Jel pomaze sta quad, jer citao sam nesto u PC chipu kao da za igre i nije nesto quad jer ga ne prepoznaje vecina programa, neznam ako sam dobro shvatio.
Jel pomaze sta quad, jer citao sam nesto u PC chipu kao da za igre i nije nesto quad jer ga ne prepoznaje vecina programa, neznam ako sam dobro shvatio.
A jel pomaze puno quad, jer cirao sam u PC chipu cini mi se kao da quad u igrama ne pomaze nesto puno, jer vecina programa ga nezna koristit nesto tako, ili sam krivo shvatio?
A jel pomaze puno quad, jer cirao sam u PC chipu cini mi se kao da quad u igrama ne pomaze nesto puno, jer vecina programa ga nezna koristit nesto tako, ili sam krivo shvatio?
Da slucajno sam opet napiso lol. Moja greska. Hvala puno na savjetima, stvarno ima super ljudi koji su spremni objasnit i pomoc na forumima, svaka cast. Pozdrav.
Evo ga, napokon sam slozio nesto sta bi po vasem opisu moglo radit, ovdje su podaci, pa mi recite dali bi ta graficka radila i bila do kraja iskoristena na ovim komponentama??Takodjer dali bi tako podrzavalo high rezoluciju novih igraca i one zahtjeve koje sam prije naveo!
Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
Maticna ploca: MB Gigabyte EP45-DS3R, s775, iP45, DDR II, SATA II, RAID, FW, GLAN
Monitor: Samsung SM 2233BW, 22'' LCD, 20000:1, 5 ms, DVI, crni Graficka: ATI HD 4890 Toxic (prije su bile navedene 2, ja gledam onu 870 mhz, koja se vise isplati?)
Evo ga, napokon sam slozio nesto sta bi po vasem opisu moglo radit, ovdje su podaci, pa mi recite dali bi ta graficka radila i bila do kraja iskoristena na ovim komponentama??Takodjer dali bi tako podrzavalo high rezoluciju novih igraca i one zahtjeve koje sam prije naveo!
Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
Maticna ploca: MB Gigabyte EP45-DS3R, s775, iP45, DDR II, SATA II, RAID, FW, GLAN
Monitor: Samsung SM 2233BW, 22'' LCD, 20000:1, 5 ms, DVI, crni Graficka: ATI HD 4890 Toxic (prije su bile navedene 2, ja gledam onu 870 mhz, koja se vise isplati?)
Za E8400, on je odlican, ako nesto nebude islo dobro on se vrlo lako clocka, ja ga imam i uskoro uzimam HD4890, cim skola zavrsi, i još uzimam cooler za clock!
Aha ali ja ne mislim clockat jer moj tata je jako protiv toga(bavi se hardverom) i jednom je neko donio na popravak sve sj***** jer je clockao tako da on to uduvjek przi, stoga se nadam da ce to radit bez clockanja sta ti mislis?
Oces reci da ove prve nema u hrv.?
Jer kod one druge pise da je clockana nemam pojma tako da se to tati nebi svidjelo :P
Ovako, nemoj uzimat HD4890 to ti je Mega Over kill, nego uzmeš HD4850 ili neku u tom rangu ili jacu, i uzmeš procesor, a procesor uzmes E8200 (oko 975 kn u ADMa)
I to bi te izaslo ukupno oko 2000 kn, taman koliko si mislio samo za grafu dat.
A RAM ti nepripozna zato sto su ti 32 bitni windowsi.
Da microman ali cilj mi je sto bolje slozit to da mi traje duze vrijeme, znaci sta vi trebao stavit od komponenti da ne bude "Mega over kill"?
Ovako, nemoj uzimat HD4890 to ti je Mega Over kill, nego uzmeš HD4850 ili neku u tom rangu ili jacu, i uzmeš procesor, a procesor uzmes E8200 (oko 975 kn u ADMa)
Aha ali ja ne mislim clockat jer moj tata je jako protiv toga(bavi se hardverom) i jednom je neko donio na popravak sve sj***** jer je clockao tako da on to uduvjek przi, stoga se nadam da ce to radit bez clockanja sta ti mislis?
Oces reci da ove prve nema u hrv.?
Jer kod one druge pise da je clockana nemam pojma tako da se to tati nebi svidjelo :P
Aha to je super savjer, neznam ako ti je poznato, mene najvise zanima call of duty 4 i 6, oce li po tvom misljenju šestica biti za quad?
Aha to je super savjer, neznam ako ti je poznato, mene najvise zanima call of duty 4 i 6, oce li po tvom misljenju šestica biti za quad?
Nisam znao da CoD4 more 4 jezgre, al predpostavljao sam da ce šestica moci.
Pogledao sam na internetu i Q9400 je par stotina kuna skuplji (uopce ne puno).
Tako da ako ce mi CoD4 raditi i na quadu (sa sve 4 jezgre) onda je to super i mislim da ne trebam vise puno razmisljat.
Neki vas savjet?
Nisam znao da CoD4 more 4 jezgre, al predpostavljao sam da ce šestica moci.
Pogledao sam na internetu i Q9400 je par stotina kuna skuplji (uopce ne puno).
Tako da ako ce mi CoD4 raditi i na quadu (sa sve 4 jezgre) onda je to super i mislim da ne trebam vise puno razmisljat.
Neki vas savjet?
Taj sam, znaci mogu lagano moje odluke privest kraju? xD
quad proc: Q9400
maticna ona od prije
22''
HD 4890 toxic (ona slabija)
I onda bi to trebalo cod 4 i 6 na high sa max fps?
maticna ona od prije
22''
maticna ona od prije
22''
Ram imam 4 gb, al nije problem to jer mogu dodat (imam doma kolko ti srce pozeli), nego je problem kaj mi vidi samo 2,8, trebao bi 64 bitne win, jel tako? Al kazu da na njima ne radi dosta igara itd
maticna ona od prije
22''
maticna ona od prije
22''