Dal će cyclonka biti dobra za bf3 na high ili ultra?
Sasvim dovoljna na 1080P bez AA i AF.
Dal će cyclonka biti dobra za bf3 na high ili ultra?
Sasvim dovoljna na 1080P bez AA i AF.
Polovni Radeoni HD 6950 2GB, dakle modeli sa 2GB Vrama.
a ja mislim da mi je dovoljna xfx hd 6870
Ima ih na forumu na 1300tinjak kuna par.Samo treba potraziti.
Na kojoj rezoluciji igraš sa 5670?
onda ne treba sigurno 2 Gb VRAMA
ja mislim da je hd 6870 ili hd 6850 sasvim dovoljan
imam buđet oko 2000 kn.
planiram uzeti: cm hyper 212 evo, lc gp3 460 w. ostane mi nekih 1500 kn pa trebam najbolju moguću grafu za te pare.
Ne uzimaj evo uzmi plus više ti se isplati ili možda Noctua ili scyte mugen a i zalman radi lijepe cpu colere(najkvalitetnije komponente koliko čujem).Ako ti je psu želja oko 450 w cilj najbolje ti je uzeti xfx 450 to sam i liku na overclock.net rekao oni su trenutno best buy zajedno sa ocz Modstream 450 w.A grafa msi 6870 ili msi 6870 hawk maksat će i bf3 i crysis3 čak i metro 2033 sa lijepih 50 fps možda i preko 60 oc,plus ako je i poželiš jednog dana i više klokati lako zamijeniš već ionako zakon msi hladnjak sa Accelero Twin turbo.Pozdrav i sretno.
pogledaj ovo po meni impresivan factory clock starije generacije.
Ima li itko kakvu preporuku grafičke od 600-800kn?
(polovnu, 40nm)
Ima li itko kakvu preporuku grafičke od 600-800kn?
(polovnu, 40nm)
GTX 460 1GB ili još bolje ako uspiješ naći HD 6850 za te novce. Ali gledajući pod tvoj PC,bilo bi ti bolje da uložiš u procesor jer ti nova grafička neće donijeti neke ekstra rezultate na tome.
GTX 460 1GB ili još bolje ako uspiješ naći HD 6850 za te novce. Ali gledajući pod tvoj PC,bilo bi ti bolje da uložiš u procesor jer ti nova grafička neće donijeti neke ekstra rezultate na tome.
Kupio sam si Phenom II x4 3.1GHz samo nisam stavio pod "Moj PC"
Ovu drugu MSI
Zanima me kakvu grafičku uzet.. Preferiram Nvidia GTX 570 ili 560..Šta bi vi preporučili.? kupujem novi PC pa slažem komponente.
A da li bi se isplatio upgrade sa 4870 na 6850?
Zanima me kakvu grafičku uzet.. Preferiram Nvidia GTX 570 ili 560..Šta bi vi preporučili.? kupujem novi PC pa slažem komponente.
Do koliko para. Inače HD7850 je best buy.
Isplati se.
XFX HD6870 može ići bez problema na ta 2 monitora. Trebat će ti 2x DVI to VGA adapter jer mislim da monitor ima samo VGA izlaz. U XFX-ovom bundleu taj adapter ne dolazi pa ćeš morati zasebno kupiti ta 2 adaptera.
Koliko će FPS-a imati kod BF3 sa 2 monitora ne znam ali pošto monitori imaju max. rezoluciju od 1280x1024, BF3 a i sve najnovije igre idu na max. postavkama bez trzaja. Uz preduvjet da imaš i dovoljno RAM-a i proc koji nije bottleneck grafi.
Do koliko para. Inače HD7850 je best buy.
Isplati se.
Obe su odlične, ali ja bi radije na Sapphire.
Ekipo koja od ovih grafička bi bila bolja za mene? (ostala konfa pod moj PC)
Želio bih igrati Battlefielda 3 na medium na rezoluciji 1440x900, ako je to moguće.
Napominjem da zbog buđeta ne mogu kupovati bolje i skuplje grafičke kartice jer bih tada morao i napajanje promijeniti.
1. iz Portia
2. iz ADM-a
Još k tome bi dodao i 4 gb rama, znači računajte sa 8 gb OVIH rama.
7 | 1. iz Portia |
---|---|
1 | 2. iz ADM-a |
.
Nijedna od tih kad za te novce imas Sapphire HD 7750 koja je nesto jaca od HD 6770 a dosta manje trosi.
Svakako uzmi ovu karticu ako ti Telebit ne predstavlja problem, a ako ne možeš, onda ovu 7750ku u Protisu koju je kolega iznad linkao.
Najbolja Grafička kartica do 3000kn ? (tolelira se do 3500kn)