Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.979.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Vodič za odabir grafičke kartice

HD 6870 ti je poprilično jača od GTX 650, ali cijena nije do 850kn nego je preko i to poprilično više od 850KN.

3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Deawood kaže...

HD 6870 ti je poprilično jača od GTX 650, ali cijena nije do 850kn nego je preko i to poprilično više od 850KN.

Zasto bi bila polovna poprilicno vise?? Ne vrijedi vise od 850 kn jer se za vise nade 6970,a koju stotku vise i 7850 koja jede sve navedene...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 18:09 (Tomo53nja).
17 godina

Deadwood mogu oni to prodavati po toj cijeni ali nece nikad prodati jer imas u ducanu nove a jače od njih. 

Evo ti samo 1 koja ih odere bez problema a 950kn dode.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-radeon-hd-7850-oglas-7883919

A za 1400 dobis http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=radeon+7850+2gb. Samo bi netko lud išao kupovati te grafe šta si ti linkao po toj cijeni i još bez garancije onu za 1400kn

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 16:25 (Patrick_cro).
14 godina

Deadwood, ti si smješan i ne znam zašto nam linkaš te moronske oglase ?

14 godina
odjavljen

Zašto? Zato jer ste tražili :O
Gdje sam ja napisao da se isplati dati 1400kn za navedene grafe?!! Samo sam ih linkao zato jer govorite da nigdje nitko ne prodaj te grafe za tu cijenu.
itomic- pogledaj svoj prvi komentar, HD 6870, koga boga si onda išao preporučavati čovjeku tu grafu? Nisam ja smiješan, ti si.

0 2 hvala 0
14 godina

Ti staviš dva extrema koji veze sa pameću nemaju. Te grafe se daju naći za 850 - 900kn. Ti nađeš dvije budale i to nam zaljepiš. Šta se praviš blesav.

12 godina
itomic009 kaže...

Ti staviš dva extrema koji veze sa pameću nemaju. Te grafe se daju naći za 850 - 900kn. Ti nađeš dvije budale i to nam zaljepiš. Šta se praviš blesav.

Upravo tO. Bas gledam. Likovima fali u glavi i to malo zesce. To me tolko nervira, kad vidim po njuskalu za koje oni pare prodaju kao sto je primjer ova dva. 

Dode mi da ga nazovem i objasnim neke stvari. Kad vec blage neznas kolko ti kaj vrijedi , nemoj ni prodavat

14 godina
odjavljen

To su jedini sa njuškala tako da ne pametuj.

1 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Deawood kaže...

To su jedini sa njuškala tako da ne pametuj.

Ostavimo se off topica,kolega itomic je mislio po snazi grafi a ne po cijeni i da za nju da do 850 kn ako i toliko,a tebe cu ja zamolit da ne linkas takve oglase ako neznas stvarnu cijenu tih grafa i govorit lazi jer je suludo kad mi ovdje ipak nesto znamo...Polovna 7850 ako se nade,ako ne onda 6870 do 850 kn i to je to,rijesena prica,ostalo je sve jeftinije,gtx 460,6850 sve do 700 kn i amen...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 18:25 (Tomo53nja).
14 godina
odjavljen

Znam jako dobro koliko vrijedi HD 6870. Čovjek je napisao grafu do 850KN i on napiše HD 6870, a iz priloženih linkova vidimo da se na Njušakalu nemože naći za 850kn (trenutno), a nije drugdje u HR osim na njuškalu nije moguće naći navedenu grafičku karticu.

0 2 hvala 0
13 godina

šta ste napali čovjeka ako je dao primjer. Bože moj. Nije on rekao ni da je super ni da je sranje samo je dao 2 linka. {#} i napomenuo da je cijena viša od 850 kuna

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Ako mislis jace OC-ati , uzmi HD7850 !

Music As A Weapon !!
12 godina
protjeran

Kak se oca kartica

nisam ni 2 % upoznat sa time

koja će davati bolje rezultate na 1920X1080

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 20:39 (club3d).

0 0 hvala 0
15 godina

Prema testovima , GTX660 je malcice jaca ( na stocku ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Dobro, ali ipak na Anandtechu imaju bench sa starijim drajverima pa neka gleda 7850 sa još nekoliko FPSa više.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Meni svaki fps znači onda koja je po vama bolja

0 gtx 660 2 Gb
20 msi 7850 2 Gb
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 21:12 (club3d).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo kupio danas hd7850,prilicno sam zadovoljan ;)))

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran

2 gb i koji proizvođač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ak mislis uzimat neki quad , onda pikni HD7770 / HD6850 , pa nadalje !

Ne znam što mislim uzimati u budućnosti,ići ću lagano gore,što uspijem srediti,kao što rekoh,grafa je ta koja će biti duže nego moj proc,zato mi i nije bitno koliko ću je sada iskoristiti. ^^ 

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina

Pozdrav. Evo javljam se jer ni sam ne znam kaj da uzmem. Do sad sam bio na msi gtx460 hawk i dobro me je služila, ali sam bio prisiljen prodat sve iz financijskih razloga. 

Uzeo sam prije mj. dana novi cpu i mbo jer mi se nije čekalo haswell. Za sad mi fali grafa i ram, pa me zanima kaj se preporuča da nije neki brutalni trošak s obziram

da godišnje odigram 3-4 igre(većinom MP), a bude trenutaka da ne igram ništa po 2mj. u komadu. Daklem. trebam nešto dovoljno jako za fhd rezu, i da barem dvije godine

mogu bit miran. Financijski bi išao do 2500kn. Unaprijed hvala na odgovorima. I da, nije mi bitno iz kojeg je tabora, nego samo da dobijem više za svoj novac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
brza,veca,jaca,maximalni oc potencijal, od radeona 7950 nema na kilometre! saphirka ili msi su ti moje preporuke!LP
14 godina
odjavljen
dax-lax kaže...

Pozdrav. Evo javljam se jer ni sam ne znam kaj da uzmem. Do sad sam bio na msi gtx460 hawk i dobro me je služila, ali sam bio prisiljen prodat sve iz financijskih razloga. 

Uzeo sam prije mj. dana novi cpu i mbo jer mi se nije čekalo haswell. Za sad mi fali grafa i ram, pa me zanima kaj se preporuča da nije neki brutalni trošak s obziram

da godišnje odigram 3-4 igre(većinom MP), a bude trenutaka da ne igram ništa po 2mj. u komadu. Daklem. trebam nešto dovoljno jako za fhd rezu, i da barem dvije godine

mogu bit miran. Financijski bi išao do 2500kn. Unaprijed hvala na odgovorima. I da, nije mi bitno iz kojeg je tabora, nego samo da dobijem više za svoj novac.

Idi ovako:

Grafička kartica VTX HD7870 2GB GDDR5 Black+T.Raider+BioShock Infinite

Patriot Viper3 IEM,1866Mhz,8GB (2x4GB)

To ti je cca 2400kn u Futuri IT + besplatna dostava + šansa da dobiješ poklon bon od 500kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:07 (Deawood).
16 godina

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=hd7950

u cjenu ti spadaju maximalno hd7950 (za koju cjene imas gore i gtx660ti. sudeci po forumima i benchevima, hd7950 je bolji izbor. sad pocekaj da se javi netko s vise iskustva.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Bass kaže...

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=hd7950

u cjenu ti spadaju maximalno hd7950 (za koju cjene imas gore i gtx660ti. sudeci po forumima i benchevima, hd7950 je bolji izbor. sad pocekaj da se javi netko s vise iskustva.

Treba mu i RAM, znaći HD 7950 ispada.
Uzmi 7870 2GB Black (Tahiti) koja ti je u rangu sa HD 7950 samo je manja, 1GB VRAM- i poprilično jeftinija.

TD-eri smirite se, niste ni pročitali čovjekov post.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:11 (Deawood).
13 godina
protjeran
2gb kostaju 80kn...znaci ak oce bit miran god-dvije znaci 7950! nikakva bozja vtx7870 s jednim fanom( iako je best buy)..
14 godina

Sad sam vas malo zbunio. I ram mi je potreban, ali 2500kn je namijenjeno samo za gpu. 

Ako mislite da se je dobro malo protegnuti za nešto bolje, onda i to dolazi u obzir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To vam vjerojatno Stjepanj stišće TD jer preporučujete VTX i XFX koje se po njegovom ''jako kvare i nevaljaju'' {#}

Uglavnom ako mu je budžet samo za grafu onda neka HD7950 a ako je ukupno s ramom onda neka HD7870 i ima dosta za ram i izlazak u subotu {#}

Edit: Ako je samo GPU onda OVA ili OVA

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:21 (vrinho).
Moj PC  
5 1 hvala 1
14 godina
odjavljen

Ako se možeš još malo protegnuti (nekih 300kn) onda svakako

http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0901538

2 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice