Stigao titan u links

poruka: 73
|
čitano: 17.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Stigao titan u links
toxic kaže...
chaselol kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3vCrblKzKaM#t=503s

dvije rade bolje nego cetiri :)))))))

Nista kupujem dva komada odma. 

nema teoretske šanse da iti jedan procesor moze iskoristit te dvije titanke.. pa ovaj moj i7 3770k klokan na 4.5ghz ne moze iskoristit moje dvije hd 7950 u potpunosti.. bf3 je jedna takva igra gdje se to vidi a ima ih još..

Ima višeprocesorskih ploča lega i ima malo jačih cpuova od ovih intelčića i7.....
Links ...jedna lijepa trgovina, postala je pojam nakon zatvaranja nekadašnje MSAN-ove maloprodaje u blizini koja je rulala, s lijepim izlogom na puno m2 skoro u centru Zg plus poslovnice širom RH i to treba platiti...plus vrlo je jasno za kartičare kolko to košta i nema popusta, što je loše, za keš.

Prodajem dijelove vodenog hlađenja...na PM
14 godina
Stigao titan u links

Ima nekih  ljudi kojima je 8k kn kao nama 2000. 

Kad se ima-nije bad. 

Da imam,i ja bi. 

Iako,neznam zasto svi špricaju na tu grafu,koda ti ga pusi tijekom rada. 

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

Ima nekih  ljudi kojima je 8k kn kao nama 2000. 

Kad se ima-nije bad. 

Da imam,i ja bi. 

Iako,neznam zasto svi špricaju na tu grafu,koda ti ga pusi tijekom rada. 

Ima, osim razmažene zlatne mladeži adezejaesdepeja, možda onih retardiranih pobjednika survivora/big brothera,
ali oni i tako ne razlikuju grafičku karticu od kilera za golfa dvicu.
Neznam, evo baš sam sa profesionalnim kolegom u njemačkoj, čovjeku plaća uredno 4 takve kartice mjesečno,

pa kaže bez kompleksa i srama da je to preskupo za ono što dobije. A dobije ju jeftinije nego mi. Pa nisam ni ja onda

gluplji:)

17 godina
neaktivan
overhaul kaže...
AA-d00d kaže...

Samo znam da ako bi imao 8000kn za "bacit" za gafičku karticu (pri tome ne mislim na nikakve kredite, rate itd. već na gotovinu) bez da bi to imalo utjecaja na moje ostale financije, j*balo bi mi se za 500kn sim-tam.

Nešto mi govori da bi i sad imao novaca, kada ti se nebi j*balo za kunu sim-tam.

Osobno, svaku lipu koju zaradim procjenjujem kome ću dati, baz obzira koliko trenutno imao.
To ne znači da sam škrt prema sebi i bližnjima i ne pomažem ostalima.
No evo danas sam išao natankati auto jer će poskupiti par lipa. Eto takav sam. Izgleda kao i Rambox.

Možda zato jer tu lipu zaradim pa mi ipak se j*be.

To nešto ti onda krivo govori :)

Analogija mi je ista kao da imam najnoviji Mercedes S klase pa se bunim zbog par lipa veće cijene benzina. Obično ti koji imaju za jednu S klasu imaju i za 2 heh i oni ne rade za novac već novac radi za njih, a ja da bi radio za toliki novac morao bih raditi ko crnac više od 24h na dan.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
12 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Jednostavno, onaj tko kupuje takvu graficku boli ga briga, ocigledno da ima para ili je digo kredu. Ne kuzim ljude kaj govore da 2 7970 razbe, istina razbe ju, a zamisli 2-3-4 Titanice u SLI-u. Nemre ju razbiti niti 7970 :D

Naravno da je za nas siromahe skupa cijena, pa pola Hrvatske ne radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 17:18 (CrniVrag55).

1 0 hvala 0
13 godina
CrniVrag55 kaže...

...Ne kuzim ljude kaj govore da 2 7970 razbe, istina razbe ju...

Ima negdje test da se uvjerimo da ju razbe? Ja ne vjerujem. Možda za par mjeseci kad izađu bolje modificirani AMD drajveri s namjerom...

17 godina
Stigao titan u links

ok sad ce neko rec da sam lud ili neznam sta ali..

npr covjek koji (voli gaming i to ga cini sretnim ) radi (stalno zaposlenje) i ima pristoju zaradu a zivi sa stracima i netreba placat rezije ... daklem racunamo 6k pa na dalje (od toga uz net mob i tu i tamo koja oblekica i sl. ostane mu finih 5 do 4.5k mj samo za sebe ! ) , nema svoju obitelj , nema poroka, ne izlazi cesto il sl..

moze si prisutit jednu 8k karticu na 12 mj.. koja ispadne 700kn onda to i nije tako puno :)

koliko ljudi bacaju i vecu lovu na njima drage stvari citaj audio-fili , automobilo-fili i sl. pa im se nista ne kaze a cim neko daje vise k love za gaming i oc i sl ..ga se proziva da je tatin mamin sin dete derishte i sl ... sto naravno nije tocno. 

znam masu ljudi koji imaju pile doma a igraju se povremeno jer nemogu radi obaveza ali (kad se igraju to kratko vrijeme onda zele da ti bude maximalno eye candy kvalitetno pa makar bilo i pola sata minimalno ako me kuzite sto hocu reci ) 

uostalom svaki proizvod svoga kupca ima i ovaj titan vrijedi svake lipe i ja da netrebam palcat rezije i par manjih kredita   bih je ubo na 12 mj. garant :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 17:37 (4mal).
Moj PC  
9 2 hvala 1
17 godina
Stigao titan u links

Ostavite se generaliziranja, i tih stvari..

A sad vođenje briga o tuđim životima i određivanja drugim ljudima prioritete i sl. ne spada baš pod temu "titan stigao u links"..

Ovdje je riječ da grafa nije niš posebno a i da je dost precjenjenja s obzirom na njezine mogućnosti..

Po meni je onda bolje čopit 2x 7970 vjerujem da podere titan uzduž i poprijeko..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 18:03 (zvonac).
Moj PC  
1 3 hvala 1
17 godina
Stigao titan u links

pa 2x 680 su jace od tog titana {#}

ali ovjde se radi o single gpu kartici koja manje trosi od 2x7970 i manje zauzima mjesta u samom racunalu 

odlicnog je dizajna kao i od materijala od kojih je napravljena a i spesifikacije su odlicne

no treba pricekati da dojde 770 ili 780 gtx koji ce imat titan featurse i bit dosta jaka  ali po puno manjoj cijeni 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 18:38 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Dobro nemojte pljuvati vise o titanu, ako nista graficka izgleda *ebeno mocno{#}

ako ima para ko blata kupi jednu, dvije tri ili cetiri, bices faca imaces cetiri titana u racunaru koji vuce vise struje nego prosjecnih 10 konfiguracija.

Nvidia jos nije napravila drivere za tu karticu kako treba i zbog toga nema vrhunske rezultate, sacekajte malo stici ce i to. Kartica je vrhunska nema sta, kapa dole.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Stigao titan u links

Bolesno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stigao titan u links

Links je skuplji zato što ima iste cijene za gotovinu i obročno plačanje bez kamata!!

Ne vidim razloga za usporedbu GTX 690 vs SLI Titan,pa Titan je duplo skuplji!Znači za dvi Titanice treba izdvojit 16 ooo KN,ili sam ja nešto pobrka!!??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Dobro nemojte pljuvati vise o titanu, ako nista graficka izgleda *ebeno mocno{#}

ako ima para ko blata kupi jednu, dvije tri ili cetiri, bices faca imaces cetiri titana u racunaru koji vuce vise struje nego prosjecnih 10 konfiguracija.

Nvidia jos nije napravila drivere za tu karticu kako treba i zbog toga nema vrhunske rezultate, sacekajte malo stici ce i to. Kartica je vrhunska nema sta, kapa dole.

A kome i gdje ćeš s time bit faca:) Jedino ovdje nekolicini anonimnih forumaša,
nakon što se posta u slikama svojeg hardvera, uz
veliku vjerojatnost gomile TD-ova od zavidnih i jalnih - uh, koja slava:)
Trebalo bi vidjeti hoće li se međusobno izoptimizirati driveri i aplikacije, trenutno

pola aplikacija koje koriste cuda i open cl ne pokreću grafu. Pomalo mi je i tupavo
da se ova grafa reklamira kao gamerska, a u najavama se predstavlja kao izdanak
superkompjutera, tj kao "personal supercomputer":

Nekakva gamerska supernvidia bi po meni ipak još uvijek bila GTX690, ne?

17 godina
Stigao titan u links

nebi bila nego 680gtx ovdje se prica o single gpu rijesnjima ne cf ili dualu 

daklem 680 jos uvijek je najaca gpu kartica ! dok ne dojde 780gtx IMO !

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

E jel si ti vidio koje titanica funkcije i novu tehnologiju ima? ako nisi ne trabunjaj bezveze hvala! http://www.geforce.com/hardware/desktop/geforce-gtx-titan/features neznam koja jos graficka kartica over kloka samu sebe kolko god ide dok ne dode recimo do 80c aj mi reci molim te?

Rofl druze, ja sam imao vise kartica nego sto si ih ti imao, nemoj mene uciti o clockanju, a pogotovo retardiranom boost systemu.

multi-gpu 4 live
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 21:09 (Leopard_st).
17 godina
4mal kaže...

1.7 ce titan kostat kod nas 5k {#}

Točno da tako je imaš pravo, 1.7 Titan če koštat kod nas u EU kao da je plačen u hrvatskoj 5000kn. Samo ima jedna sitnica ti buš Titan kupil u Sloveniji recimo u Brežicama i vozi miško.{#}Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
Stigao titan u links

Titan je precjenjen bar nekih 200-300 dolara, to je cinjenica. No treba uzeti u obzir da oni tih kartica nemaju kolicinski ni blizu kao recimo gtx680 i sl. Kada imate takav proizvod za kojim vlada potraznja (a potraznje itekako ima, nemojmo se zavaravati) necete ga prodavati po popularnoj cijeni osim ako ste retaj koji veze o ekonomiji nema. Ne formiraju oni (nvidia, amd, intel, nebitno) cijenu proizvoda kako im se sprdne, ne radi to tako. Pogled na newegg.com govori sve - niti jedan raspolozivi Titan, sve je out of stock! Gdje je onda logika iza prodavanja kartice po cijeni od $700? Nema je naravno...Mozemo mi sad tu kmecati kako je preskupo, ovo, ono, ali fala kifli postoje i jeftinije kartice za mase.

Sto se tice konkurencije. Ne bih se zelio spustati na nivo ove drcine iz predskolskog odgoja, pa cu samo uputiti na nekoliko clanaka koji govore o crossfireu i kako (ne)radi bas u praksi.

http://www.anandtech.com/show/6857/amd-stuttering-issues-driver-roadmap-fraps

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-Dissected-Full-Details-Capture-based-Graphics-Performance-Testin

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-GeForce-GTX-Titan-GeForce-GTX-690-Radeon-HD-7990-HD-7970-Cross-0

Za one koje zanima, predlazem da prate clanke na pcp. jer Ryan radi zbilja odlican posao.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Majko mila. {#} Koje cijene.... 

Radje kupit na eBayu kad se malo spusti cijena....

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb Hvala ili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Zbog čega Links mora uvijek biti skuplji?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12801

Recimo bezobrazno sam bogat i želim kupit 2 titana. Pošto živim u gradu koji nije Zagreb, links mi je jedini logičan izbor, jer da naručim iz adm-a recimo, onda u slučaju kvara se moram zaje*avat sa slanjem kartice njima poštom ili vožnje do zagreba nedaj bože. A samo mi još fali da mi neka neandertalčina iz HP-a satare karticu od 8000 kuna u transportu.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Ako kartica od 8000kn uopće može riknit, onda ne vrijedi toliko, a i ne vidim kolika je to zajebancija oko pošte. Velika većina online trgovina šalje Overseas Expressom koji su odlilčni dostavljači, dovozili su mi pakete barem 10 puta u posljednih goinu, godinu ipo dana (konfa cijela, zasebne komponente itd.) i nikad oštećeni proizvodi, dobro upakirani.

