Ja ne želim kupiti 4xxx nvidija seriju iako mi ne treba bolje od 4060, ukoliko bude povoljnih amd 7700 i 7800, vidjet ću kakve budu + cijena, ne dam novce nvidiji za kržljavo precijenjeno smeće, kožni debil se može propesti na zadnje noge sa svojim jadnim izjavama, ne dam mu novce kako bi nastavio srati po kupcima iako bih volio imati av1 encoder, nadam se da će amd imati nešto povoljno, ako ne pričekat ću bolja vremena.
Mislim čak pričekati do novih amd proceva i kupiti rdna3 na procu, platformu imam za ubosti, boli me njonjo.
Edit: uopće ne znam što amd čeka s tim srednjosegmetnim karticama, nije mi jasno jesam li ja jedina rijetka konjusina koja bi kupila srednji sagment od njih, 6xxx me ne interesira zbog starog encodera, za vrh 7xxx ponude ne želim davati novce niti mi ne treba, 7600 mi je prespor, valjda trebam čekati da se proda sva zaliha 6xxx pa da se ovi sjete pustiti 7xxx srednjake, kada nvidiji sa superiornim encoderom padne cijena, mislim da kompletnom amdovom marketinškom odjelu treba dati otkaz.