Rasprava o grafičkim karticama
- poruka: 5.170
- |
- čitano: 972.554
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Problem kod mene je taj da nemam 120 ventove u r4 tak da gledam da nejdem ispod 140.Nekak najviše naginjem prema Asusu radi prednjih vjetrenjača ...ustvari nezz zakaj opće gledam nova kućišta

Ovo je tema "Rasprava o grafičkim karticama".
Vi pišete o kućištima u ovoj temi i u offtopicu ste već 2 stranice.
Grafičke kartice idu u kućište. Mi gledamo koje je naj.
Ostavi nas da se veselimo.
Grafičke kartice idu u kućište. Mi gledamo koje je naj.
Ostavi nas da se veselimo.
Ajd' onda udri brigu na veselje ;)
Našao sam "sličnu" kombinaciju Asus proarta,vjerovatno nije taj build quality i fensi fičeri ali je bolji airflow i tiši ventovi.Negdje sam čitao da ih ekipa mjenja iz PA602 sa noktuinim,pa onda...
zanimala me ista kombinacija pa sam trazio ako je to netko slozio, i mislio da jer jedan probao i nije kompatibilno jer su ti ventovi predebeli za to kuciste i ne moze se zatvoriti prednja strana
jos jedan minus tom kucistu je sta je tako socijalno i tanko da bi trebalo kostati 50 dolara. na papiru dobro zvuci ali kada pogledas reviewe nije bas nesto
Našao sam "sličnu" kombinaciju Asus proarta,vjerovatno nije taj build quality i fensi fičeri ali je bolji airflow i tiši ventovi.Negdje sam čitao da ih ekipa mjenja iz PA602 sa noktuinim,pa onda...
Ventilatori na ProArtu602 su više nego dobri i niakko nisu za mijenjati, skroz su tihi i učinkoviti, da li je Noctua bolja?! Možda i je no nema se potrebe ove dirati jer su jedva čujni....
Dobro,ajmo ovo nazvat jeftinijom izvedbom sa boljim ventovima.Picajzla oko tišine uvijek ima
...treba mali mod ventova ali idu unutra@Gemmy
...po svemu viđenom očekujem uskoro 160 i 200mm ventove od Corsaira