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Ma naručivao sam i ja. moja konfa je iz amd-a. Al to je teoretska situacija u kojoj sam ja bogataš koji ne želi svoju 8000 kuna karticu dat hp-u u ruke, plus ovako ju odvezem 5 minuta do linksa i predam uz garanciju, onako 3 dana putuje u jednom plus 3 dana u drugom smjeru plus ja plaćam poštarinu. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 21:57 (cecenac).
13 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Ako si bezobrazno bogat, onda neće bit problem platiti 50kn poštarinu za grafu od 8k+ a i ne bi trebao bit problem odvesti se do Zagreba, u pretpostavljam Mercedesu ili BMW-u, pošto si, opet, bezobrazno bogat {#}

Toni
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
rapture686 kaže...

Ako si bezobrazno bogat, onda neće bit problem platiti 50kn poštarinu za grafu od 8k+ a i ne bi trebao bit problem odvesti se do Zagreba, u pretpostavljam Mercedesu ili BMW-u, pošto si, opet, bezobrazno bogat {#}

Slažem se s ovime, ali i s kolegama iznad jer 8k+ kuna nije nemoguće pronaći na rate pa svako tko je zaposlen može to razvući na 60 rata po 150kn i voziš pet godina taman dok ne bude pregažena od nekih novih GTX-ica budućnosti. Još bolje ako nađeš legu koji na tvrtku može kupit bez daće :)

13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Nije stvar 50 kuna poštarine. Nego 3 dana ide do zagreba. Pa je ko zna koliko na servisu dok to naši vrli webshopovi dijagnosticiraju i pošalju an servis, pa onda kad im vrate karticu 3 dana opet putuje natrag do mene. Ovako ju odfuram 2 minute do linksa, i oni kad ju zaprime popravljenu, zvrcnu me i 2 minute vožnje do njih i kartica je u mene. A ako sam bezobrazno bogat ne da mi se valjda ići 4 sata se voziti do zg-a zbog glupe grafičke kartice. A i znate sami da je links kvalitetom, servisom i uljudnim osobljem najbolji izbor bogatijoj klijenteli. Cijene su već druga priča.

13 godina
neaktivan
4mal kaže...

koliko ljudi bacaju i vecu lovu na njima drage stvari citaj audio-fili , automobilo-fili i sl. pa im se nista ne kaze a cim neko daje vise k love za gaming i oc i sl .

Za ovo boldano dobro si rekao .... osobno imam frendove koji svaku paru lupaju a auto i muziku u autu ... rade ce kupiti neke zvucnike (npr) nego neke tenisice .. dok ja cu rade kupiti novi komp nego lupati pare u auto (meni je to glupo) ... dok je njima mozda glupo sta cu ja nezz kupiti nes za otp 7000kn dok oni kako gore pise furaju muziku u autu koji se trese ko zele ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 11:11 (nix2811).
12 godina
neaktivan
Moj kolega sa posla ju je kupija i kaze da je grafa vizualno pravi monstrum, za ne falit tip je sad mora i 5k protrosit na novi procesor jer se zaletija ki muva bez glave i njegov stari nije moga pokazat full power titanke. Tako da laicima se ne isplati kupovat ovo da budu face jerbo bi morali jos dublo tolko ulozit da pojacat ostale komponente.

ja sa svojon 7970 potpuno zadovoljan, premda cu sad jos kupit i backup sa 7950
13 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Dovedi ga na forum {#}

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Genesis123456 kaže...
 Tako da laicima se ne isplati kupovat ovo da budu face ....

:)

7950 je trenutno za "laike", a nešto se može odigrati i za tristo po grafi :)

Koja sam ja laičina kad igram na 6570, a GTX460 spremljena u kutiji čeka neke jače igre ?

17 godina
Stigao titan u links

Da, hm čudan mi je laik koji se ne informira i nezna koje komponente ima,
dok kupuje grafu vrijednu 8000 kunja. No upoznao sam ih i ja sličnih. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Stigao titan u links
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice