Ma sve stoji kolega sto si napisao. Ja sam pohvalio brzinu jer vidim da nesto preuredjuju stalno i da su zauzeti, al da brzo slanje je samo pola price.
Nedaj boze, al reklamcija je najbitnija slazem se!

Ma sve stoji kolega sto si napisao. Ja sam pohvalio brzinu jer vidim da nesto preuredjuju stalno i da su zauzeti, al da brzo slanje je samo pola price.
Nedaj boze, al reklamcija je najbitnija slazem se!
Imaju slom živaca, sličnno ako sony fanbojsi kad krenu pisat peticije jer se nekaj protalo na PC. Upalit FSR na Nvida grafi, svetogrđe.
A gle,da si ti jos uvjek na svojoj 3060 i ti bi skupa sa Picajzlom marsirao vilama na AMD.
Meni bi bilo draze da igra ima DLSS ali budimo realni,AMD gameri nisu napadali Nvidiu za sve one igre koje su imale DLSS podrsku.
Imaju slom živaca, sličnno ako sony fanbojsi kad krenu pisat peticije jer se nekaj protalo na PC. Upalit FSR na Nvida grafi, svetogrđe.
A gle,da si ti jos uvjek na svojoj 3060 i ti bi skupa sa Picajzlom marsirao vilama na AMD.
Meni bi bilo draze da igra ima DLSS ali budimo realni,AMD gameri nisu napadali Nvidiu za sve one igre koje su imale DLSS podrsku.
Istina, nevidija fanbojsi su klasa nedojebanih jebača mlade kadulje.To je ta neka klasa van klase.
Nisam ja ti ...
Odigrao SW Jedi Surviviir na RTX 3060 Ti i koristio FSR za koji cijelo vrijeme govorim da je dobro došao. Sve što pozitivno djeluje na performanse i novčanik je dobro došlo.
Valjda već preko godinu dana plljujem po nvidiji i kožnatom. Nije ni AMD niš puno bolji...korporacije jedni i drugi.
Meni je svejedno, Fallout 76 nema ni DLSS ni FSR pa sam ga igrao prek 80 sati a igrao bi i Starfield bez toga. Uz FSR mila majka, sam nek igra ispadne po njavama, kupljena je, PC sam nauljio i čeka se da sjednem u kokpiit i put galaksije.
Uzeo sam jednu RX 6600 Challenger D za 169e+pdv kod iByte za HTPC. Velike pohvale, stiglo odmah drugi dan. Sealed/zapakirano kako treba, vidi se da nije neki povrat i da nije otvarano itd. 3 godine jamstva / Asbis. Sve kako treba - svaka čast!
Prvi put kupujem kod njih i baš su me iznenadili
Svaka cast za kvartovski ducan!
Naručili i dobili proizvod ?
W O W !
I još zapakiran.
Btw, taj kvartovski Njuškalo dućan je bunario kartice iz Linksa (za vrijeme mining ludila) i preprodavao u tolikoj mjeri da sam doslovno morao mail poslati poznaniku koji je ondje zaposlenik da prestanu s time jer će spušit prijavu.
Na koji način sad posluju ne znam, ali od mene i dobrog broja kolega neće lipe vidit.
Kvaliteta dućana isključivo ovisi o njihovoj susretljivosti tokom reklamacije. Zato je Futura koja nije najbolja sa cijenama i dalje omiljena.
Ja sam iz Ozonea dobio jeftine Edifiere. Zapakirane (Kina-Rumunjska), super deal, zvučnike obožavam, ali neću pjevat hvalospjeve dok nisam vidio kakvi su s povratima.
Na Ozone-u sam imao par povrata i sve je bilo uredno. Sami pošalju GLS na tvoju adresu i onda čekaš da ti vrate novac. Budući da su u Bugarskoj treba malo pričekati, ali stvarno s njima nikad problema.
Uzeo sam jednu RX 6600 Challenger D za 169e+pdv kod iByte za HTPC. Velike pohvale, stiglo odmah drugi dan. Sealed/zapakirano kako treba, vidi se da nije neki povrat i da nije otvarano itd. 3 godine jamstva / Asbis. Sve kako treba - svaka čast!
Prvi put kupujem kod njih i baš su me iznenadili
Svaka cast za kvartovski ducan!
Naručili i dobili proizvod ?
W O W !
I još zapakiran.
Btw, taj kvartovski Njuškalo dućan je bunario kartice iz Linksa (za vrijeme mining ludila) i preprodavao u tolikoj mjeri da sam doslovno morao mail poslati poznaniku koji je ondje zaposlenik da prestanu s time jer će spušit prijavu.
Na koji način sad posluju ne znam, ali od mene i dobrog broja kolega neće lipe vidit.
Kvaliteta dućana isključivo ovisi o njihovoj susretljivosti tokom reklamacije. Zato je Futura koja nije najbolja sa cijenama i dalje omiljena.
Ja sam iz Ozonea dobio jeftine Edifiere. Zapakirane (Kina-Rumunjska), super deal, zvučnike obožavam, ali neću pjevat hvalospjeve dok nisam vidio kakvi su s povratima.
Nisam nikad narucio nista od njih pa nisam ocekivao tako brz odgovor / isporuku drugi dan itd. S obzirom na cijenu (a doslovno sam karticu za bomba cijenu dobio kad se sve zbroji i oduzme, nekih 1200kn), mislio sam da ću dobiti neku karticu s povrata ili slično.. zato komentar. Došlo je direktno iz centralnog skladišta Asbis-a s njihovim trogodišnjim jamstvom, dakle kartica nije vidjela Zadra :) ali nebitno, meni je važno da je sve stiglo i da je uredno.
P.S. Kao nVidia fanboy i korisnik moram priznati da me ova AsRockova 6600 ugodno iznenadila. Full load 59-60c pri 2700Mhz/1900mem/1080mV/120% limit (većinom bude oko 110W u gamingu) - dok je pri tome apsolutno nečujna (ventovi rade na 1400 okr i ne čuju se uopće, nema ni coil whine-a). Za malo kućište i HTPC rođeno :) Jako sam zadovoljan iako je ovo prvi AMD gpu koji sam kupio i koristio privatno.
Ja uzeo prije godinu dana Sapphire RX 6600XT, reko možda sam se zeznuo, ali kad je proradila, hebote, pa to je čudo kaj radi, tarabim sve na najjače, čak i u 1440p, niti se grije niti se čuje 2700/2200 uv 1020mv niti 100w, zato po ljeti koristim ovaj pc, a ne onu grijalicu od RTX 3080, ona je za zimske uvjete.. Uživaj u igranju!
Svakak ukljućite SAM/RBAR jer dodaje fini boost na AMD grafama.
Svakak ukljućite SAM/RBAR jer dodaje fini boost na AMD grafama.
Aposlutno, free fps
Mislim da najveći boost daje u open world igrama.
Ma to mi je kartica za mali pc ispod TV-a čisto za netflix/streamio i kakav game kad me uhvati volja za couch gaming :D prije je bila 1660s unutra. Ali da, zanimljiv komad hardvera :) Nije lose.
Btw, taj HTPC mi ima Ryzen 5600g + Gigabyte B450 plocu.. Kad ukljucim SAM sve igre imaju micro stutter... iskljucim SAM, sve radi kao podmazano bez ikakvih dropova - bas cudno, ocekivao sam obrnuto. Jbg nije mi main pc pa se necu s time zezati zbog par frejmova, ali pretpostavljam da je do B450 ploce (iako sam stavio zadnji bios update, F64).
ASUS Radeon RX 6650XT Dual OC, užasan coil whine kad radi na max frekvi. Coil whine lijepo odgovara na korisničke akcije. U nekoj igri (nemam pojma kaj je brat imao upaljeno) prebacim s puške na flashlight coil whine počne. Vratim na pušku, prestane. I tak u nedogled. Blago razočaranje. Kad je uključen vsync ne čuje se niti coil whine niti ventilatori. Šteta što je prošlo onih 15-tak dana jer bi ju inače lijepo vratio i okušao sreću s nekom drugom. Još jedan razlog za gorak okus je što je sve drugo baš dobro složeno, prozračno kučište s 200mm ventilatorima, ogroman Thermalright Peerless Assassin koji hladi 5600x XD... i onda grafulja cvili -.-
ASUS Radeon RX 6650XT Dual OC, užasan coil whine kad radi na max frekvi. Coil whine lijepo odgovara na korisničke akcije. U nekoj igri (nemam pojma kaj je brat imao upaljeno) prebacim s puške na flashlight coil whine počne. Vratim na pušku, prestane. I tak u nedogled. Blago razočaranje. Kad je uključen vsync ne čuje se niti coil whine niti ventilatori. Šteta što je prošlo onih 15-tak dana jer bi ju inače lijepo vratio i okušao sreću s nekom drugom. Još jedan razlog za gorak okus je što je sve drugo baš dobro složeno, prozračno kučište s 200mm ventilatorima, ogroman Thermalright Peerless Assassin koji hladi 5600x XD... i onda grafulja cvili -.-
Jbg.. to je tako. Silicon lottery :) Loš primjerak.. ima toga i kod nvidije ne brini, slušao sam 4090 koja cvili kao prase u loadu.
Undervoltaj je i ako imaš freesync monitor uključi sinhronizaciju.Coil se javlja kad imaš broj fps-a puno viši od rate monitora.
Kriste....master race....1080p u 2023 😪
Ako nam ikad slete vanzemljani nadam se da ce prvo obrisat iz postojanja master rejsere koji igraju na 1080p danas 🥂🥂🥂
Ako nam ikad slete vanzemljani nadam se da ce prvo obrisat iz postojanja master rejsere koji igraju na 1080p danas 🥂🥂🥂
Je, idemo se svi igrat u 1440p/4k i svake druge godine davat 500+€ za grafu, ne hvala
Haha, dobro je izgleda to su samo ovi s AMD grafamaRadeonci šala
RX 6600M performanse u Diablu 4, 1080p High Settings
Max FPS negdje oko 130, a Min negdje oko 80, zavisno od mape i od efekata na sceni
Nvidia Dlss on, @4k, 200fps lock neovisno o efektima, Dobro se vrti d4 nema sta Blizz optimizacija je odlicna, mogli su jos malo veci zoom napraviti da gledamo samo mrave na podu vjerovatno bi islo kudikamo bolje
Nekad davno je glavno pitanje bilo "jel ti šteka?", a ne na kojoj rezoluciji igraš
Jesi dobro?
wow, kakav frajer, kakav gamer, kakva muskarcina, kakva superiornost
jel ti mogu biti prijatelj ?
Reče on...
... i ode igrat na 480i
na Tegri
(NHF)
Nvidia Dlss on, @4k, 200fps lock neovisno o efektima, Dobro se vrti d4 nema sta Blizz optimizacija je odlicna, mogli su jos malo veci zoom napraviti da gledamo samo mrave na podu vjerovatno bi islo kudikamo bolje
toliko ja imam bez DLSS-a na 7900XT
RX 6600M performanse u Diablu 4, 1080p High Settings
Max FPS negdje oko 130, a Min negdje oko 80, zavisno od mape i od efekata na sceni
Tako je reci ti njemu, jadnik nema nevidiju nek se baci sa prozor u prizemlju.Zavidimo ti imaš dlss ma sve šta ti imaš je najbolje.
ma nije problem roknut i bench na 4k, za pacijente sa kronicnim konzolitisom
evo spojen je na 4k monitor i ceka konzol warriore u njemacka
bio sam pitao stranicu prije, jednog korisnika konzole, da napravimo par bencheva, cisto da vidimo cija kutija "roka na najjace", siguran sam da i ova mala pc kutija moze producirati graficko iskustvo jednako konzoli
da malo upogonimo sve te silne graficke procesore koji se koriste samo za tetris na 1080p u 2023.
Kojoj descreat grafi je ekvivalent ta integrirana kod tebe?