S3 Trio 32/64

poruka: 11
|
čitano: 3.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
S3 Trio 32/64

Može li mi ona pomoći, dok si ne nabavim novu grafičku,tj sklapat ću si novi komp. pa dok nekrenem može li mi ona kako pomoći.

Ubacio sam je u komp. i piše mi ovako This device cannot start code 10 što bih trebao napraviti da proradi.?

Radi se o Intel celeron 2,2GH

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: S3 Trio 32/64
topa kaže...

Može li mi ona pomoći, dok si ne nabavim novu grafičku,tj sklapat ću si novi komp. pa dok nekrenem može li mi ona kako pomoći.

Ubacio sam je u komp. i piše mi ovako This device cannot start code 10 što bih trebao napraviti da proradi.?

Pa imaju li kakvi driveri, da ih instaliraš???
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...
topa kaže...

Pa imaju li kakvi driveri, da ih instaliraš???
 nemam ,a jel se to može kako skinuti sa interneta?
16 godina
neaktivan
S3 Trio 32/64

može li se negdje skinuti driveri za s3 trio 32/64

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
topa kaže...

covjece di si to iskopo? to sam imao na svom prvom kompu tamo negdje u devedesetima.
17 godina
protjeran

WIndows bi ti trebali automatski prepoznati karticu. Ja imam na jednom stroju S3 Savage s mislim 8MB i veselo radi na AMD od 300 Mhz s Win 2000 Profesional i Officom. Jupi Cool. Možda ti kartica nije ispravna.

Jel to ploča s integriranom karticom? Mislim da bi trebao u biosu ugasiti integriranu. Možda griješim hardver mi nije jača strana Nevinašce

Programko programko.bloger.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 19:12 (Programko).
16 godina
neaktivan
Programko kaže...

WIndows bi ti trebali automatski prepoznati karticu. Ja imam na jednom stroju S3 Savage s mislim 8MB i veselo radi na AMD od 300 Mhz s Win 2000 Profesional i Officom. Jupi Cool. Možda ti kartica nije ispravna.

Jel to ploča s integriranom karticom? Mislim da bi trebao u biosu ugasiti integriranu. Možda griješim hardver mi nije jača strana Nevinašce

gdje točno u biosima seisključuje integrirana
15 godina
neaktivan
S3 Trio 32/64

Hej...ja imam jedan problem i mislim da ima veze sa grafičkom S3 Trio64 V2/DX...naime kada upalim to (vrlo prastaro) računalo, monitor mi ode u standby i nemogu ništa poduzeti da mi se upali...monitor mi je ADI MicroScan star otpr. 6-7god...no zbunjuje me to što sam neki dan spojio taj kom na jedan puno stariji monitor i sve je radilo kako treba...sada me zanima ako netko zna u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti? hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S3 Trio 32/64

probaj ovak:

makni drivere od integrirane,stavi S3 i onda bi trebalo proradit.ak ne onda može bit da grafa ne sljaka.usput,driveri za s3 nisu nužni...windowsi je sami prepoznaju.

a ako baš inzistiraš na driverima probaj ovdje nać:

http://www.s3graphics.com/en/index.aspx

Welcome to my nightmare!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 15:15 (pc ovisnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hm...kako kada mi se monitor neće upaliti?...teško da taj komp ima intergriranu grafičku jer bi onda imao utor za monitor i sa matične...no jedini utor koji imam je taj na grafičkoj...zbunjuje me to što je sve bilo u redu neki dan kada sam ga spojio na stariji monitor...postoji li mogučnost da ta grafa jednostavno ne prepoznaje novije monitore?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice