R9 380x OC problem

poruka: 6
|
čitano: 645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

Igram danas dotu, i cujem da mi cooler na grafickoj radi onako na mahove. Upali se svakih 10-15 sec, i samo se zavrti na sekundu, pa stane opet. I tako non stop. Mislim si sta je sad. I sjetim se da sam danas instaliora neki klinac preko AMD programa. Trazio me update pa sam to napravio.

Da bi testirao dali je to, uninstal sam AMD catalyst i poslije toga cooler na grafickoj radi normalno stalno. Ali u device manageru mi nepise da imam graficku karticu. Pa sam ponono instalirao drivere za graf. karticu i taj AMD program. Da mi opet  neradi cooler na graf. kartici.

Sta da radim?

R9 380x G1 GIGABYTE je u pitanju

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

Pokusavam svasta ali nista se nemijenja. Svaki put kada imam instaliran AMD program, vent mi neradi.

Komp je star 2 tjedna i mozda nisam sve intalirao, neznam ni sam. Drivere od maticne nisam staljvao kada sam spojio komp ali sve je radilo normalno da danasnjeg updatea drivera gr.kartice.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: R9 380x OC problem

Instaliraj malo starije drivere. Očito novi imaju bug.

9 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

Upravo to radim. Oni iz 12 mj su mi bili dobri. Ali ih nemogu naci.

Nasao sam samo ove

http://www.gigabyte.de/products/product-page.aspx?pid=5678#dl

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

S ovim sto sam skinio neradi

0 0 hvala 0
13 godina
R9 380x OC problem

Mislim da  uopce ni nema problema tu ,graficka vj ima fan stop mode tj kad graf . nije pod opterecenjem ventovi ne rade , pale se kad je malo opteretis:)

EDIT : Sad sam gledao na stranici , ima taj mode , vjerojatno je to razlog , a kad inst drivere mode se aktivira  . Inst neki softver gdje mozes ingame pratit stanje ako nemaš (msi ab) i vidi jel  se ventovi pale na npr 60 -65 c

Tako je kod mene , na 65 se pale polagano a ispod ne rade nikako  .

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 19:14 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice