uzimat procesor jos bar 2 godine,nema potrebe....

htio bi dodat malo na dugovjecnosti prije nego se rasprodaju serija 7 i dok jos ima 560 ti za naci poneki, pa bi vrtio u CF ili SLI modu 2 graficke....

jedino je kaj se meni ovaj 560ti zagrijava,oko 80 bude u loadu,meni se to cini vruce :/

koja je vasa preporuka? jednu prodat,pa uzet za SLI/CF,prodat obe uzet nesto trece?

ovisno o tome kaj odlucim moram i plocu mijenjat jer mi je otisla pa cu pod garanciju birat novu,a ove koje su samo CF rdy su jeftinije pa :)

eto fala unaprijed

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Prodaj GTX560 Ti , malo nadoplati i uzmi jos jednu HD7850 !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

htio sam vas samo pitati kakva su vaš iskustva s njuškalom? planiram uzeti grafičku s njuškala,pa eto.imate li pozitivnih ili negativnih iskustava?

0 0 hvala 0
14 godina

Moja preporuka ti je prodaj obe i kupi si HD 7950 3GB. HD 7850 CF isto nije loša solucija samo da to radi bez greške.

13 godina
neaktivan

ma to je zvjerka znas....

ja ne igram previse igre,GW2 picim,tu je nekako procesorska moc najbitnija,a on mi je na 4.5 clockan i jos je vodeno hladjen,mrak....

ova 560ti je vruca,onda je glasna da bi ju ohladio....

mislim da cu samo 560ti prodat i uzet za 7850 CF jednu i to je to....ili na kraju pricekat,prodat obe,kupit 8850 kad izadje i gotovo

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Izvinite,zanima me koja bi graficka meni najbolja bila za gaming
Evo moj spec:
Intel core I3 3.3 ghz
ram 4gb
Maticna: P8H61-MX
HDD: 500 gb

napajanje: 831W {#}

Mrachni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mrachni kaže...

HD7770 !

Music As A Weapon !!
17 godina
Mrachni kaže...

Evo moj spec:
Intel core I3 3.3 ghz
ram 4gb
Maticna: P8H61-MX
HDD: 500 gb

napajanje: 831W {#}

HD 7850 2GB, GTX 660, GTX 650 Ti Boost, HD 7790, GTX 650 Ti, HD 7770 - biraj. :D

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Ja bih neku sto nije bas ono skupa,ali da je odlicna za ove nove igre
Inace ja sam iz Bosne ;)

Mrachni
15 godina

A do kolko para onda da tebi nije skupo ? Kupujes novo ili rabljeno ?

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Pa nezz..Mozda do 150 km

Mrachni
17 godina
Mrachni kaže...

Pa nezz..Mozda do 150 km

To je nekih 600 Kn, za te novce ćeš teško naći išta novo a da je posebno dobro za gaming.

Od novijih AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, eventualno možda nađeš HD 7750 1GB GDDR3.

Svakako bi bilo bolje da možeš izdvojiti barem 200 maraka...

12 godina
neaktivan

Evo sad gledam na Ebay graficke sto si mi predlozio
Npr. ovu hd7770 ona je na Ebay 90$ NOVA !

Mrachni
15 godina

Da , samo kolko je dostava ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Haf932 kaže...

Da , samo kolko je dostava ?

I carina...

15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
Nos kaže...

uzmi 7850 samo sto ce ti taj procesor pravit bootlneck na nju - dakle ona nec nikada radit na 100% sa tim dual core procesorom, napajanje ili corsair ili mozda jos bolja opcija xfx 450w 

Ma to mi je jasno kao dan, ali trenutno mi treba pc. Ne želim kupovati nekak low end samo da radi jer i to opet košta. Tokom ljeta  preći ću na 8320 ili 8350 pa da uz to imam i solidnu grafičku.

Jedino me muči da ove 7850 nižeg cjenovnog ranka nisu nekakv okljaštareni hardware. JEr mi je nelogično da su 7790 i 7850 jedva 100 kn razlike.

I'm very large!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice