Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 5.865
|
čitano: 1.106.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama
maks0806 kaže...

Što je podjednako odurno, bez daljnjeg. Da su ju nazvali 9060 (bez xt) još bi prošlo kako-tako, ali ovako je posve jadno

lobotomac više sam to postao kao primjer, a i upscaleano je - nije native 1440p

Odavno smo već zakjljučili da native gaming možemo zaboravit, naravno ako ne želimo žrtvovat druge detalje i također u tome ne vidim problem.

Jbt kad se sjetim da sam prije nekih 15 godina još na FHD monitoru spuštao rezoluciju na 1680x1050 kako bih mogao igrati igre bez štekanja, a danas gamerima problem ako igraju nešto uz uspcale koji radi i izgleda odlično 

14 godina
lobotomac90 kaže...

Koliko god rtx 4060 ti bila neisplativa pretjerujete sa svojim negativnim zaključcima jer po ovome što pišete ispada da potonja nije dovoljna niti za FHD, što defnitivno nije istina, jer je ista sasvim dovoljna za igranje na poprililčno visokim detaljima u FHD rezoluciji, čak i na 1440p u igrama koje ne zahtjevaju puno video memorije.

Usporedbe radi, ista je slabija od rtx 5060 ti nekih 15-20%, a evo kako moja rtx 5060 ti 16 gb radi u Spaces Marines 2 u 4k, dakle ne treba mi Hardware unboxed, Linus i kojekakvi jutjuberi da bih vidio svojim očima kako se može igrati na grafičkoj od 550 eura.

Uzmite u obzir još da je uključen obični FG, jer igra ne podržava MFG.

https://imgur.com/a/BYRi6kV

https://imgur.com/a/niOiTgF

https://imgur.com/a/yZ8XYww

Kaj ti uzimaš audio fetišistu i sad kolko vidim fejkfrejmofoba u obzir koji da 139 eura za tastaturu da čuje poseban "klik" i preporučuje 3080? Smiješno. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:12 (Cryogenic).
13 godina

Ma šta ti baljezgaš 

Tastatura je nekako vezana za hardver kompa, šta trolaš bez veze? Nema argumenata, pa idemo redom? Imam 3 kompa pobogu, kakvo preporučivanje 3080? Jel ti bijela košulja pretijesna, ili smo zaboravili uzeti jutarnje tablete 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:14 (maks0806).
16 godina
Cryogenic kaže...
ubodem 5060ti 12gb 
Svašta.

Baš svašta 

Tigar Krezumica
14 godina
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...
ubodem 5060ti 12gb 
Svašta.

Baš svašta 

Tipfeler, mislio na 16, pa baš svašta ako ti takve sitnice uveseljavaju život. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:18 (Cryogenic).
14 godina
maks0806 kaže...

Ma šta ti baljezgaš 

Tastatura je nekako vezana za hardver kompa, šta trolaš bez veze? Nema argumenata, pa idemo redom? Imam 3 kompa pobogu, kakvo preporučivanje 3080? Jel ti bijela košulja pretijesna, ili smo zaboravili uzeti jutarnje tablete 

Tastatura i je vezana za hardver kompa, ali 139 eura nije baš vezano za financijsku pismenost, više za nepismenost.  Kad se preskoči terapija onda valjda baciš u vjetar 139 eura. To više nije tastatura, to je kult. Ljudi plaćaju 139 eura da bi mogli reć na forumu: “osjećaj pod prstima je superioran”, čemu, pisaćoj mašini iz 70-ih?  

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:21 (Cryogenic).
16 godina
Cryogenic kaže...
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...
ubodem 5060ti 12gb 
Svašta.

Baš svašta 

Tipfeler, mislio na 16, pa baš svašta ako te takve sitnice uljepšavaju život. 

Da, tipfeler...nije da ti brojim, al' tih 12 gb si pisao već par puta 

Jbg, ubode u oko kad vidiš takvo što.

Ne bih  dalje ometao  ovu beskonačnu raspravu na zadnjih 6 stranica teme,

nastavite u istom smjeru, baš je zabavno 

Tigar Krezumica
15 godina
lobotomac90 kaže...
maks0806 kaže...

LINK 

Evo, medium/high postavke na 3070 uz upscaling na 1440p i framegen

Izašao sam iz base campa jer je tamo stutter fest.

Ništa se ne događa, samo sam zarotirao kameru. Neigrivo, moram li još nešto dodati?

Postoji tržište za 8 gb kartice, no ne bi se nikako trebale zvati kao i 16gb varijante jer nisu ista klasa performansi. Ako 5060ti 16gb može pokretati igru na High/Ultra, a 5060ti 8gb taj framerate dobije na Mediumu/Low kako je to isto?

S obzirom na samo 8 gb video memorije, spustiš rezoluciju na FHD i peglaš ko čovjek, ne vidim u čemu je problem.

Treba shvatit da je to grafička namijenjena za FHD rezoluciju,a ne za 1440p i 4k.

Ja sam spustio na 1080p i još sam na 1080p morao upaliti DLSS na najniže dostupno kako bi vram ostao na 7,5 mb i kako se igra ne bi rušila. I to sve na 4K TV-u 

Da je RTX 3060 Ti imala 12 gb vrama igrao bi bez problema na 1400p high, jer na midium detaljima teksture su kasnile kako si se okretao oko svoje osi i bile su skroz zamuljane.

14 godina
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...
ubodem 5060ti 12gb 
Svašta.

Baš svašta 

Tipfeler, mislio na 16, pa baš svašta ako te takve sitnice uljepšavaju život. 

Da, tipfeler...nije da ti brojim, al' tih 12 gb si pisao već par puta 

Jbg, ubode u oko kad vidiš takvo što.

Ne bih  dalje ometao  ovu beskonačnu raspravu na zadnjih 6 stranica teme,

nastavite u istom smjeru, baš je zabavno 

Oprostite gramatik gestapo kojeg jako u oko ubodu ovakve stvari ali ovo je bilo samo jednom. Neznam kako spavate noćima uz te laži. Nadam se da je sa okom sve u redu. Strašno.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:26 (Cryogenic).
16 godina
Cryogenic kaže...

Oprostite gramatik gestapo kojeg jako u oko ubodu ovakve stvari ali ovo je bilo samo jednom. Nenzam kako spavate noćima. Nadam se da je sa okom sve u redu. Strašno.

12 gb nema veze s gramatikom.

Dok ovo boldano već ima 

Je, hvala na brizi, s okom je sve u redu a i solidno se spava

Tigar Krezumica
14 godina
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...

Oprostite gramatik gestapo kojeg jako u oko ubodu ovakve stvari ali ovo je bilo samo jednom. Nenzam kako spavate noćima. Nadam se da je sa okom sve u redu. Strašno.

12 gb nema veze s gramatikom.

Dok ovo boldano već ima 

Je, hvala na brizi, s okom je sve u redu a i solidno se spava

Mora da si ultra zabavan po partijima i po druženjima, kao i ovdje, zamisli čak 2x napišem 12 umjesto 16, kako da ti pomognem da prebrodiš te teške životne situacije? 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:33 (Cryogenic).
13 godina
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

Ma šta ti baljezgaš 

Tastatura i je vezana za hardver kompa, ali 139 eura nije baš vezano za financijsku pismenost, više za nepismenost.  Kad se preskoči terapija onda valjda baciš u vjetar 139 eura. To više nije tastatura, to je kult. Ljudi plaćaju 139 eura da bi mogli reć na forumu: “osjećaj pod prstima je superioran”, čemu, pisaćoj mašini iz 70-ih?  

Jel to tema? Financijska pismenost ili tastature? Nabaljezgao si tonu gluposti i sad krećeš s teme. Da sam htio tastaturu za 200e i mogu ju priuštiti, kupio bih si ju. Htio sam ovu i super mi je. Jel tjeram druge da ju kupe i pametujem kako je to best buy? Ne.

Kupio sam i bocu vina u Parizu za 90e, ne žalim centa. Jel to tema? Nije. Jel serem ljudima da trebaju to piti? Ne. Platio sam za sebe i ženu ulazak u Versailles 100e, spizdio sam 2000 eura na put sve skupa. Jel to tvoja stvar na što ću trošiti novac? Bome nije. 

Razlika je u tome što ti lažeš i copeaš svoje glupe financijske odluke, a ja ne žalim za njima jer me ne jebu te stvari

Ti si zato veliki financijer, a ja trošim pare na gušte jer mogu - nismo isti. Jadni ljudi koji te imaju u svakodnevnici, adio 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:34 (maks0806).
15 godina
Rasprava o grafičkim karticama

Skrenuli ste sa tema, a tema je 8 gb vrama i igranje na razini switcha 

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...
lobotomac90 kaže...
maks0806 kaže...

LINK 

Ništa se ne događa, samo sam zarotirao kameru. Neigrivo, moram li još nešto dodati?

Postoji tržište za 8 gb kartice, no ne bi se nikako trebale zvati kao i 16gb varijante jer nisu ista klasa performansi. Ako 5060ti 16gb može pokretati igru na High/Ultra, a 5060ti 8gb taj framerate dobije na Mediumu/Low kako je to isto?

S obzirom na samo 8 gb video memorije, spustiš rezoluciju na FHD i peglaš ko čovjek, ne vidim u čemu je problem.

Treba shvatit da je to grafička namijenjena za FHD rezoluciju,a ne za 1440p i 4k.

Ja sam spustio na 1080p i još sam na 1080p morao upaliti DLSS na najniže dostupno kako bi vram ostao na 7,5 mb i kako se igra ne bi rušila. I to sve na 4K TV-u 

Da je RTX 3060 Ti imala 12 gb vrama igrao bi bez problema na 1400p high, jer na midium detaljima teksture su kasnile kako si se okretao oko svoje osi i bile su skroz zamuljane.

Ok, vjerujem, ali to nije slučaj u svakoj igri, ima možda par igara koje su toliko gladne video memorije.

Po meni 16 gb V-rama danas treba biti standard, a ove od 8 gb trebaju maknuti iz proizvodnje...prije mjesec dana kada sam kupovao grafu malo je falilo da dam 200 eura više za rtx 5070, ali nisam si mogao opravdati dati 200 eura više za 4 gb v-rama manje, iako je rtx 5070 jača od ove koju sam uzeo.

Sljedeću grafu koju budem kupovao također neću niti razmatrati ispod 16 gb.

14 godina
maks0806 kaže...
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

Ma šta ti baljezgaš 

Jel to tema? Financijska pismenost ili tastature? Nabaljezgao si tonu gluposti i sad krećeš s teme. Da sam htio tastaturu za 200e i mogu ju priuštiti, kupio bih si ju. Htio sam ovu i super mi je. Jel tjeram druge da ju kupe i pametujem kako je to best buy? Ne.

Kupio sam i bocu vina u Parizu za 90e, ne žalim centa. Jel to tema? Nije. Jel serem ljudima da trenaju to piti? Ne.

Ti si zato veliki financijer, a ja trošim pare na gušte jer mogu - nismo isti

Sereš na drugu stranu, meni jer sam kupio 4060ti. Po tvojoj logici kako je onda tvoja stvar na što ću ja potrošiti novce?  Jel tebi best buy ta tastatura, iz napisanog se vidi da je, meni moja 4060ti nesmije biti best buy? Gdje ja tjeram ljude da si kupe tu grafu? Uz tvoju preporuku 3080. 4060ti je daleko bolji izbor najviše zbog garancije i koja nije nuklearka. Naravno da nismo isti sva sreća da je tako. Eto kako ti meni kažeš da je loš deal napravit sidegrade sa 4060ti sa 3070, tako i ja tebi kažem da je dat za tastaturu 139 eura više nego van pameti i odlika financijske nepismenosti i posebna vrsta klauna. I sve 5, sretno dalje.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:48 (Cryogenic).
15 godina
lobotomac90 kaže...
forumaš kaže...
lobotomac90 kaže...
maks0806 kaže...

LINK 

Ok, vjerujem, ali to nije slučaj u svakoj igri, ima možda par igara koje su toliko gladne video memorije.

Po meni 16 gb V-rama danas treba biti standard, a ove od 8 gb trebaju maknuti iz proizvodnje...prije mjesec dana kada sam kupovao grafu malo je falilo da dam 200 eura više za rtx 5070, ali nisam si mogao opravdati dati 200 eura više za 4 gb v-rama manje, iako je rtx 5070 jača od ove koju sam uzeo.

Sljedeću grafu koju budem kupovao također neću niti razmatrati ispod 16 gb.

Na tim grafama sa malo vrama još kad upališ FG ode sve u bananu, jer sve to traži dodatnu memoriju. Jednostavno su za ništa osim esports igranja nezahtjevnih naslova na 1080p monitoru.

Ali jedni i drugi pokušavaju zavaljat neinformirane kupce. 

Hrpa je testova na netu čak i ako ne pada FPS teksture se ne učitavaju do kraja ili kasne pa sve izgleda zamuljano, a često je kombinacija jednog i drugog, zamuljane teksture i pad FPS-a zbog manjka vrama.

Jednostavno dolaskom konzola sa 16 gb rama za vide memoriju 8gb kartice su postale neadekvatne. Ili bolje rečeno nakon što su počele izlaziti "next gen" igre za dans već stare konzole.

12GB vrama je danas sasvim OK, nije savršeno ali je OK. Samo kaj za dvije godine dolaze nove konzole pa....

16 godina
Cryogenic kaže...

Mora da si ultra zabavan po partijima i po druženjima, kao i ovdje, zamisli čak 2x napišem 12 umjesto 16, kako da ti pomognem da prebrodiš te teške životne situacije? 

Je, koliko vidim i ti si čudo od zabave. Nemreš ti sebi pomoći, gdje bi mogao nekome drugome.

Tigar Krezumica
14 godina
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...

Je, koliko vidim i ti si čudo od zabave. Nemreš ti sebi pomoći, gdje bi mogao nekome drugome.

Vjeruj da postoje ljudi koji su zabavni i ne opterećuju se glupostima, ti se opterećuješ glupostima i ako ovdje ispravljaš ljude nebitnim stvarima i upučuješ na nebitne stvari, sigurno si takav i vani samo ti neće reć, nitko osim tebe nije to primijetio i još išao pisat post o tome, možda i jesu primjetili ali znaju da je tipfeler, ti si se morao nasladit. Svakako sretno i svakako zabavnije dalje.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:58 (Cryogenic).
16 godina
Cryogenic kaže...
fromcelltohell kaže...
Cryogenic kaže...

Vjeruj da postoje ljudi koji su zabavni i ne opterećuju se glupostima, ti se opterećuješ glupostima i ako ovdje ispravljaš ljude nebitnim stvarima i upučuješ na nebitne stvari, takav si i vani samo ti neće reć, svakako sretno.

Je, ti na osnovu ovih par upisa znaš kakav je tko u stvarnom životu. Sretno i tebi 

Tigar Krezumica
3 godine

Prejak mu je CPU i5 14600K za to smeće od grafičke.

To nije racionalna kupnja procesora. Bar da ima grafičku kao njegov partner Boris, bilo bi ok 

合気道 五段
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

Ma šta ti baljezgaš 

Kupio sam i bocu vina u Parizu za 90e, ne žalim centa. Jel to tema? Nije. Jel serem ljudima da trenaju to piti? Ne.

Sereš na drugu stranu, meni jer sam kupio 4060ti. Po tvojoj logici kako je onda tvoja stvar na što ću ja potrošiti novce?  Jel tebi best buy ta tastatura, iz napisanog se vidi da je, meni moja 4060ti nesmije biti best buy? Gdje ja tjeram ljude da si kupe tu grafu? Uz tvoju preporuku 3080. 4060ti je daleko bolji izbor najviše zbog garancije i koja nije nuklearka. Naravno da nismo isti sva sreća da je tako. Eto kako ti meni kažeš da je loš deal napravit sidegrade sa 4060ti sa 3070, tako i ja tebi kažem da je dat za tastaturu 139 eura više nego van pameti i odlika financijske nepismenosti i posebna vrsta klauna. I sve 5, sretno dalje.

Jedno je reći da je nešto meni subjektivno dobro, a drugo je lagati, izvlačiti se i zavaravati sebe i druge kad postoje neosporive činjenice koje dokazuju suprotno. Pokušaj si to malo shvatiti 

14 godina
Zaporožac kaže...

Prejak mu je CPU i5 14600K za to smeće od grafičke.

To nije racionalna kupnja procesora. Bar da ima grafičku kao njegov partner Boris, bilo bi ok 

Ali dat 900+ eura za 7900XT je racionalno.  

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:20 (Cryogenic).
3 godine
Cryogenic kaže...
 Ali dat 900+ erua za 7900XT je racionalno.  

Ne, 780 €

Kupio sam ju krajem prošle godine.

A što mala piči, sam da vidiš, e 

合気道 五段
14 godina
maks0806 kaže...
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

Ma šta ti baljezgaš 

Jedno je reći da je nešto meni subjektivno dobro, a drugo je lagati, izvlačiti se i zavaravati sebe i druge kad postoje neosporive činjenice koje dokazuju suprotno. Pokušaj si to malo shvatiti 

4060ti za 350 je best buy, ali ne sad više nego prije 4-6 mjeseci, grafa koja je koštala zapravo 550 eura nova u dućanu, ja je uzeo za 350, ali svakako je valjda bolji deal 3080 bez gare 300W, 105C temp i bučna kao traktor, koja prdne "sutra" i onda moraš opet izvuć 350-450 eura pa platiš duplo, i onda te nova grafa ispadne 700-800 u dvije godine a ne 350, znači takvo razmišljanje ti se zove biti financijski pismen.  Ti po svojim postovima 3080, smece 4060ti i tastaturi od 139 eura nemožeš biti financijski pismen, jer preporučuješ neisplative stvari. Nitko tu ne laže, izvlači se, ili zavarava druge, prije 6 mjeseci nisi mogao dobit te rezultate sa grafičkom od 350 eura, sa grafičkom od 500, 600, 700  eura i više da, ali u rangu 350 eura ne, e o tome ja pričam, definicija best buy'a, najbolji omjer uloženog/dobivenog i price per frame, vidim da neki shvačaju ali ti nemožeš i to je to idemo dalje. Pokušaj si ti to shvatiti.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:22 (Cryogenic).
3 godine

Na temi "gdje su svi nestali " jedan kolega kuka kako ga svi napadaju, ne razumiju, ispade prava žrtva, Bože pomozi.

Tko je on ?

Pomozimo čoviku, svi ga napadaju.

合気道 五段
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:25 (Zaporožac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

hvala svima na sudjelovanju, necu quotati svakog posebno, predugo bi trajalo, pa ako se koga dotaknem, prepoznat ce se.

i dalje imam dojam da pricamo o kruskama i jabukama. 

kratka rekapitulacija:

- stvari oko koje se apsolutno svi slazemo:

kartice su preskupe

vecina njih, posebice entry modeli su ozbiljno podkapacitirani i osiromaseni upitnim odlukama proizvodjaca

preskupe su ;)

konkurencija se vrti u krug, nikome nije u cilju ponuditi bolje a osjetno jeftinije, jer, sve i da mogu, nisu blesavi

-stvari oko kojih se ne slazemo;

entry level kartice tipa xx60 (jer niza oznaka ne postoji) nisu sposobne za igranje

takve kartice predstavljaju losu kupnju

elem.... naravno da je 8gb vrama neozbiljno, realno, i 12gb je jednako besmisleno u 2025 godini, no tako je kako je.

naravno da nitko ne tvrdi da jedna xx60 kartica nudi jednako "iskustvo" kao jedna xx80 kartica, ali, ni one se ne nude po istoj cijeni. naravno da kod tog entry levela korisnik mora biti spreman na kompromise vezano za razinu detalja, rezoluciju i slicno. no, tako je od prve kartice koju ja pamtim - voodoo 1. neka netko pokaze seriju ili konkretan model kartice gdje je 300 novaca pruzalo jednaku razinu komocije kao 3000 novaca (karikirano). to ne postoji.

dakle, ako smo se slozili da je xx60 serija entry level, koji cilja na korisnike pliceg djepa, ako se slazemo da to nije 8k ultra max kartica, i ako se slozimo u najboljoj vjeri da nitko tko tu karticu kupi od nje ni ne ocekuje performanse tri, pet, sedam puta skuplje kartice...... gdje je tocno problem? zbog cega ta kartica ne valja?

opet ponavljam, iz svog kuta, xx60 je 1080p kartica, u ovisnosti od igre, moze biti jednako 1080p ultra kao i 1080p medium.A tu je 8gb vrama dovoljno, u 98% slucajeva. uz pomoc dlss i fg, framerate je stabilan, visok. opet pitam, gdje je tocno problem? zasto ta kartica ne valja?

amd nudi 4gb vrama vise, ne nudi te ejaj ficere. u mom oku, fsr je losija tehnologija od dlss, naravno, sve je u oku promatraca, mozda je kod nekog obrnuti slucaj, o tome je tesko raspravljati na nivou "cinjenica".

amd nudi nizu cijenu, najcesce, vise vrama, ali, realno nesto inferiorniji proizvod. oduvijek, i dok su radili procesore, i kad su uzeli graficke, i kad su..... naglasavam, to nisu losi proizvodi, naprotiv, ali id stoljeca sedmog, to su proizvodi koji su pola koraka iza konkurenta. nekome to smeta, nekoga zabole, netko uopce ne obraca paznju.

tko sto reklamira, tko sto promovira, tko je za sto placen, tesko je reci, ali neka logika nalaze da je tu vise marketinga i navlacenja vode na mlin, uz nijansu manje istine.

ponovo u ulogu prosjecne sirotinje, koja jednostavno ne razmislja o karticama od 800, 1200, 1800e....

da, amd djeluje kao bolji izbor, vise vrama, niza cijena, ali, niza cijena ima i razlog zasto je niza. osobno ne smatram mjerodavnim video u kojem mi se amd power demonstrira probranim testovima 12gb kartice naspram 8gb jer eto kakti, one su u istoj kategoriji.

osobni nikad nisam vidio te famozne razmrljane i neucitane teksture, kako rekoh, ja znam koji rang kartice imam, te je prva stvar podesiti postavke u igri - a vec znam slabe tocke, sto smanjiti, ako vidim da ima prostora, pojacam malo, i gle vraga, svaka igra fenomenalno radi. jer, meni, koji znam kakav hardver imam, 90-120 fps na 1080p i prilagodjenim detaljima, ili 80-100fps na 2k..... ja ne trebam vise od toga, a realno, vjerujem niti vecina.

opet, sto tu ne valja

kolega koji je imao sve te kartice i tvrdi da 8gb vrama ne moze tjerati niti igre stare +5 godina na max.....

prije 5 godina kao neki entry buy za osobe bez novaca se, posebice ako su zeljele rabljeno, jos uvijek preporucavala 1060 s 3gb , rx580 s 4gb, no,.mozda on i je u pravu, osobno ne spadam u grupaciju koja mora sve igrati na max, nikad mi taj detalj nije bio bitan.

kolega ibme je bio bas taj ciji savjet sam poslusao, i kupio rx6600, jer je "ista kao 3060 ali jeftinija". nije ista, 6600.je losija. naravno, ne kazem nista lose, ne smatram da me zeznuo, ili bilo sto negativno, samo kazem, u mom slucaju, u praksi (igrama), razlika je nebo i zemlja. nekome mozda nije.

no oni sto je meni nejasno su svi ti uporni pokusaji dokazivanja stvari koje nitko ni ne osporava. 

dali ja znam da je 4070 bolja od 4060? dali sam svjestan da je 5070 bolja? prihvacam li stvarnost u kojoj je amd rx nesto bolja kartica? naravno.

u to me nitko ne mora uvjeravati, ali, sve dok nije spreman izvuci iz djepa 300-500d i reci, evo kolega, da ti pomognem, ne pati se vise s tim krsem od kartice, molim lijepo ;)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Zaporožac kaže...
Cryogenic kaže...
 Ali dat 900+ erua za 7900XT je racionalno.  

Ne, 780 €

Kupio sam ju krajem prošle godine.

A što mala piči, sam da vidiš, e 

Kad bi vidio moju za 350 rekao bi jel moguće. Onesvjestio bi se kad bi vidio 4k@100+ frejmova i skonto kolko si previše para dao zbog fejkfrejmofobije.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:30 (Cryogenic).
14 godina
Zaporožac kaže...

Na temi "gdje su svi nestali " jedan kolega kuka kako ga svi napadaju, ne razumiju, ispade prava žrtva, Bože pomozi.

Tko je on ?

Pomozimo čoviku, svi ga napadaju.

Pa ti ne da neznaš čitat sa razumijevanjem nego ovo je van pameti kako nemože shvatit post o kome se piše. Nisam ja to u svoje ime pisao, nego u ime kolege iznad, picajzla je vrijeđao Borisa da se valja u svom izmetu. I još picajzla kaže kako ljudi nestaju sa foruma jer vrijeđaju, a šta on radi nego vrijeđa valjanjem u izmetu, sve piše crno na bijelo. I ja sam natuknuo kako već piše da zbog takvih ljudi koji vrijeđaju sa "panj", "valjaš se u svom izmetu" itd. neki ne sudjeluju u forumu, ništa sporno, samo je fejkfrejmofobija sporna.  Uživaj.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:34 (Cryogenic).
3 godine
Cryogenic kaže...
 Kad bi vidio moju za 350 rekao bi jel moguće. Onesvjestio bi se kad bi vidio 4k@100+ frejmova i skonto kolko si previše para dao zbog fejkfrejmofobije.

Ne kopčaš da ne služi grafička svima samo za igranje. Ima i drugih poslova kojise obavljaju s karticom.

A taj mali isprdak me ne može nikako zadovoljiti, posebno jer za rad trebam puno vrama  

合気道 五段
14 godina
Zaporožac kaže...
Cryogenic kaže...

Ne kopčaš da ne služi grafička svima samo za igranje. Ima i drugih poslova kojise obavljaju s karticom.

A taj mali isprdak me ne može nikako zadovoljiti, posebno jer za rad trebam puno vrama  

E onda ne pljuvat po karticama kojima grafa služi samo za igranje na 4K@100+. Za 350 eura 4K@100+ uz dlss/fg, više nego zadovoljavajuće. Za 780 eura baš i ne ukoliko pričamo o igrama i fps'u.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:42 (Cryogenic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice