Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.946.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Dobro je, treba biti strpljiv, neki vec cekaju vise od godine da padnju cijene...

...ne moze biti jos puno

:)

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Tko je jamio, jamio je. RX 470 4 gb 1500 kn nova, pa zamjena 1:1 za GTX 1060 6GB i to hebeno dobra verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
XXX kaže...

Tko je jamio, jamio je. RX 470 4 gb 1500 kn nova, pa zamjena 1:1 za GTX 1060 6GB i to hebeno dobra verzija

Već i ptice na grani znaju ovu priču 

13 godina
protjeran
XXX kaže...

Ponovio si to vec sto puta u sto tema, jel ti shvacas kolko ocajno to ispada kad se spomene toliko puta?

17 godina
odjavljen

Ponavljanje je majka znanja.

13 godina
neaktivan
metallic kaže...

Jel se oni zajebavaju wtf 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan

I to web cijena, u trgovini 4300. Kakav cirkus, ovi koji to sad kupuju nece otplatit samo karticu i struju pun k, a kamoli da budu u +

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Svi bi da se obogate od neceg sto uopste ne postoji batalite te gluposti bavite se nekim produktivnijim stvarima i pustite da cena grafickih padne. Pustite da graficke rade ono za sta su namestene

Hteo sam kupiti sad novu graficku al definitivno sam odustao trebam da dam 300 evra za najobicniju 1060 3gb ne pada mi napamrt kad ce za pola godine kad btc bude 500e mnogo mnogo jeftinije sve

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 3:41 (Sponge023).

4 2 hvala 2
8 godina
protjeran

prije godinu i 3-4 mjeseca nova rx 480 4 Gb 1799kn kupio u futuri, žao mi je što sam to smeće nakon par driver crasheva prodavao odmah...a u 4-5 mjesecu prošle god. išle ko vruće kifle za 3000kn

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

prije godinu i 3-4 mjeseca nova rx 480 4 Gb 1799kn kupio u futuri, žao mi je što sam to smeće nakon par driver crasheva prodavao odmah...a u 4-5 mjesecu prošle god. išle ko vruće kifle za 3000kn

Ma nije zvaka za seljaka 

15 godina
protjeran
Sponge023 kaže...

Svi bi da se obogate od neceg sto uopste ne postoji batalite te gluposti bavite se nekim produktivnijim stvarima i pustite da cena grafickih padne. Pustite da graficke rade ono za sta su namestene

Hteo sam kupiti sad novu graficku al definitivno sam odustao trebam da dam 300 evra za najobicniju 1060 3gb ne pada mi napamrt kad ce za pola godine kad btc bude 500e mnogo mnogo jeftinije sve

Meni bi pola godine igranja bilo bitnije od parsto kuna... A i tih pola godine ti se lako moze produzit na 2 godine recimo i cijene jos da porastu pa ti bude zao sta nisi uzeo 1060-ku za 300€

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 9:15 (ansha).
8 godina
protjeran
chaselol kaže...
lav1000 kaže...

Ma nije zvaka za seljaka 

Istina, za tebe je rx480 fuzijski nuklearni reaktor 

13 godina
neaktivan

Da presao sam na novideo, kazu da su one za gluplje ljude pa jbg da ne odskacem od vecine 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 9:30 (chaselol).
7 godina
neaktivan
ansha kaže...
Sponge023 kaže...

Meni bi pola godine igranja bilo bitnije od parsto kuna... A i tih pola godine ti se lako moze produzit na 2 godine recimo i cijene jos da porastu pa ti bude zao sta nisi uzeo 1060-ku za 300€

Bitcoin na leto dozivlkava nagli pad najverovatnije tako da cekam leto

8 godina
protjeran
chaselol kaže...

Da presao sam na novideo, kazu da su one za gluplje ljude pa jbg da ne odskacem od vecine 

Sponge023 kaže...
ansha kaže...
Sponge023 kaže...

A da vas dvoje se prijavite za BB? 

11 godina
neaktivan
Sponge023 kaže...

Nadam se da imaš pravo, iako te statistike nemaju veze s mozgom, ali u slucaju da je istina odlicno. Težina majnanja ce past, kao i cijena, pa ce bit i više ozbiljnih rudara i kupaca koji ce iskoristit priliku i rudarit/kupovat dok je lako/jeftino.

Propast sigurno nece.

17 godina

Tezina majnanja jos nikada nije znacajno pala radi pada cijene valute

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 13:37 (Kant).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kad bi došlo do znacajne regulacije kako je on predvidio, sigurno bi došlo i do korekcije sistema i težine pogotovo alt coinova

12 godina

Slusam o tom pojeftinjenju vec mjesecima i nikako da dode 

Na jesen ce, na zimu ce, na proljece ce evo sad i na ljeto, podsjeca me na one "proproke" koji govore svake godine da ce biti smak svijeta i jednom ce biti u pravu 

Sva sreca pa sam ugrabio grafu dok je jos cijena bila ok, vidim da sada nema ispod 2.350kn na nabava.net

0 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...

Kad bi došlo do znacajne regulacije kako je on predvidio, sigurno bi došlo i do korekcije sistema i težine pogotovo alt coinova

Tesko, farme bi i dalje postojale i dalje bi majnale, samo s manjim profitom....

Kada je prosle godine pocela prava ludnica, kada je eth po prvi put probio 400 dolara tezina je pocela rast znacajno, naravno, zbog novih farmi...

To ljeto jedno vrijeme je eth pao na cak 150 dolara, ali tezina niti mrvicu, nije niti stagnirala, cak, ves rasla...

Drugim rijecima, dok je god profit, tezina nece padati... Jer nitko nece gasiti rudinike sve dok zaradjuju vise nego trose struje

13 godina
D3lBoy kaže...

Ove godine čim krenu s oporezivanjem transakcija i regulacijama mora past cijena, pa tako i interes.

Ovo je stvarno postala travestija.

Ponovo velim, radije bi da mi altovi odu u klinac i da se normaliziraju cijene, nego sadašnje stanje.

Gaming, Benchanje> Rudarenje  - kod svakog poštenog Hrvata, Katolika i Domoljuba

17 godina

Interes nece pasti sve dok se generira profit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

Težina majnanja ce past

Moraš ti to malo bolje proučiti kolega.

Kant kaže...

Interes nece pasti sve dok se generira profit

Bude pao profit, a onda s njime i interes, samo polako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 14:20 (Valentin17).
14 godina

Ja nisam mogo čekat više svaki dan sam nekolko puta gledao oće bit išta za uzet od gtx1060. 2 mj bez grafe, niš nemrem igrat i ukazala se prilika za 2k kn grafa pod moj pc. Mislim da je ok cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja ću izgleda uskoro uzet ovaj gtx 1080 oko 5200 kuna, ko mu yebe mater, hiljadu gore hiljadu dole isti kyrac.
Be Water My Friend
14 godina
chaselol kaže...
metallic kaže...

Jel se oni zajebavaju wtf 

A recimo, za 900kn više imaš cijeli sistem sa grafičkom slične snage. Jest da je malo zbrda zdola složena, ali šljakala bi

https://www.links.hr/hr/racunalo-links-argon-460aa-amd-quadcore-ryzen-3-1300x-3-5ghz-8gb-1000gb-nvidia-gtx-1060-3gb-antivirusna-zastita-034900046

10 godina

Ima kakvih naznaka za smirivanje situacije oko mininga? Piknuo bi gtx 2060 kad izađe, ali me je strah da ne bude odmah 4000 f*cking kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema nikakvih naznaka, na srecu

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Neznam zakaj mislite da ce bit 2060 a ne 1160 sto mi se cini logicnije.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ne moze se nesto sto ne postoji odrzati. Vec je btc doziveo nagli pad sa 14 hiljada evra na 8000 sad skoro i to su prvi znaci pucanja nista se ne brinite uskoro dolazi kraj toj eri

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice