Sigurna kupovina Grafičke

poruka: 34
|
čitano: 5.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sigurna kupovina Grafičke
Captain.Price kaže...

E momci...šta ima :D

Dodje evo sad otac do mene, i kaže da je naručio grafu...a ja ko iz topa'''KOJUUUUUUU''

Kad će ti on HD4890!

Eto znači, naručio je, sada samo treba da stigne :D ništa od gtx285, ali je ovu uzeo za 180km, a ne za 190km :P snizio mu lik (720kn)

Eto, znači, dolazi prekosutra...ili ako bude gužve u transportu onda dolazi u srijedu. Bitno je da je on naručio :D

;D

a dobro aj , ali to je vec lagano vrijeme pregazilo , ma i moju gtx285 doduse tako da nije ti to neko dugoroćno rješenje.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Captain.Price kaže...

...

a dobro aj , ali to je vec lagano vrijeme pregazilo , ma i moju gtx285 doduse tako da nije ti to neko dugoroćno rješenje.

Nisam ja kriv {#}

Mene će ovo služit barem do ljeta, a onda druga se kupuje :D, a i onako nisam ja neki gamer koji zahtjeva puno...samo da nije sve na low! :D

harry
14 godina
Sigurna kupovina Grafičke

ic ce s time sve na max skoro...inace mislim da ti je bolje popit tu razliku u parama nego kupit gtx 285 umisto te jeftinije hd4890

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
15 godina
Captain.Price kaže...
athlon64 kaže...
Captain.Price kaže...

...

Nisam ja kriv {#}

Mene će ovo služit barem do ljeta, a onda druga se kupuje :D, a i onako nisam ja neki gamer koji zahtjeva puno...samo da nije sve na low! :D

ako je do ljeta onda ok , također nakon ljeta namjeravam svoju gtx285 poslat u penziju :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice